Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-08-24 21:10:25
(#856) O_O Úristen! Kapkodja a fejét. ?
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-08-24 19:33:42
(#855) Na a királynős rész az kész volt. Azok a bókok... Nem is gondoltam, hogy ilyet is tud. Meg úgy dorombolt mint egy macska. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg szépnek találta vagy csak ennyire jólnevelt. A Walteres részbe még nem futottam bele de én a komornyik helyében tuti kiakadok. Lehet neki azért tetszik az öregség mert tudja, hogy ő örökre fiatal marad.
Sötétség nélkül nincs fény.
Szerintem annyira imádnivaló kép. Végül is Alucard megérdemli a seme szerepet, ha azt akarja.
Meg az idősebb nőkre. Plusz Walternek is említette valahol, hogy mennyivel szebbnek találja az örgedő testét, mint az akkor épp használatban lévő "bishi" alakot. Biztos valami szülőkomplexus.
nagyon nem gerjeg a pasikra. Csak a vérre ami jöhet minden mennyiségben.
Meg az idősebb nőkre. Plusz Walternek is említette valahol, hogy mennyivel szebbnek találja az örgedő testét, mint az akkor épp használatban lévő "bishi" alakot. Biztos valami szülőkomplexus.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-08-24 15:29:36
(#853) Öhm.. Szerintem nem aranyos inkább megalázó. Mondjuk a történetben már csak azért is Alucard a domináns mert kinyírhatalan, hiába ugyanolyan pszichopata Anderson is mint ő maga. De ettől függetlenül továbbra is állítom, hogy ez nagyon gyomor forgató tud lenni részben mert ez max erőszakkal fordulna csak elő lévén az erősebb Alucard, de azt hiszem ő meg nagyon nem gerjeg a pasikra. Csak a vérre ami jöhet minden mennyiségben. Szóval undi.
Alucard (vagy néha más) van rajta mint domináns egyed, és Anderson mint alárendelt? Nem az az alkat....
Alucard szó szerint kiharcolta magának, hogy ő legyen felü... mármint ő legyen a domináns fél.
Most mondd, hogy ez nem aranyos
beküldve: 2009-08-24 11:13:33
(#851) Ezt ne is rétletezd pls... Nekem barátnőm szokta nézni, gondolhatod, olyankor engem a házban nem lehet megtalálni...
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-08-23 14:48:19
(#850) Nem biztos, hogy az beteg aki megnézi. Én sem tudnék róluk ha nem néztem volna meg egyet se. Bár többségébe úgy futottam bele, hogy mi ez a pici kép, tök jól néz ki, atyaaa gatyaaa mentsen meg valaki, kifolyik a szemem, ez szentségtörés, életem végéig 20 dioptriás szemüveget kell hordanom vagy fehér botot..... stb. Inkább sztem az az extra beteg aki ezt kitalálja és történet vagy kép formájában meg is mutatja. És valóban vannak olyanok akik erre specializálódtak. A meztelen Andersonoktól pl kifeszülök főleg ha még Alucard is van. Oáhh.
beküldve: 2009-08-21 10:06:11
(#849) Neee!Könyörgöm Yaoit ne! Az annyira gusztustalan, szerintem Yaoit csak ilyen beteg elmék néznek...
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-08-18 19:56:32
(#848) Köszi az együtt működért Fiszi. Rád számítottam! Az Erő velünk van. Amúgy én is birtokolnék ilyen pólót szívesen de a horogkersztes verziót tuti nem venném fel mert még meglincselnének, hogy neonáci vagyok. Yaoit meg mindenból lehet csinálni. Kakashit is összehozták már mindenkivel, narutoval karöltve és a sor folytatódik Munszuval és sok más karakterrel aki elöbb kötné fel magát semmint, hogyakár csak puszit adjon egy azonos neműnek.
Majd biztos kijön hamarosan angol felirattal is (vagy már van, csak én nem tudok róla?) Egyébként torrenteken próbáld, vagy youtube-ról töltsd le részenként valami videokonverterrel (pl DVDvideoSoft)
Hanon: Kicsi Anderson bántalmazva...? hmmmmm..... És tök jók a pólók! Bárcsak conon is lennének! Megtaláltam a nekem valót...
egyébként miért van az, hogy ha belebotlok egy-egy hellsinges yaoi képbe, mindig (általában) Alucard (vagy néha más) van rajta mint domináns egyed, és Anderson mint alárendelt? Nem az az alkat.... mellesleg van valaki deviantarton, aki direkt ilyen képek gyártására szakosodott...vagy csak simán meztelen Anderseneket rajzol. Könyörgöm, most már mindenből lehet yaoit csinálni? A Hellsing tipikusan nem olyan manga....
Hanon: Kicsi Anderson bántalmazva...? hmmmmm..... És tök jók a pólók! Bárcsak conon is lennének! Megtaláltam a nekem valót...
egyébként miért van az, hogy ha belebotlok egy-egy hellsinges yaoi képbe, mindig (általában) Alucard (vagy néha más) van rajta mint domináns egyed, és Anderson mint alárendelt? Nem az az alkat.... mellesleg van valaki deviantarton, aki direkt ilyen képek gyártására szakosodott...vagy csak simán meztelen Anderseneket rajzol. Könyörgöm, most már mindenből lehet yaoit csinálni? A Hellsing tipikusan nem olyan manga....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-08-17 22:15:57
(#846) Tud valaki helyet, ahonnan le lehet szedni feliratot (angol is jó) a Hellsing-Ultimate 6-hoz?
Az is jó, ha beégetett felirattal le lehet szedni valahonnan.
Az is jó, ha beégetett felirattal le lehet szedni valahonnan.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-08-17 22:16:30
beküldve: 2009-08-17 22:02:24
(#845) OVA VI örömére gyártottak pár Pipes pólót (LE borítója): [Link]
Szép, de nekem még mindig a Ripes és a Majoros tetszik jobban, csak azok a fránya horogkeresztek. :/ Én személy szerint nem vállalnám, hogy az egyikben végigsétálok nyílt terepen.
És ha már álmok, nyaralásom alatt két Hellsinges álmom volt. Elsőben egy shota Anderson volt egy intézetben bántalmazva és megalázva, majd megszakadt szegény kicsiért a szívem. Második pedig már ismerős, ismét a régi téma: egy hely ahol az összes YKO magazin megtalálható amiben Hellsing fejezetek jöttek le. Plusz poszterek és soha nem publikált Hirano cuccok.
Szép, de nekem még mindig a Ripes és a Majoros tetszik jobban, csak azok a fránya horogkeresztek. :/ Én személy szerint nem vállalnám, hogy az egyikben végigsétálok nyílt terepen.
És ha már álmok, nyaralásom alatt két Hellsinges álmom volt. Elsőben egy shota Anderson volt egy intézetben bántalmazva és megalázva, majd megszakadt szegény kicsiért a szívem. Második pedig már ismerős, ismét a régi téma: egy hely ahol az összes YKO magazin megtalálható amiben Hellsing fejezetek jöttek le. Plusz poszterek és soha nem publikált Hirano cuccok.
Szerk: Hanon 2009-08-17 22:02:32
beküldve: 2009-08-17 20:38:06
(#844) Újabb Integra-fan! Eris, én melletted állok!
Egyébként távollétem alatt újabb hellsinges álmom volt. Már megint. Én voltam a Doki. Ott volt még a Kapitány és Integra (!), és a McDonaldsban egy nagy ezüsttálcányi chicken mcnuggetset ettünk, amire viccelődve azt mondtam, hogy döglött husi, és nekünk eleven hús kéne...
Egyébként távollétem alatt újabb hellsinges álmom volt. Már megint. Én voltam a Doki. Ott volt még a Kapitány és Integra (!), és a McDonaldsban egy nagy ezüsttálcányi chicken mcnuggetset ettünk, amire viccelődve azt mondtam, hogy döglött husi, és nekünk eleven hús kéne...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-08-17 14:42:35
(#843) Hej, hej! Azért nem kell rögtön párbajra hívni a másikat! De azt be lehet látni, hogy mindenki akinek van hatalom a kezében rendelkezik egy kis gőggel. És ezért most ne én legyek az újabb kihívott fél! Különben is párbaj mester vagyok! Na meg egy rakatnyi emberem is van! Jaja!
...Ha jól belegondolok, Integra ízig-vérig Hellsing, parancsolásra született- és arra, h gőgös legyen.
Kinézem belőle, h már 5 évesen kihúzta volna magát, és elküldi a sunyiba a meghökkent Alucardot, még ha közben citeráznak is a térdei.
Integra nem is gőgös,honnan veszed ezt ,Wynter? Erre kérek szépen választ.Ja,és megkérnélek ne sértegesd Integrát vagy különben CSAK hamu marad belőled,megértted??
Senkiből nem lesz valaki! Vatasiva ojdonyiva nyivarana najsza! Vagyis:Én nem leszek emlék!