Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-07-19 16:20:46
(#795) Tök jó lesz. Csak vegyél be egy extra gyors hajnövesztő szert és egy puskanővelő kenőcsöt is. Jah és lánc. Csak utána nehogy Alucard rád cuppanjon mondán, hogy halottnak kéne lenned. Szerintem szupi lesz. Főleg, hogy én semmilyet sem tudnék összehozni.
Ez ne gátoljon meg. Én se tudok spanyolul, de ezek olyan hibbantak, hogy még a csillagfejű csavarhúzót is megértik.
Sötétség nélkül nincs fény.
Cukor, bár tényleg elég fiús (majd mosolyogj többet a conon) és egy nagyobb puska is el kellene... Nyaklánc?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nagyon tetszik
(a bal felső képen kicsit pszicho fejed van )
kicsit összement az a puska, nem?
(a bal felső képen kicsit pszicho fejed van )
kicsit összement az a puska, nem?
-
beküldve: 2009-07-19 14:11:35
(#792) Tadaam, itt van egy képsorozatocska, hogy milyen leszek Ripnek: Túl férfiasan nézek ki, de ha azt vesszük, hogy Ripet könnyű férfinak nézni, akkor ügyi voltam
Eris: Én is szívesen mennék Spanyolba, csak hát egy szót sem tudok...az egyik kedvenc lófajtám is spanyol.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-07-19 14:14:01
beküldve: 2009-07-16 14:18:13
(#791) Totálisan néma h. Azért is maradt le az írot verzióról. Ők csak olának mondják.
Jól van na! Lemaradt egy H.
Amúgy néma h, nem?
beküldve: 2009-07-14 17:29:44
(#789) Jól van na! Lemaradt egy H.
Amúgy Pip sorsa benne lesz? Az előzetes alapján azt tippelném, hogy igen. Már várom.
Amúgy Pip sorsa benne lesz? Az előzetes alapján azt tippelném, hogy igen. Már várom.
OLA!!!
Hola
Azt említettem már, hogy az összes OVA kap egy blúréj kiadást? Végre abban a felbontásban ragyoghat amit megérdemel.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-07-13 19:34:21
beküldve: 2009-07-13 19:18:43
(#787) Asszem a feltöltésből az utolsó fejezet egy az egyben lemaradt. Érdekel, hogy az OVA-ba mennyit zsúfolnak majd bele a mangából.
És igen! OLA!!! Megjöttem Espanyolból!!!
És igen! OLA!!! Megjöttem Espanyolból!!!
Alucard olyan, mint egy kutya, néha meg kell szidni. LOL
És seggbe kell rúgni ha a szőnyegre pisil. Erről jut eszembe, milyen rég volt utoljára Hellsinges vízióm. Kezdenek hiányozni.
Egy kis emlékeztető: OVA 6 július 24-én jön, nincs már messze.
Lesz benne drámázás (karaktertől függetlenül engem is meghatott, rly) meg gyakás rendesen. Már ha eljutunk odáig, de DVD borítók alapján muszáj lenne, elvégre miért raknák Pipet covernek ha nem.
Ez nagyon kész...
Nem bírtam ki, és beleolvastam a következő kötet elejébe
de az első pár oldalon nem nagyon történt semmi.
beküldve: 2009-07-12 09:55:16
(#784) Ma is hellsingeset álmodtam... asszem, én voltam Integra, legalábis néha... és sikerült elérnem, hogy Alucard ne ölje meg Luke-ot... aztán egy kiscsajnak (Seras?) magyaráztam, hogy Alucard olyan, mint egy kutya, néha meg kell szidni. LOL
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Jelenleg nem, plusz az se biztos, hogy a 4. kötetben volt. x) Azt tudom, hogy valamelyik legutóbbi magyarul kiadott kötetben (ergo 3 vagy 4), de nem teljes panty-shot, csak épphogy kilóg neki. ;)
Volt azért még egy icipici bugyi villantás valahol a 4. kötet környékén.
Az a pillanat nekem nem rémlik. Tudsz mutatni képet?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Igen, ez volt az a rész, ami nekem kimaradt