Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Volt azért még egy icipici bugyi villantás valahol a 4. kötet környékén. Plusz shotaWalter mellett Integra is kapott végre popsi-shotot a 10. kötet vége felé.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-07-09 18:09:57
(#779) De van egy harminc év ugrás a sztoriban az után miután Walter kinyírja a dokit, csak azt a fejezetet kevés helyen lehet elolvasni.
Íme egy kép, az első, és egyetlen fanservice képről a Hellsingben XD:
[Link]
[Link]
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-07-09 18:13:53
Akkor megyek és újraolvasom. De a Walteres rész tuti össze van keverve, ott az a legvégén volt! És nem is volt semmi 30 évvel később...hűha, ezt nagyon gázul töltötte föl valaki. Ráadásul tök piciben, nehogy véletlenül átlátható legyen....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Mi van a legvégén: Walter és a doki vagy Integra és Victoria? Ahol én olvastam, ott az utóbbi, de előtte még Integra megjegyzi, hogy Walter most halt meg
Hogy érted? A 10. kötet legvégén? Mert az utolsó fejezet
30 évvel később játszódik. Előtte Walter megöli Dokit, aztán Walterke meghal, ezt franctudja hogy, de Integra megérzi, majd Serasszal együtt távoznak, és itt egy röpke 30 év ugrás.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-07-03 22:15:20
(#776) Lol, kiolvastam. De az utolsó pár oldal mini méretben volt beszkennelve, és szerintem össze is keveredtek.
Ezt azoktól kérdem, akik olvasták már végig:
Ezt azoktól kérdem, akik olvasták már végig:
Mi van a legvégén: Walter és a doki vagy Integra és Victoria? Ahol én olvastam, ott az utóbbi, de előtte még Integra megjegyzi, hogy Walter most halt meg
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-30 21:22:33
(#775) Interneten olvasgatom a 8-ast, és mit találok? LOL
[Link]
jaj, mindjárt befejezem, basszus mik vannak a végén....szívfájdalom, több irányból......
[Link]
jaj, mindjárt befejezem, basszus mik vannak a végén....szívfájdalom, több irányból......
*Link javítva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:53:18
beküldve: 2009-06-30 19:37:08
(#774) Jövő héten megyek megvenni az újabb kötetet.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-06-25 19:36:49
(#773) Ha választanom kellene, hogy Kutyus kergessen, vagy egy Tindalos-eb, az nagyon kemény dió lenne.
Mert ugyan Kutyus táposabb, de Tindalos kutyái a téridő szögleteiben laknak (ellentétben pölö velünk, akik a görbületeiben) és ha üldöznek valakit, százezer év átszelése csupán egyetlen nap nekik...
Mert ugyan Kutyus táposabb, de Tindalos kutyái a téridő szögleteiben laknak (ellentétben pölö velünk, akik a görbületeiben) és ha üldöznek valakit, százezer év átszelése csupán egyetlen nap nekik...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-25 15:03:19
(#772) Azért Kutyus ocsmányabb. Azt a sok piros szemet és kifordult szájat nem ellensúlyozza egy 181 fokban elfordult fej
Ez az izé nagyon brután néz ki.
Szerintem bután.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-06-24 20:02:56
(#770) beküldve: 2009-06-24 20:00:39
(#769) beküldve: 2009-06-24 18:39:04
(#768) Naná, hogy tovább olvastam. Alucard nem semmi egy fazon. Komolyan mondom ha nem lenne mestere és valaki feldühítené ő maga lenne az Apokalipszis. Állati jó a Hellsing. Imádom!!!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-06-24 10:37:26
(#767) Nem hinném, hogy olyan kegyes.... És itt még ténylegesen kutyaformájú, nem egy szétfolyt paca, sok foggal.
Eris, te már továbbolvastad? Nagyon durva részek jönnek még. Majd hamarosan kezdem a 8-ast.
Eris, te már továbbolvastad? Nagyon durva részek jönnek még. Majd hamarosan kezdem a 8-ast.
Hihi! Aztán nem biztos, hogy ezt tenném. Lehet, hogy lefagynék.
Én nem tudom mit csinálnék. De biztos hogy egyszer belerúgnák amivel úgy fel dühíteném hogy letépné a lábam. Ha kegyelmes lesz ott helyben megesz ha nem hagy elvérezni.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én