Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-08-01 22:12:58
(#826) Csak egy vicces képregény volt.
Az összes vallási vitát pedig könnyen elsimítják történelmi ismeretek. Nem érdemes neten vitatkozni vallásról, meg vallásról egyáltalán.
Az összes vallási vitát pedig könnyen elsimítják történelmi ismeretek. Nem érdemes neten vitatkozni vallásról, meg vallásról egyáltalán.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-01 17:02:56
(#824) Ezt nem igazán értem. Amit pedig mondtam az valós. Soha senki nem állította, hogy pl a keresztes hadjárat a vallás szerint Istennek tetsző dolog mégis elkezdték, mert úgy gondolták, hogy a pogány lét nem tetszik neki. Na mindegy én csak egyet értettem Márkkal abban, hogy a Vallás szerint Isten mindenkit egyenlően szeret mégis a Keresztes hadjáratok is szent cselekedetnek voltak feltüntetve. Innen kezdődik az ember ítélkezésea jó és rossz fölött aminek a gyújtást pont a saját vallása adja.
Sötétség nélkül nincs fény.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-07-30 08:17:34
(#822) Inkább nem akarok belemerülni, mert én magam sem nagyon értek a hitbuzgó keresztények gondolkozásához, tekintve, hogy én magam sem vagyok keresztény.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-29 20:35:25
(#821) Ez semmiben sem másabb mint a középkori keresztes hadjárat modern köntösbe bújtatva. Isten szolgái ítélkeznek a pogányok felett mondván, hogy Istennek nem tetsző életet élnek. És helyette ítélkeznek. Istennek tényleg az emberek boldogsága a fontos bár ha így vesszük a legtöbb vallásban ez az óhaja. Bár ebbe belemerülni, komoly vallásbeli vitákat eredményezhetne.
beküldve: 2009-07-29 10:07:43
(#820) Félreértelmezed az egészet.
Isten (a Hellsing szerint) nem akar mindent elpusztítani.
Csak az ő szolgái, azokat, kik nem az Ő istenükben hisznek.
Isten (a Hellsing szerint) nem akar mindent elpusztítani.
Csak az ő szolgái, azokat, kik nem az Ő istenükben hisznek.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-29 07:56:05
(#819) Ténleg Crosfireval kapcsolatban: Mekkora hülyeség már h isten úgy akarja hogy ki kell nyírnia mindenkit.... Értelmetlen.. Isten éppen azt akarja hogy éljünk és h boldogok legyünk.. Mi a francnak teszi tönkre azt amit létrehozott? Értelmetlen... De pozitívum h szép ábrázolás, durva, és hogy nem rossz story... De ez az isten megváltós dolog értelmetlen..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-28 20:48:58
(#818) Engem meg nem zavart. Felőlem kétnemű is lehetne. Azon jobban kiakadnék ha Alucard lenne néhol nő néhol meg pasi!
beküldve: 2009-07-27 20:29:05
(#817) Ezt én is észrevettem de különösképpen nem foglalkoztam vele
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-27 19:57:59
(#816) A Crossfire-ben tuti nő. amikor mentek likvidálni az oroszokat még a fegyver kereskedő is megjegyzi, hogy ilyen kislányokat küld a Vatikán a feladatra. Nem pontosan így fogalmazott de ez volt a lényeg. Mellékesen engem nem zavar a neme. Tényleg pasis a feje, de tiszta mindegy, hogy nő-e vagy sem, mert úgy is pap ruhában van abban meg mindegy. Aki meg imád vérengzeni és gyilkolni, meg pisztollyal rohangászni az máreleve nem túl nőies vonás.
beküldve: 2009-07-27 15:27:36
(#815) A Crossfire nem része a Hellsing canonnak, valahogy úgy kell tekinteni, mintha másik univerzumban játszódna.
Tehát az, hogy Crossfireben Heinkel nő nincs semmiféle befolyással a Hellsing-beli Heinkel nemére.
Tehát az, hogy Crossfireben Heinkel nő nincs semmiféle befolyással a Hellsing-beli Heinkel nemére.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-07-27 15:11:33
(#814) Megtaláltam azt a cuccot, Wikipedián, amit mondtam.
Itt van (csak sajna angol nyelven):
"Recent remarks made by Hirano in a December 2005 issue of "Puff" magazine, in which he was interviewed about the upcoming Hellsing OVA series and Hellsing in general, have shed new insight into Heinkel and her curiously androgynous appearance. It seems she is "neither male nor female"; possibly intersexual, though given Hirano's frequent ironic remarks, the validity of this statement is disputed. Note that the obviously female Heinkel Wolfe in Crossfire is a completely different character, and the two shouldn't be confused with each other (though in one one of the chapter covers Maxwell expresses surprise to see that she was a woman). Although the voice of Heinkel is played by Mitsuki Saiga in Hellsing OVA 5, there is still curiosity among fans towards Heinkel's sex due to the suspiciously masculine tone in Saiga's voice for this role."
Mellesleg annak is utánnanéztem, hogy nem férfi, hanem női szinkronhangja van neki, csak eléggé férfias.
[Link]
Itt utánna lehet nézni, hogy még miket szinkronizált a Heinkelen kívül.
Itt van (csak sajna angol nyelven):
"Recent remarks made by Hirano in a December 2005 issue of "Puff" magazine, in which he was interviewed about the upcoming Hellsing OVA series and Hellsing in general, have shed new insight into Heinkel and her curiously androgynous appearance. It seems she is "neither male nor female"; possibly intersexual, though given Hirano's frequent ironic remarks, the validity of this statement is disputed. Note that the obviously female Heinkel Wolfe in Crossfire is a completely different character, and the two shouldn't be confused with each other (though in one one of the chapter covers Maxwell expresses surprise to see that she was a woman). Although the voice of Heinkel is played by Mitsuki Saiga in Hellsing OVA 5, there is still curiosity among fans towards Heinkel's sex due to the suspiciously masculine tone in Saiga's voice for this role."
Mellesleg annak is utánnanéztem, hogy nem férfi, hanem női szinkronhangja van neki, csak eléggé férfias.
[Link]
Itt utánna lehet nézni, hogy még miket szinkronizált a Heinkelen kívül.
Szerk: A Márk 2009-07-27 15:17:39
Ahhoz képest elég egyértelmű mellekkel rajzolta meg...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-27 14:58:51
(#812) Erről valami olyasmit olvastam valahol (azt hiszem Wikipedián, angolul) hogy még a manga rajzolója sincs teljesen tisztában vele.