Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-08-30 10:15:12
(#871) Már pár helyen megkérdeztem, remélem valaki tud válaszolni =)
[Link]
Ezen a képen a bal oldali részen felülről a második polc jobb szélén vannak a Hellsinges mangák =D
És a tetejére kivan rakva valami könyvszerűség rávan írva hogy Hellsing és marhanagy betűkkel hogy Anderson xD
Szerintetek azmi?
[Link]
Ezen a képen a bal oldali részen felülről a második polc jobb szélén vannak a Hellsinges mangák =D
És a tetejére kivan rakva valami könyvszerűség rávan írva hogy Hellsing és marhanagy betűkkel hogy Anderson xD
Szerintetek azmi?
(duplapost azért mert az előző hsz-t nem lehet már szerkeszteni)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-30 10:16:23
beküldve: 2009-08-29 19:04:57
(#870) Na a többi nevét azt tudtam csak azt nem hogy az Integra egy becenév =) Kösz a választ =)
beküldve: 2009-08-29 19:03:07
(#869) A teljes neve Integral Wingates Fairbook Hellsing. De mindenki csak Integrának szólítja. Tehát mindkét név helytálló.
Seras melleihez nem nagyon tudok hozzászólni. Sztem elsősorban az arcok változtak másod sorban meg a test.
Seras melleihez nem nagyon tudok hozzászólni. Sztem elsősorban az arcok változtak másod sorban meg a test.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-08-29 16:59:44
(#868) Azt mikor mondta? mielőtt Luke a kutyusával szenved? xD Ja már tudom =D
Az egész karakter szebb lett (a mellei is) =) Integra meg sokkal jobban néz ki sima hajjal.
Szerintem egyedül Anderson néz ki mindig ugyanúgy
Amúgy tényleg: már így is úgy is láttam leírva:
Integra vagy Integral?
Az egész karakter szebb lett (a mellei is) =) Integra meg sokkal jobban néz ki sima hajjal.
Szerintem egyedül Anderson néz ki mindig ugyanúgy
Amúgy tényleg: már így is úgy is láttam leírva:
Integra vagy Integral?
beküldve: 2009-08-29 16:57:18
(#867) Szerintem az elején sem volt baj a kinézetével, de mostanra tényleg sokkal jobban ki van dolgozva, és ahogy Jan mondta a második kötet végi kis szösszenetben, tényleg mintha egyre nagyobbak lennének a mellei. Nem?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-08-29 16:31:44
(#866) Seras Victoria pedig még az első köteten belül is változott. Én az első 5 oldal láttán csak nevetni tudtam a kinézetén, aztán egész jó lett, a mostaniban meg már tök szép
beküldve: 2009-08-29 15:39:11
(#865) Na ez 1 jó kérdés :O
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-08-29 15:10:31
(#864) A leginkább az első és második kötet között figyelhető meg nagy változás. Meg azt is meg lehet figyelni, hogy míg Alucard az elsőben szinte csak pár hajszállal rendelkezik (na jó azért ne Gollam juson mindenkinek az eszébe) addig később normális lesz a haja, pár az is elég érdekesen áll. Integra pedig kezdte hullámos hajjal meg valami frufru félével, ami később eltűnt és a haja is szög egyenes lett.
beküldve: 2009-08-29 13:49:19
(#863) Jaja, bár ez várható, hogy idővel minden manga rajzoló rajzképessége fejlődik. Ez legfőképpen a hosszabb műveken vehető észre.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-08-29 09:07:35
(#862) Egyébként ti is észrevettétek hogy a manga előrehaladtával egyre szebbek lesznek a karakterek? =)
beküldve: 2009-08-28 22:25:53
(#861) És hol vetítették a Hellsing-Ultimate 6-ot? Conon?
Schröről rengeteg kép van, róla nekem is sikerült, lefotóztam Mad-channal, aki Serasnak öltözött (a sorozatból).
Igen, a 6-os ovára gondoltam, de azóta már megnéztem. Abban van a sorozat egyetlen csókjelenete. Nagyon gáz. Tényleg. Röhej, kész van.
Igen, a 6-os ovára gondoltam, de azóta már megnéztem. Abban van a sorozat egyetlen csókjelenete. Nagyon gáz. Tényleg. Röhej, kész van.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-08-25 13:07:43
(#859) Szerintem az oVA-ra gondol. Tuti.
Tényleg nem csináltál róla fotót? sajnos nem tudtam elmenni de nagyon megnézném. Én a tavaszin egy nagyon jó Sait láttam csak hát fényképezőgép nélkül... De tuti Scröd si olyan menő volt.
Tényleg nem csináltál róla fotót? sajnos nem tudtam elmenni de nagyon megnézném. Én a tavaszin egy nagyon jó Sait láttam csak hát fényképezőgép nélkül... De tuti Scröd si olyan menő volt.
Az este vetített hatos részből pedig csupán az első tíz percet láttam.... *szipp*
Miféle "hatos rész"? A Hellsing-Ultimate 6, vagy mi?
Amúgy erről eszembejutván, ami miatt várom a 6. (de előtte az 5.) Hellsing kötetet:
[Link] Seras, dupla Halconnennel *nyálcsorgás* XD
[Link] Seras, dupla Halconnennel *nyálcsorgás* XD
Szerk: A Márk 2009-08-25 00:00:05
beküldve: 2009-08-24 21:23:24
(#857) Hanon: Rá gondoltam, mikor meztelen Andersonokat emlegettem... És véletlenül mindig becsúszik egy-egy yaoi kép. Csodálkozom, hogy nem Shrö van rajtuk.
Volt egy olyan cuki Schrödinger cosplay! Egyébként szégyenletesen kevés Hellsing cp volt. Gyalázat. Vasárnap volt állítólag Rip, de én nem láttam....
Az este vetített hatos részből pedig csupán az első tíz percet láttam.... *szipp*
Volt egy olyan cuki Schrödinger cosplay! Egyébként szégyenletesen kevés Hellsing cp volt. Gyalázat. Vasárnap volt állítólag Rip, de én nem láttam....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.