• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Oldalak: ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... <<>>
beküldve: 2009-10-15 14:33:31
(#902) Válasz Eris (#901) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]

Enyém tudja, hol vannak...

Na mindegy, várom a Mondocont, hogy meglegyen a következő. És ova 7 még nincs...pedig de jó lenne! Az egy nagyon izgi rész.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-10-15 13:00:53
(#901)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Nálam sem a korral van a gond, meg azzal, hogy beleszól, hogy mire költsem a pénzem, hanem azzal amilyen képet vág amikor esetleg felfedez egy ilyen kötetet (szerencsére azok mind csak kölcsönben voltak nálam), vagy ha meglátja, hogy olyanok a képek amilyenek.
Én viszont tuti megveszem az összes részt max gondoskodom róla, hogy sose találja meg.

Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-10-15 12:47:31
(#900)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Rajztanár? Az enyém csak simán nem szereti a vért, a repkedő testrészeket, szörnyeket és a csúnya beszédet...mondjuk szerintem ezzel a legtöbb szülő így van. De mivel nagykorú vagyok, nem szól bele, hogy mit veszek, de azért nem rakom ki a polcra meg hagyom ott, ahol belenézhet, mert nem szeretem, ha más kritizálja azt, ami nekem tetszik, méghozzá többé-kevésbé jogosan.
Na mindegy, az 5-ös részt biztos megveszem, a 6-os viszont biztos nem....annak az elején olyan tömegmészárlós képek vannak (+ halott csecsemő) amit már semmiképpen nem tolerálnának...
Bárcsak lennének OVA-s poszeterek! Úgy vennék párat!

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-15 09:07:18
(#899)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Na ja. A rajzaimat azért nem mutatom meg neki, mert mivel mostanság a manga érdekel ezért abban a stílusban rajzolok, neki meg ez nagyon nem tetszik, plusz szerinte ezzel a rajzsítlussal nem lehet fejlődni. Mármint a manga mint rajzstílus nem tetszik neki. A mangáimat azért nem mert nem tetszik neki a rajzstílus és mert szerinte hülyeség képregényt venni. A Hellsinget, meg azért, mert ha meglátná azt a töméntelen sok vért na meg a (valljuk be nem túl szép és ízléses képeket) akkor kiakadna, hogy hogy tetszhet ez nekem, meg, hogy ennyire vérengző vagyok, meg hasonlók. És a csúcs az egészben, hogy rajztanár. Pff. Nem nyit az újdonságok felé.

beküldve: 2009-10-09 14:57:37
(#898)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Ja, és olyan rossz hallgatni a negatív kritikákat Na mindegy, most már lesz 5-ös rész is

ezért nem szeretem a rajzaimat se megmutatni neki

Szerk: Fiszi 2009-10-09 14:58:21
beküldve: 2009-10-07 17:50:09
(#897)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Na igen én pont ezért teszem olyan helyre ahol garantáltan nem találja meg, mert enyém is kiakadna.

beküldve: 2009-10-06 18:52:01
(#896) Válasz Fiszi (#895) üzenetére
Shaun
Shaun
[ Megszállott ]

írd le a dumizzunk-ba hogy minek értetted xD

What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-06 18:36:27
(#895) Válasz Shaun (#893) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
esetleg kölcsön adhatom próbának ha az életben egyszer elengednek a talira xD ( vagy ha marykét ) stb. a többi offolás lenne xD

Köszi, bár már angolul olvastam interneten, és szeretném, ha meglenne élőben. A 6-os rész annyira nem vlt szimpi, és szívesen megvenném az összeset, csam már az anyám íg is kiakadt, amikor véletlenül belenézett a 2-esbe...és nem akarom, hogy egy rakat ilyen könyv legyen a fiókomban. Hát nem tudom... De úgyis megveszem, ismerem már magam.

Ez a Marykés offolás az aminek gondolom vagy félreértettem?

Szerk: Fiszi 2009-10-06 18:38:13
beküldve: 2009-10-06 16:35:45
(#894)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Mondjuk én is tudom nagyjából a végét. De csak nagyjából. Amúgy az angol is elég hiteles, mert az ellenfélen kívül mindenki angolul beszél.

beküldve: 2009-10-05 18:05:00
(#893) Válasz Fiszi (#892) üzenetére
Shaun
Shaun
[ Megszállott ]
esetleg kölcsön adhatom próbának ha az életben egyszer elengednek a talira xD ( vagy ha marykét ) stb. a többi offolás lenne xD

beküldve: 2009-10-05 18:03:55
(#892)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Németül olcsóbb, mint angolul, és értek valamennyit németül is, meg úgy aztán sokkal hitelesebb is... Hm...lehet, hogy megveszem németül.

beküldve: 2009-10-05 17:47:20
(#891)
ZeRo
ZeRo
[ Gyalog ]
Ez valahol igaz!

beküldve: 2009-10-05 16:51:13
(#889)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Én is ismerem a végét

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-05 16:13:25
(#888)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Akkor te százszázalékosan tudod a végén én viszont kénytelen vagyok megvárni a maygart. Szegény én.

beküldve: 2009-10-05 15:32:13
(#887) Válasz Fiszi (#885) üzenetére
Shaun
Shaun
[ Megszállott ]
Nekem a német jobban kapóra jön, mivel jobban tudok mint angolul és már a középfokúhoz is közel állok.
Épp ezért meg is van a Hellsing 10. mangája németül

Oldalak: ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... <<>>