Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Enyém tudja, hol vannak...
Na mindegy, várom a Mondocont, hogy meglegyen a következő. És ova 7 még nincs...pedig de jó lenne! Az egy nagyon izgi rész.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-15 13:00:53
(#901) Nálam sem a korral van a gond, meg azzal, hogy beleszól, hogy mire költsem a pénzem, hanem azzal amilyen képet vág amikor esetleg felfedez egy ilyen kötetet (szerencsére azok mind csak kölcsönben voltak nálam), vagy ha meglátja, hogy olyanok a képek amilyenek.
Én viszont tuti megveszem az összes részt max gondoskodom róla, hogy sose találja meg.
Én viszont tuti megveszem az összes részt max gondoskodom róla, hogy sose találja meg.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-10-15 12:47:31
(#900) Rajztanár? Az enyém csak simán nem szereti a vért, a repkedő testrészeket, szörnyeket és a csúnya beszédet...mondjuk szerintem ezzel a legtöbb szülő így van. De mivel nagykorú vagyok, nem szól bele, hogy mit veszek, de azért nem rakom ki a polcra meg hagyom ott, ahol belenézhet, mert nem szeretem, ha más kritizálja azt, ami nekem tetszik, méghozzá többé-kevésbé jogosan.
Na mindegy, az 5-ös részt biztos megveszem, a 6-os viszont biztos nem....annak az elején olyan tömegmészárlós képek vannak (+ halott csecsemő) amit már semmiképpen nem tolerálnának...
Bárcsak lennének OVA-s poszeterek! Úgy vennék párat!
Na mindegy, az 5-ös részt biztos megveszem, a 6-os viszont biztos nem....annak az elején olyan tömegmészárlós képek vannak (+ halott csecsemő) amit már semmiképpen nem tolerálnának...
Bárcsak lennének OVA-s poszeterek! Úgy vennék párat!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-10-15 09:07:18
(#899) Na ja. A rajzaimat azért nem mutatom meg neki, mert mivel mostanság a manga érdekel ezért abban a stílusban rajzolok, neki meg ez nagyon nem tetszik, plusz szerinte ezzel a rajzsítlussal nem lehet fejlődni. Mármint a manga mint rajzstílus nem tetszik neki. A mangáimat azért nem mert nem tetszik neki a rajzstílus és mert szerinte hülyeség képregényt venni. A Hellsinget, meg azért, mert ha meglátná azt a töméntelen sok vért na meg a (valljuk be nem túl szép és ízléses képeket) akkor kiakadna, hogy hogy tetszhet ez nekem, meg, hogy ennyire vérengző vagyok, meg hasonlók. És a csúcs az egészben, hogy rajztanár. Pff. Nem nyit az újdonságok felé.
beküldve: 2009-10-09 14:57:37
(#898) Ja, és olyan rossz hallgatni a negatív kritikákat Na mindegy, most már lesz 5-ös rész is
ezért nem szeretem a rajzaimat se megmutatni neki
Szerk: Fiszi 2009-10-09 14:58:21
beküldve: 2009-10-07 17:50:09
(#897) Na igen én pont ezért teszem olyan helyre ahol garantáltan nem találja meg, mert enyém is kiakadna.
írd le a dumizzunk-ba hogy minek értetted xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
esetleg kölcsön adhatom próbának ha az életben egyszer elengednek a talira xD ( vagy ha marykét ) stb. a többi offolás lenne xD
Köszi, bár már angolul olvastam interneten, és szeretném, ha meglenne élőben. A 6-os rész annyira nem vlt szimpi, és szívesen megvenném az összeset, csam már az anyám íg is kiakadt, amikor véletlenül belenézett a 2-esbe...és nem akarom, hogy egy rakat ilyen könyv legyen a fiókomban. Hát nem tudom... De úgyis megveszem, ismerem már magam.
Ez a Marykés offolás az aminek gondolom vagy félreértettem?
Szerk: Fiszi 2009-10-06 18:38:13
beküldve: 2009-10-06 16:35:45
(#894) Mondjuk én is tudom nagyjából a végét. De csak nagyjából. Amúgy az angol is elég hiteles, mert az ellenfélen kívül mindenki angolul beszél.
esetleg kölcsön adhatom próbának ha az életben egyszer elengednek a talira xD ( vagy ha marykét ) stb. a többi offolás lenne xD
beküldve: 2009-10-05 18:03:55
(#892) Németül olcsóbb, mint angolul, és értek valamennyit németül is, meg úgy aztán sokkal hitelesebb is... Hm...lehet, hogy megveszem németül.
beküldve: 2009-10-05 17:47:20
(#891) beküldve: 2009-10-05 16:51:13
(#889) Én is ismerem a végét
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-05 16:13:25
(#888) Akkor te százszázalékosan tudod a végén én viszont kénytelen vagyok megvárni a maygart. Szegény én.
Nekem a német jobban kapóra jön, mivel jobban tudok mint angolul és már a középfokúhoz is közel állok.
Épp ezért meg is van a Hellsing 10. mangája németül
Épp ezért meg is van a Hellsing 10. mangája németül