Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-11-06 16:45:48
(#932) Nekem a 6-os borítója nagyon bejön. Az egyik legjobb, szerintem, bár integra nem néz ki rajta olyan jól. És végre lesz 7-es is, az nagyon brutál jó rész! Bár
Alucard asszem nem fog benne szerepelni, mint a 6-osban se nagyon.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-06 14:17:40
(#931) Jó, egy kötet kivétel a szabály alúl, de a másik a mit mondtál az nem. Ugyanis azt állította, hogy Hellsingék sok borítón vannak és ha ők nek akkor Alucard. De a szóban forgó borítón Pip van és Seras márpedig ők a Hellsing tagjai! És nem bocsájtok meg! Ne kötözködj! (Na jó ez vicc volt!)
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-11-06 14:01:55
(#930) Helsing 1-része meg van nekem, és ez a manga könyv nagyon jó. Király !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ja, Hellsingék minden borítón ott vannak. Ha más nem is, de Alucard garantáltan képviseli őket.
Ez azért nem egészen így van, tekintve hogy a 7. kötet borítóján nem látható Alucard. Már bocs hogy beléd kötök
És a 8. kötet borítóján is az Iskariótiak láthatóak.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-11-05 21:48:30
beküldve: 2009-11-05 09:03:47
(#928) Na ja, Hellsingék minden borítón ott vannak. Ha más nem is, de Alucard garantáltan képviseli őket, de mivel ő a főhős az ő eetében ezt azt hiszem megérthetjük.
Én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólóhoz, miszerint az első két kötet szerepel a TV verzióban ami nagyjából a hatodik részig tart, ahol Luke meh Jan is távozik az élők sorából. Incognito és a többi ezt a részt követő karakter már a rendező és a forgatókönyvíró kreációja. Bár kétségtelenül jó a történet így is. Ami viszont teljesen és nagyon minimális változtatással dolgozza fel a mangákat az az OVA. Bár az első OVA elejének meg az első TV epizód turmikszolásának eredménye lenne a legtökéletesebb adaptáció.
Én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólóhoz, miszerint az első két kötet szerepel a TV verzióban ami nagyjából a hatodik részig tart, ahol Luke meh Jan is távozik az élők sorából. Incognito és a többi ezt a részt követő karakter már a rendező és a forgatókönyvíró kreációja. Bár kétségtelenül jó a történet így is. Ami viszont teljesen és nagyon minimális változtatással dolgozza fel a mangákat az az OVA. Bár az első OVA elejének meg az első TV epizód turmikszolásának eredménye lenne a legtökéletesebb adaptáció.
Az első 6 részben csak kis mértékben, azután teljesen más a kettő. Mangában ez az első két kötetet jelenti, az OVAban is, ami 2006-ban indult és abszolút a mangát veszi alapul. Ezt ajánlom.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-11-04 20:26:01
(#926) Tudna nekem valaki válaszólni 1 kérdésemre?
Arra kéne válaszólnotok ,hogy a Hellsing manga és a Hellsing anime amit az animexen illetve még nem tom hol adnak az menyiben különbözik a mangától? Mert hallotam/olvastam ,hogy nagyon el térnek egymástól a két dolog ez menyire igaz?
Arra kéne válaszólnotok ,hogy a Hellsing manga és a Hellsing anime amit az animexen illetve még nem tom hol adnak az menyiben különbözik a mangától? Mert hallotam/olvastam ,hogy nagyon el térnek egymástól a két dolog ez menyire igaz?
Lehetséges, hogy jövőre ki lesz adva végig?
Az mondjuk gecójó lenne!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Változatosság kedvéért Hellsingék a borítón? Höhö.. Monnyuk annó nézegettem ezeket a borítókat, tízből talán egy van, amin nincs rajta egyikük sem, Waltert is beleszámítva? Remélem, a gerincre Integra kerül, belőle csak egy van a polcon.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Már megint elcsórtak megjelenés előtt egy YKOs-t.
Általában a külföldi előfizetők előbb megkapják.
Hellsing 6 előkészületben: [Link]. 4 volumes to go. Lehetséges, hogy jövőre ki lesz adva végig?
beküldve: 2009-11-01 10:52:15
(#922) Na ez a Hellsing 5, leggyengébb volt.... Amúgy én már várom az új ovát. Lehet hogy előtte újra nézzem a régieket, max. akkor nem, ha leadja az animax, bár az úgy se lesz...
beküldve: 2009-10-30 20:12:50
(#921) Én már láttam az Alexandrában. ha van ilyen bolt a közeledben, próbálkozz ott.
beküldve: 2009-10-29 22:54:00
(#920) hali, véletlenül nem tudja valaki, hogy a Hellsing 5. mikor kerül a boltokba? vagy jobban(gyorsabban) járok ha megrendelem innen?
beküldve: 2009-10-29 18:49:29
(#919) Már megint elcsórtak megjelenés előtt egy YKOs-t.
Szóval Drifters chapter 7 (nem kéne neki egy topic? vagy csak én olvasom?)
Fight, Toyoék megmentik az elfeket és akkor most ők ottan a nagycsávók. Ééés HIRANO CHIBIK JE!!1 Az egyik dragonballos emberke meg még mindig ott stalkerkodik.
Szóval Drifters chapter 7 (nem kéne neki egy topic? vagy csak én olvasom?)
Fight, Toyoék megmentik az elfeket és akkor most ők ottan a nagycsávók. Ééés HIRANO CHIBIK JE!!1 Az egyik dragonballos emberke meg még mindig ott stalkerkodik.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-10-29 17:48:37
(#918) Oh, így már értem. Köszi a felvilágosítást. Azon lehet, hogy blood Seras lesz ha kellően ütősre akarják csinálni.