• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Oldalak: ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... <<>>
beküldve: 2009-12-09 01:02:37
(#992) Válasz alister (#991) üzenetére
Szederinda
Szederinda
[ Rászokóban ]

Igen, most jobban belegondolva igazad van. Gondolok itt például arra, hogy sok ember egyszerűen boldog, ha eszik. Mondjuk néha engem is elkap az, hogy most mindenáron meg kell ennem egy xy csokit, és utána olyan boldog vagyok. Szóval van benne valami, hogy az éhség is lehet érzelem (amihez negatív érzelem társul, és ennek a megszűnéséhez, vagyis a nem-éhséghez pedig pozitív ). Máris örülök, hogy benéztem ide, legalább ezen az apró kis dolgon is elgondolkoztam.

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Szederinda 2009-12-09 01:05:03
beküldve: 2009-12-09 00:47:50
(#991) Válasz Szederinda (#990) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Az éhség szerintem nem érzelem.

Talán nem is tudod, hogy ez milyen jó felvetés! Annak idején elég sokat vitatkoztunk azon, hogyan lehet és egyáltalán el lehet-e különíteni pusztán testi (éhség?), testi és lelki (vágy?) és tisztán lelki (szerelem?) érzelmeket, és ha igen, hogyan... De ez itt abszolút off, szóval keresni kéne neki valami zugot.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-12-09 00:37:12
(#990) Válasz alister (#989) üzenetére
Szederinda
Szederinda
[ Rászokóban ]
Nos, az éhség, a harag és gyűlölet is érzelem...

Az éhség szerintem nem érzelem.

Elolvastam az 1. kötetet, pedig valamiért ódzkodtam tőle... (szeretem a vámpíros sztorikat, de ez valamiért nem akaródzott felkelteni az érdeklődésemet). És láss csodát, nem is volt olyan "rossz", lekötött, és kíváncsi leszek a többi kötetre is, persze nem ez az elsődleges, de majd beszerzem egyszer...

beküldve: 2009-12-08 21:17:40
(#989) Válasz Eris (#988) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Nos, az éhség, a harag és gyűlölet is érzelem...

beküldve: 2009-12-08 20:36:09
(#988)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Végül is bírhatnak érzelmekkel és megpróbálhatják elfolytani azt amik, mint ahogy azt Serasnál is láthatjuk, de ettől még nem válnak csöpögős és nyálas alakokká.

Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-12-08 13:17:18
(#987)
alister
alister
[ True mangafan ]
Na igen, a vámpírok, a vér és az (utóbbi) erőszak(kal megszerzése az előbbiek által) összetartoznak. Az már csak a XXI. század perverzióját mutatja, hogy az emberek képesek a felfoghatatlan, létezésen túli Mérhetetlen Vénekből és az éjszaka vérszívó szörnyetegeiből rózsaszín cukormázzal leöntött, bazári ostobaságokat csinálni. De azért mi tudjuk, hogy a szörnyetegek akkor is szörnyetegek maradnak, éles fogakkal és karmokkal, rémítő erővel és számunkra kellemetlen étvággyal, ha egy csapat marketinges meg is próbálja beadni nekünk az ellenkezőjét.

Szerk: alister 2009-12-08 13:18:45
beküldve: 2009-12-08 11:03:01
(#986)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Na igen! Vér, vér, vér és megint csak vér! Minden mennyiségben. De ez a kis képregény nagyon kemény.

beküldve: 2009-12-08 10:23:11
(#985)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
A Hellsing erről szól.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-12-08 10:08:58
(#984) Válasz Fiszi (#983) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]

Az meg már részletkérdés, hogy hogyan lehet valaki ilyen ügyetlen, hogy beveri a fejét egy kőbe.

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Ok, hogy velem is megtörtént már, de könyörgöm, én nem filmhős vagyok, csak béna. XD

És én még azt hittem, hogy a Vampire Knight nagyon lightos... De ott legalább minden fejezetben folyik a vér. Mondjuk a Hellsinghez képest elhanyagolható mennyiségben ^^"

beküldve: 2009-12-08 10:00:35
(#983)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Ú DZ, ez kész XD
De Edward valóban szégyent hoz minden vámpírra. Könyörgöm, milyen vámpír az, aki nem szív embervért? Gondolom, Alucardot hogy kiakasztaná a létezése

Azt meg ugye felesleges mondani, hogy milyen vámpíros film az olyan, hol a legvéresebb jelenet, amikor bella beveri a fejét egy kőbe, ill. elvágja az ujját egy cseréppel?

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-12-08 10:01:39
beküldve: 2009-12-07 23:03:34
(#982)
∂z
∂z
[ True mangafan ]
egyre jobban szeretem a Hellsinget [Link]

-
beküldve: 2009-12-06 21:43:11
(#981)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Lehet méltóbbnak találták a kettejük közötti kapcsolatit megörökíteni mint az, hogy Seras az életében egyszer bekattan és abszolút méltó lesz a mesteréhez. Azt hiszem ő még mindig csak az ártatlan kislány nem pedig a vérengző szörnyeteg.

beküldve: 2009-12-05 22:25:02
(#980) Válasz Fyndra (#978) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Én személy szerint azért nagyon remélem, hogy a hangsúly nem azon lesz, hogy melyik történelmi alak kicsoda, mert már most elvesztettem a fonalat.

Odassatok. Ezen most tényleg meglepődtem:

Hellsing OVA VII LE borító. Azt hittem bloodSeras lesz. De ha nem most, akkor mikor?

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-12-05 22:26:36
beküldve: 2009-12-05 19:38:17
(#979)
Eris
Eris
[ Megszállott ]
Alucard sajnos mostanság sokat sziesztázik. Hát igen a vizet még ő sem szereti.

beküldve: 2009-12-05 08:44:37
(#978)
Fyndra
Fyndra
[ Rászokóban ]
Jézusom, ez a Drifters is elég beteg cucc XD Mondjuk a Hellsing után nem csodálkozom, de mikor a negyvenharmadik random történelmi nevet dobták be, kikészültem XD (asszem, Karneadésznál szakadt el a cérna XD)
Remélem, ha klisé is lesz a sztori, azért a pozőrség megmarad Bár igazából tökmindegy, Butch Cassidy után én már mindent megbocsátok, sőt, ha jól látom, a 8. fejezet végén már befigyel kedvenc alakulatom is (bár Hirano eltolta a kanjit XD), úgyhogy pláne mindegy, miről szól a sztori, csak sok fight legyen

A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Oldalak: ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... <<>>