Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Igen, most jobban belegondolva igazad van. Gondolok itt például arra, hogy sok ember egyszerűen boldog, ha eszik. Mondjuk néha engem is elkap az, hogy most mindenáron meg kell ennem egy xy csokit, és utána olyan boldog vagyok. Szóval van benne valami, hogy az éhség is lehet érzelem (amihez negatív érzelem társul, és ennek a megszűnéséhez, vagyis a nem-éhséghez pedig pozitív ). Máris örülök, hogy benéztem ide, legalább ezen az apró kis dolgon is elgondolkoztam.
Talán nem is tudod, hogy ez milyen jó felvetés! Annak idején elég sokat vitatkoztunk azon, hogyan lehet és egyáltalán el lehet-e különíteni pusztán testi (éhség?), testi és lelki (vágy?) és tisztán lelki (szerelem?) érzelmeket, és ha igen, hogyan... De ez itt abszolút off, szóval keresni kéne neki valami zugot.
Az éhség szerintem nem érzelem.
Elolvastam az 1. kötetet, pedig valamiért ódzkodtam tőle... (szeretem a vámpíros sztorikat, de ez valamiért nem akaródzott felkelteni az érdeklődésemet). És láss csodát, nem is volt olyan "rossz", lekötött, és kíváncsi leszek a többi kötetre is, persze nem ez az elsődleges, de majd beszerzem egyszer...
Az meg már részletkérdés, hogy hogyan lehet valaki ilyen ügyetlen, hogy beveri a fejét egy kőbe.
És én még azt hittem, hogy a Vampire Knight nagyon lightos... De ott legalább minden fejezetben folyik a vér. Mondjuk a Hellsinghez képest elhanyagolható mennyiségben ^^"
De Edward valóban szégyent hoz minden vámpírra. Könyörgöm, milyen vámpír az, aki nem szív embervért? Gondolom, Alucardot hogy kiakasztaná a létezése
Azt meg ugye felesleges mondani, hogy milyen vámpíros film az olyan, hol a legvéresebb jelenet, amikor bella beveri a fejét egy kőbe, ill. elvágja az ujját egy cseréppel?
Odassatok. Ezen most tényleg meglepődtem:
Hellsing OVA VII LE borító. Azt hittem bloodSeras lesz. De ha nem most, akkor mikor?
Remélem, ha klisé is lesz a sztori, azért a pozőrség megmarad Bár igazából tökmindegy, Butch Cassidy után én már mindent megbocsátok, sőt, ha jól látom, a 8. fejezet végén már befigyel kedvenc alakulatom is (bár Hirano eltolta a kanjit XD), úgyhogy pláne mindegy, miről szól a sztori, csak sok fight legyen