Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-12-30 11:35:25
(#1007) Ja ez tényleg jó trükk. Haveromat aki már azóta majdnem
minden animét ismer én vezettem rá erre a szép útra.
Egyébként mondja meg nekem valaki, hogy a kapitány
végülis összejön Serassal ?
minden animét ismer én vezettem rá erre a szép útra.
Egyébként mondja meg nekem valaki, hogy a kapitány
végülis összejön Serassal ?
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
Ez jól bevállt módszer.Mindig vmi komolyabb-véresebb mangát kell olvasni haverok előtt,úgysem bírják ki,hogy ne olvassanak bele
Váó,miezajó?Úú,ez nekem is kell.
Aztán meg már nincs visszaút...vagy legalábbis másképp állnak majd az animékhez-mangákhoz.
Váó,miezajó?Úú,ez nekem is kell.
Aztán meg már nincs visszaút...vagy legalábbis másképp állnak majd az animékhez-mangákhoz.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Moderátor 2009-12-30 10:37:16
beküldve: 2009-12-30 04:56:14
(#1005) lassan az összes nem animés haveromat is animéssé konvertálom és ebben elég nagy szerepre van a hellsingnek.
most lettek kölcsön kérve a hellsing mangák. terjeszűk az igét!
most lettek kölcsön kérve a hellsing mangák. terjeszűk az igét!
-
beküldve: 2009-12-29 18:55:36
(#1004) Sziasztok! Én nemrégiben olvastam el a Hellsing mangafan
által kiadott összes részt és nagyon állat főleg a végén Jan és
Luke XDXD attól mindig dőlök a röhögéstől.
Nem tudja valaki mikor adják ki a 7.kötetet???
Érdekelne a háború "gyönyöre".
által kiadott összes részt és nagyon állat főleg a végén Jan és
Luke XDXD attól mindig dőlök a röhögéstől.
Nem tudja valaki mikor adják ki a 7.kötetet???
Érdekelne a háború "gyönyöre".
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
beküldve: 2009-12-29 15:42:56
(#1003) Hát az, amit Seras ebben a részben csinált, kétségtelenül Alucard életének legszemetgyönyörködtetőbb látványa lett volna. Milyen kár, hogy nem láthatta.
Sötétség nélkül nincs fény.
Szerk: Eris 2009-12-29 15:44:51
beküldve: 2009-12-23 17:14:58
(#1002) Boldog Hellsing napot, habár japánéknál már másnap van.
Bakker még mindig sehol a raw.
//update: már van
Bakker még mindig sehol a raw.
//update: már van
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-12-23 18:49:34
beküldve: 2009-12-20 14:08:26
(#1001) Talán ez az előzetes kicsit túl sokat mesél el a történetből. Például az aminek mondjuk meg kellett volna, hogy lepje azokat a nézőket akik esetleg a mangát nem olvasták, már nem lesz meglepő.
beküldve: 2009-12-19 00:42:10
(#1000) ÚWÁÁÁH~
OVA 7 trailer
Vigyázat, nagyon durva spoilerek vannak benne a 7. kötetből.
Kjaaaaa shotaPip flashback, végreee~
Ésésés a hivatalos oldalon pampognak valamit a Dawnról és van ott egy kép The Dawn felirattal ésésés valami okosabb ember talán el tudná magyarázni, hogy miről van szó?
//update: vaklárma, semmi érdekes, csak egy lemezborító. Franc.
OVA 7 trailer
Vigyázat, nagyon durva spoilerek vannak benne a 7. kötetből.
Kjaaaaa shotaPip flashback, végreee~
Ésésés a hivatalos oldalon pampognak valamit a Dawnról és van ott egy kép The Dawn felirattal ésésés valami okosabb ember talán el tudná magyarázni, hogy miről van szó?
//update: vaklárma, semmi érdekes, csak egy lemezborító. Franc.
Szerk: Hanon 2009-12-19 00:55:27
beküldve: 2009-12-17 09:05:49
(#999) Jah, bocs. Hirano nő ábrázolása alapján nem tudtam véleményezni, de a Montana név alapján nőnek hittem. Na mindegy, tévedni emberi dolog.
beküldve: 2009-12-16 19:41:58
(#998) Igen, tényleg őrnagyos, de nem nő...csak vékony. Olyan, mintha az Őrnagy lenne fiatal és kevésbé varangyszerű formában.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-12-16 16:05:46
(#997) Valóban az Őrnagyot idézi csak női és vékony kivitelben. De ettől függetlenül a képről nekem kapásből ő jutott eszembe.
beküldve: 2009-12-15 23:27:17
(#996) Hajnal ötkor elfogott egy furcsa érzés, valahogy ingerenciám támadt a Hellsing olvasására "hát bakker, magyarul még el sem olvastad rendesen, csak átlapoztad!", ezen meg sürgősen változtatni kellett.
Az eddig is vicces volt, ahogy a Mangafan próbál biztosra menni, egyszer Kouta egyszer meg Kohtaként szerepel a mester neve (ez kifejezetten az utószónál mókás, mikor a kis szimbóluma alatt Kohta van, közvetlen alatta meg "Hirano Kouta vagyok", de ez mondjuk már DarkHorséknál is így volt).
De azmiaz, hogy "Montina Max egy szereplő Hirano Angel Dust című mangájából"? Én vagyok félreinformált, vagy nem ugyanarról van szó? Montana Max Major proto karaktere volt a Coyoteban (+ Pip, Seras Yumie/Yumiko protok). Angel Dustban Anderson meg Yumiko protoi vannak nagyrészt.
Szóval nem értem.
Az eddig is vicces volt, ahogy a Mangafan próbál biztosra menni, egyszer Kouta egyszer meg Kohtaként szerepel a mester neve (ez kifejezetten az utószónál mókás, mikor a kis szimbóluma alatt Kohta van, közvetlen alatta meg "Hirano Kouta vagyok", de ez mondjuk már DarkHorséknál is így volt).
De azmiaz, hogy "Montina Max egy szereplő Hirano Angel Dust című mangájából"? Én vagyok félreinformált, vagy nem ugyanarról van szó? Montana Max Major proto karaktere volt a Coyoteban (+ Pip, Seras Yumie/Yumiko protok). Angel Dustban Anderson meg Yumiko protoi vannak nagyrészt.
Szóval nem értem.
Szerk: Hanon 2009-12-15 23:42:08
remélem ha végevan a 8 kötetnek
A Hellsing 10 kötetes. A Chrno a 8 kötetes. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-12-09 21:07:00
(#994) remélem ha végevan a 8 kötetnek, akk nagyon remélem, h a naruto(ami a legjobban tetszik a mangafan kiadványok közt), a kenshin (ami nem tetszik), és a death note (ami elmegy) mellé valami faxa jump mangát dobnak ki, pl bleach, db, op, bakuman vagy hasonlók.
beküldve: 2009-12-09 19:28:16
(#993) Az érzelmek alatt, nem konkrétan a negítívakat értettem, mert a pont az álltalad említett érzelmi reakciók miatt lesz valaki szörnyeteg. Ha nem az olyan pozitívakra mint amik Serasnál figyelhetőek meg.