Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-29 19:32:52
(#1066) beküldve: 2010-01-29 18:51:58
(#1065) Szerintem Integra nevét illetően max annyi változott, hogy valamiért elkezdték hivatalosabban becézni. Elvégre a második kötet tanúsága szerint Integral Wingates Hellsing a teljes neve. Tehát az Integra a becézett forma. Sztem.
Plusz a Hellsing grafikája csak megszokás kérdése. Pl az Árnybíróra senki nem mondhatja, hogy nem igényes, mégis az elején irritált és nem tetszett, hogy mindenki olyan vékony és magas. Most meg már az a másik kedvenc mangám a Hellsing után.
Plusz a Hellsing grafikája csak megszokás kérdése. Pl az Árnybíróra senki nem mondhatja, hogy nem igényes, mégis az elején irritált és nem tetszett, hogy mindenki olyan vékony és magas. Most meg már az a másik kedvenc mangám a Hellsing után.
Sötétség nélkül nincs fény.
am az őszinteségért sztem nem kéne haragudni...
haragudni??? ki haragszik itt? mindenki boldog
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Moderátor 2010-01-31 19:46:05
(és szerintem a nagy mellek sosem zavaróak )
Hordj csak egy hétig D-kosaras melleket...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
de vajon mennyire lenne hatásos egy Amano - rajzolásos Hellsing?
véleményem szerint hatásosabb lenne...am nem Amano ...legalább másolni tudj és nem győzöm kihangsúlyozni h ez csak egyéni vélemény... szval akinek tetszik vegye... én személy szerint maradok az igényesebb műveknél...és ez alatt a rajzra célzom nem a történetre... ( am az őszinteségért sztem nem kéne haragudni...
beküldve: 2010-01-28 15:08:13
(#1061) Amúgy ami igazán nem tetszett a Hellsingel kapcsolatban (bár ez nem a manga, hanem a fordításból adódó hiba) hogy Integra, a 6. kötetig Integra volt, míg a 7. kötetben átment a neve Integral-ba.
Most akkor mivan?
Most akkor mivan?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-01-28 13:52:01
(#1060) de vajon mennyire lenne hatásos egy Amano - rajzolásos Hellsing?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
A rasjzolás valóban sokat fejlődik, de néha igen zavaróan beékelődnek kevésbé jól megrajzolt részek is.
Seras meg cuki. De néha igen nagyok a mellei, és vaskosak a combjai. És keveset is beszél.
Ma ennyi telik tőlem.
Ja, még a rajzoláshoz: szerintem úgy nagy átlagban nem zavaró a rajzolásmód. Igen erőteljes, és eredeti, szerintem. A harcoknál meg úgyis az a lényeg, hogy látszódjon, épp mi történik, és az anatómia legyen nagyjából rendben.
Seras meg cuki. De néha igen nagyok a mellei, és vaskosak a combjai. És keveset is beszél.
Ma ennyi telik tőlem.
Ja, még a rajzoláshoz: szerintem úgy nagy átlagban nem zavaró a rajzolásmód. Igen erőteljes, és eredeti, szerintem. A harcoknál meg úgyis az a lényeg, hogy látszódjon, épp mi történik, és az anatómia legyen nagyjából rendben.
engem a rajz azért zavar sztem mert én rajzolok... és hát egészen más szinten vok... jobban mondva más a számomra elfogadható pl: Yamane Ayano művei ragadnak meg én is úgy rajzolok..
beküldve: 2010-01-28 12:48:01
(#1058) Ha már Serasról van szó, néha az a zavaró némelyik képen, hogy olykor olyan vékony dereka van, mint amilyen vastag a combja. (Vagy olyan vastag a combja, mint a dereka? hmmmmmm)
Am szerintem is Cuki (és szerintem a nagy mellek sosem zavaróak )
Am szerintem is Cuki (és szerintem a nagy mellek sosem zavaróak )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-01-28 12:48:16
beküldve: 2010-01-28 12:13:57
(#1057) A rasjzolás valóban sokat fejlődik, de néha igen zavaróan beékelődnek kevésbé jól megrajzolt részek is.
Ma ennyi telik tőlem.
Ma ennyi telik tőlem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-28 10:57:07
(#1056) Nekem mondjuk személy szerint Seras az egyik kedvenc karakterem, és sajnálom hogy az utóbbi kötetekben (még ha a szerepe sokat nőtt) de nemigen beszél, pedig ő, szerintem egy igenis jópofa karakter.
mondjuk abban igaza volt, hogy azért nem akart vért inni, mert tartott tőle, hogy akkor végleg megváltozik, és a történet végére, tényleg egyfajta Alucard 2 lett belőle (csak fiatalabb, és női kiadásban).
mondjuk abban igaza volt, hogy azért nem akart vért inni, mert tartott tőle, hogy akkor végleg megváltozik, és a történet végére, tényleg egyfajta Alucard 2 lett belőle (csak fiatalabb, és női kiadásban).
Szerk: A Márk 2010-01-28 10:57:28
beküldve: 2010-01-28 09:19:08
(#1055) Számomra mondjuk hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy az első kötethez képest a második grafikája javult. Az elsőnek nekem sem igazán nyerte el a tetszésem. Alucard olyan volt mintha csak pár szál haja lett volna és azt is hosszúra növesztette volna valami kényszer hatására.
De most már nagyon tuti!
Jut eszembe én eddig azt hittem, hogy Seras ruhája a meglehetősen véres akcióktól vörös. De ezek szerint azért mert eljutott egy következő szintre? (vagyis arra, hogy kezd nagyon hajazni a mesterre?) Akkor itt a nyitja, hogy miért vörös Alucard ruhája is!
De most már nagyon tuti!
Jut eszembe én eddig azt hittem, hogy Seras ruhája a meglehetősen véres akcióktól vörös. De ezek szerint azért mert eljutott egy következő szintre? (vagyis arra, hogy kezd nagyon hajazni a mesterre?) Akkor itt a nyitja, hogy miért vörös Alucard ruhája is!
Sötétség nélkül nincs fény.
Más, igen. Gyomor kell hozzá, egy bizonyos szintig, de ez mégiscsak szentségtörés. Hiranot megkritizálni, enyje. Imádkozz, hogy a gróf vérszegény állapotban találjon rád az adandó pillanatban.
Amúgy a jó sztorihoz nem kellenek feltétlenül szép rajzok, amíg könnyen értelmezhető az adott helyzet. Mondjuk az határozottan zavaró tud lenni, amikor ezt sok-sok vastag, merev vonallal próbálja ábrázolni a művész/művésznő.
Amúgy a jó sztorihoz nem kellenek feltétlenül szép rajzok, amíg könnyen értelmezhető az adott helyzet. Mondjuk az határozottan zavaró tud lenni, amikor ezt sok-sok vastag, merev vonallal próbálja ábrázolni a művész/művésznő.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-01-27 15:44:00
(#1053) oké, de követelem, hogy shoták csinálják kézrátételes módszerrel8D vagy Gin nyírjon ki a zsilettmosolyávalXD
Szerk: Gilje-sama 2010-01-27 15:44:45