Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Hogy csak icipicit? XD
Szerintem igazából össze sem lehet hasonlítani
Na mindegy inkább hanyagoljuk ezt a témát mindenkinek máshogy tetszik a Hellsing
beküldve: 2010-07-08 21:24:03
(#1126) Hogy csak icipicit? XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-07-08 21:19:41
(#1125) beküldve: 2010-07-08 20:03:41
(#1124) Na ja XD.
Bár igazából nem tudom melyiknek örülnék jobban. A 8. OVA-nak, vagy a 8. kötetnek
Bár igazából nem tudom melyiknek örülnék jobban. A 8. OVA-nak, vagy a 8. kötetnek
A 8. kötetnek!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Én teljesen egyetértek veled, a TV-sorozat olyan gyalázatos rossz, hogy igyekszem megfeledkezni, hogy egyáltalán hallottam róla. Szégyen a mangára és az OVA-kra, nem is értem, hogy jöhetett létre.
És jöhetne már a 8-as OVA. A magyar könyvkiadás lassan leelőzi.
És jöhetne már a 8-as OVA. A magyar könyvkiadás lassan leelőzi.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-07-08 15:15:53
beküldve: 2010-07-08 13:46:19
(#1122) Én nyugodt vagyok (hozzám képest Buddha, egy idegbeteg állat!), és nem veszek össze senkivel, csak véleményt nyilvánítok
De nem tehetek róla XD
Kikészít, annyira rossz, és ezzel nem vagyok egyedül
Különben is, jogom van elmondani a véleményemet.
nyugi nyugi
én sem vagyok oda érte annyira...=/ de ezen ne vesszetek össze lécci
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-08 12:54:06
(#1120) De nem tehetek róla XD
A Hellsing TV sorozat az nagyon ocsmány borzadály, és a manga meggyalázása!
De a Hellsing-Ultimate OVA-k már méltóak a mangához.
Amúgy a mangát én is imádom, de a TV sorozat, az egyszerűen borzasztó rossz!
Az OVA-k meg a TV sorozat és a manga szerintem egyszerre nagyon jó volt és nem kéne lefikázni a TV sorozatot.
beküldve: 2010-07-08 11:57:49
(#1118) A Hellsing TV sorozat az nagyon ocsmány borzadály, és a manga meggyalázása!
A TV sorozatban a legrosszabb az a bitang pusztulatosan fostos kinézetű farkasember. De az Inkognitó sem jobb semmivel.
Lehet, hogy engem is azért borított ki annyira a sorozat. Na meg az, hogy tulajdonképpen nem derült ki semmi a végén.
Szerintem a HELLSING anime tök király és a manga is.
A TV sorozatban a legrosszabb az a bitang pusztulatosan fostos kinézetű farkasember. De az Inkognitó sem jobb semmivel.
Lehet, hogy engem is azért borított ki annyira a sorozat. Na meg az, hogy tulajdonképpen nem derült ki semmi a végén.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-07-08 05:44:37
(#1115) Nem tudja valaki mikorra várható az új Hellsing Ultimate OVA 8. része? Már tűkön ülve várom..anno azt rebesgették júliusra várható ezért jó lenne tudni valami pontosabbat
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-14 15:24:46
(#1114) A TV sorozatban a legrosszabb az a bitang pusztulatosan fostos kinézetű farkasember. De az Inkognitó sem jobb semmivel.
Egyébként nem tudom miért fiká**tok ennyire az animét
Ez a karma. Ugye, milyen bosszantó, ha nincs megindokolva a fika? x'DDDD
(Ne haragudj, csak ez így picit ironikusan jött ki :'))
Szerk: miyu 2010-06-12 00:20:30