Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
igen,mindegyik köteten vannak rajzok
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:31:57
beküldve: 2010-09-21 13:07:06
(#1157) lenne 1 kérdésem hogy a második hellsing mangának a borítója alatt mindenkinek 1 hülye rajz van vagy csak nekem??? mert én itt vettem a mangafan-on az eladnék/vennék fórumon és hogy most az alappbol ien vagy csak akitöl vettem az összefirkálta.
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-09-20 19:48:42
(#1156) Én annak örülnék, ha az OVA-k dvd-borítóit lehetne kapni poszter-formában.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
sajnos
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:31:40
beküldve: 2010-08-31 19:01:55
(#1154) Ez igaz. De amíg nem adják le őket az Animax-en szinkronnal, addig erre kevés az esély. Ismerve a kiadót.
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
beküldve: 2010-08-31 17:07:59
(#1153) Szerintem az OVA-kat érdemesebb lenne kiadni, mert (a TV-sorozattal ellentétben) azoknak legalább van köze a mangához
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-08-31 13:31:38
(#1152) Nem fogják kiadni a TV sorozatot DVD-n? tök jó lenne.
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
Ámen!
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-08-27 11:36:06
(#1150) Én azt hallottam, hogy idén be fogják fejezni. Legalábbis próbálják :) Remélem, tényleg sikerülni fog nekik.
Sok esély nincs rá. Még egy kötet, a 9., biztos ki lesz adva. És mivel a 8. most jelent meg, ezért a MondoConra nem, hanem az AnimeKarácsonyra fogják.
ESETLEG, ha a Mangafan idénjébe belefér akkor a 9. a MondoConra, és a 10. az AK-ra. De ez esélytelen. Az Árnybíróból se hiszem, hogy a Gaiden még idénre beleférne, főleg, hogy új bejelentések lesznek lassacskán.
ESETLEG, ha a Mangafan idénjébe belefér akkor a 9. a MondoConra, és a 10. az AK-ra. De ez esélytelen. Az Árnybíróból se hiszem, hogy a Gaiden még idénre beleférne, főleg, hogy új bejelentések lesznek lassacskán.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-08-20 23:00:01
(#1148) Hűű most láttam hogy jön a 8. kötet nagyon le vagyok maradva de most hogy már van fizum simán pótolhatom, havonta 2 kötet és hamar beérem
Amúgy meg tök gáz hogy késik az OVA már régóta várom...
Amúgy meg tök gáz hogy késik az OVA már régóta várom...A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2010-08-20 23:01:00
beküldve: 2010-08-20 13:45:29
(#1147) Már nem is emlékszem, miről szólt ez a rész. Remélem, télre kijön az utsó kettő rész is, mert azt tervezem, hogy egyben veszem meg a hármat, és akkor egyszerre jó sokat olvashatok. ^^
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
igen, ráadásul nem is akármilyen formában
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:33:29
beküldve: 2010-08-20 12:17:50
(#1145) Úgy van elvileg, hogy fél évente jelenik meg egy rész.
A 7. rész jött ki 2009 dec 23.-án, tehát már igencsak esedékes lenne az a 8. rész
De 2007-ben is volt csúszás, a 3. résszel, így abban az évben csak 1 OVA került ki, lehet idén is ez lesz.
A 7. rész jött ki 2009 dec 23.-án, tehát már igencsak esedékes lenne az a 8. rész
De 2007-ben is volt csúszás, a 3. résszel, így abban az évben csak 1 OVA került ki, lehet idén is ez lesz.
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:33:16