Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
igen,mindegyik köteten vannak rajzok
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:31:57
beküldve: 2010-09-21 13:07:06
(#1157) lenne 1 kérdésem hogy a második hellsing mangának a borítója alatt mindenkinek 1 hülye rajz van vagy csak nekem??? mert én itt vettem a mangafan-on az eladnék/vennék fórumon és hogy most az alappbol ien vagy csak akitöl vettem az összefirkálta.
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-09-20 19:48:42
(#1156) Én annak örülnék, ha az OVA-k dvd-borítóit lehetne kapni poszter-formában.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
sajnos
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:31:40
beküldve: 2010-08-31 19:01:55
(#1154) Ez igaz. De amíg nem adják le őket az Animax-en szinkronnal, addig erre kevés az esély. Ismerve a kiadót.
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
beküldve: 2010-08-31 17:07:59
(#1153) Szerintem az OVA-kat érdemesebb lenne kiadni, mert (a TV-sorozattal ellentétben) azoknak legalább van köze a mangához
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-08-31 13:31:38
(#1152) Nem fogják kiadni a TV sorozatot DVD-n? tök jó lenne.
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
Ámen!
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-08-27 11:36:06
(#1150) Én azt hallottam, hogy idén be fogják fejezni. Legalábbis próbálják :) Remélem, tényleg sikerülni fog nekik.
Sok esély nincs rá. Még egy kötet, a 9., biztos ki lesz adva. És mivel a 8. most jelent meg, ezért a MondoConra nem, hanem az AnimeKarácsonyra fogják.
ESETLEG, ha a Mangafan idénjébe belefér akkor a 9. a MondoConra, és a 10. az AK-ra. De ez esélytelen. Az Árnybíróból se hiszem, hogy a Gaiden még idénre beleférne, főleg, hogy új bejelentések lesznek lassacskán.
ESETLEG, ha a Mangafan idénjébe belefér akkor a 9. a MondoConra, és a 10. az AK-ra. De ez esélytelen. Az Árnybíróból se hiszem, hogy a Gaiden még idénre beleférne, főleg, hogy új bejelentések lesznek lassacskán.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-08-20 23:00:01
(#1148) Hűű most láttam hogy jön a 8. kötet nagyon le vagyok maradva de most hogy már van fizum simán pótolhatom, havonta 2 kötet és hamar beérem Amúgy meg tök gáz hogy késik az OVA már régóta várom...
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2010-08-20 23:01:00
beküldve: 2010-08-20 13:45:29
(#1147) Már nem is emlékszem, miről szólt ez a rész. Remélem, télre kijön az utsó kettő rész is, mert azt tervezem, hogy egyben veszem meg a hármat, és akkor egyszerre jó sokat olvashatok. ^^
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
igen, ráadásul nem is akármilyen formában
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:33:29
beküldve: 2010-08-20 12:17:50
(#1145) Úgy van elvileg, hogy fél évente jelenik meg egy rész.
A 7. rész jött ki 2009 dec 23.-án, tehát már igencsak esedékes lenne az a 8. rész
De 2007-ben is volt csúszás, a 3. résszel, így abban az évben csak 1 OVA került ki, lehet idén is ez lesz.
A 7. rész jött ki 2009 dec 23.-án, tehát már igencsak esedékes lenne az a 8. rész
De 2007-ben is volt csúszás, a 3. résszel, így abban az évben csak 1 OVA került ki, lehet idén is ez lesz.
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:33:16