Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2011-02-28 22:11:34
(#1218) Nekem kellemes csalódás volt az utolsó kötet, visszavonok minden fanyalgást, amit Alucard "elpusztításával" kapcsolatban tettem.
beküldve: 2011-02-27 17:55:53
(#1217) Na végre tegnap megérkezett a Hellsing utolsó kötete
JESSZ!
Épp azzal szórakoztatom magam, hogy az elejétől elolvasom az egészet XD
Érdekes megfigyelni ahogy kötetről kötetre (sőt, időnként fejezetről fejezetre) fejlődik a rajzoló rajztehetsége, és változik a karakterek kinézete.
Például Alucardnak szerintem baromira nem állt jól az a fiatalos kinézet, mint az első kötetben, sőt így a legjobb hogy kicsit öregítettek rajta (már az első kötet vége felé is megfigyelhető az, ahogy kezdi elnyerni végleges formáját Alucard).
Én nagyon imádom az egész történetet, és szerintem a Mangafan is nagyon jó minőségben adta ki, szerintem nem lehet rá panasz.
Viszont helyenként nagyon nem tetszenek olyan elírások mint a 3. kötet elején, mikor a Seras gyakorlatozik a Pip-ékkel, és 450 méter helyett 4500 métert mond, ahonnan nem találják el a célpontot (szerintem nagyon nem mindegy!)
A másik, meg mikor a 9. kötetben szájba lövik a Heinkelt, akkor azt én az angol kiadásban úgy láttam, hogy a sebesülés hatására szerzett egy furcsa "akcentust" (ami szerintem érthető is), a magyar kiadásban, viszont normálisan beszél tovább.
Lényegében ennyi volt a kiadással a problémám.
Csak így tovább MF.
Mondjuk szivesen látnék a Hellsing után valami hasonló kaliberű mangát (pl: Dogs), és szerintem nem csak én vagyok így.
Mindegy, a lényegében: szép munka volt.
JESSZ!
Épp azzal szórakoztatom magam, hogy az elejétől elolvasom az egészet XD
Érdekes megfigyelni ahogy kötetről kötetre (sőt, időnként fejezetről fejezetre) fejlődik a rajzoló rajztehetsége, és változik a karakterek kinézete.
Például Alucardnak szerintem baromira nem állt jól az a fiatalos kinézet, mint az első kötetben, sőt így a legjobb hogy kicsit öregítettek rajta (már az első kötet vége felé is megfigyelhető az, ahogy kezdi elnyerni végleges formáját Alucard).
Én nagyon imádom az egész történetet, és szerintem a Mangafan is nagyon jó minőségben adta ki, szerintem nem lehet rá panasz.
Viszont helyenként nagyon nem tetszenek olyan elírások mint a 3. kötet elején, mikor a Seras gyakorlatozik a Pip-ékkel, és 450 méter helyett 4500 métert mond, ahonnan nem találják el a célpontot (szerintem nagyon nem mindegy!)
A másik, meg mikor a 9. kötetben szájba lövik a Heinkelt, akkor azt én az angol kiadásban úgy láttam, hogy a sebesülés hatására szerzett egy furcsa "akcentust" (ami szerintem érthető is), a magyar kiadásban, viszont normálisan beszél tovább.
Lényegében ennyi volt a kiadással a problémám.
Csak így tovább MF.
Mondjuk szivesen látnék a Hellsing után valami hasonló kaliberű mangát (pl: Dogs), és szerintem nem csak én vagyok így.
Mindegy, a lényegében: szép munka volt.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-07 10:48:39
(#1216) Majd ha a boltokba kerül az utolsó kötet,majd akkor beszerzem.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2011-01-07 10:53:21
Váó,nem semmi akkor ezek szerint a Durifutazu.
Első 10 oldalnál tovább én nem is olvastam a mangát,inkább megvárom majd a Dark Horse verziót.Aztán meg majd eldől,h milyen.Remélem lesz olyan jó,mint a Hellsing.
És h ne offoljunk:
Idén mostmár rá tudok koncentrálni a Hellsing kötetekre.3 megvan,jön még hozzá 2,Conon meg a hiányzó 5 kötetet még begyűjtöm és ez lesz a másokdik teljes manga sorozatom.A végére még mindig nagyon kíváncsi vagyok...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-04 14:36:00
(#1214) beküldve: 2011-01-04 14:25:33
(#1213) Semmi gond :P
Örülök hogy így gondolod XD
Amúgy a Drifters terén nem vagyok annyira tájékozott.
Valami olyasmiről szól, hogy több történelmi személyiség (Jean D'Arc, Rasputin...stb) valami úton módon kiköt egy fantázia világban, tele elfekke, meg hasonlókkal, ahol meg kell küzdeniük egymással (jók a gonoszok ellen).
Pontos leírást nem tudok adni erről, mert még nem nagyon kezdtem neki.
Örülök hogy így gondolod XD
Amúgy a Drifters terén nem vagyok annyira tájékozott.
Valami olyasmiről szól, hogy több történelmi személyiség (Jean D'Arc, Rasputin...stb) valami úton módon kiköt egy fantázia világban, tele elfekke, meg hasonlókkal, ahol meg kell küzdeniük egymással (jók a gonoszok ellen).
Pontos leírást nem tudok adni erről, mert még nem nagyon kezdtem neki.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Hirano Kohta új mangája, amit a Hellsing befejezte után kezdett el.
És miről szól? Te elég tájékozott vagy, azért zaklatlak téged, bocsi.
beküldve: 2011-01-04 13:30:08
(#1211) Hirano Kohta új mangája, amit a Hellsing befejezte után kezdett el.
beküldve: 2011-01-03 22:36:22
(#1210) beküldve: 2011-01-03 22:28:43
(#1209) Remélem a Drifters-t nem kezdi el megunni, ami miatt azt is elkapkodja.
Nekem személy szerint tetszett ez a befejezése a Hellsingnek, de kétségtelenül el lett kapkodva azért.
Nekem személy szerint tetszett ez a befejezése a Hellsingnek, de kétségtelenül el lett kapkodva azért.
Hát meg is mérgezte. A Schrödingerrel.
Áá, vagy úgy.
Köszi az infót.
beküldve: 2011-01-03 22:06:37
(#1207) Hát meg is mérgezte. A Schrödingerrel.
Tekintve, hogy lényegében eddig sem élt, ezért szomorúan közlöm, nem
Amúgy, az történik vele, hogy beszlopálja Schrödinger, így az is a része lesz, az pedig eltünteti őt a prímszámok halmazába (asszem valami ilyesmi volt, nem tudom biztosan, mert angolul olvastam), és a történet után harminc évvel tudott csak visszatérni a valóságba.
Jogos, jogos.
Hát, mit mondjak, ez egy elég idétlen vég...
És mi lett azzal, hogy a hájas barom meg akarta mérgezni?
És mi lett azzal, hogy a hájas barom meg akarta mérgezni?
beküldve: 2011-01-03 21:53:13
(#1205) Na hát magyarul is vége. Fáj.
A Drifterst meg licenszelik mint a cukrot. Németek és franciák is lecsaptak már rá. És mennyibe fogadnék, hogy mindenhol előbb jön ki, minthogy a DarkHorse kipaszírozza magából. Köcsögök.
A Drifterst meg licenszelik mint a cukrot. Németek és franciák is lecsaptak már rá. És mennyibe fogadnék, hogy mindenhol előbb jön ki, minthogy a DarkHorse kipaszírozza magából. Köcsögök.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-01-03 21:52:55
(#1204) Tekintve, hogy lényegében eddig sem élt, ezért szomorúan közlöm, nem
Amúgy, az történik vele, hogy beszlopálja Schrödinger, így az is a része lesz, az pedig eltünteti őt a prímszámok halmazába (asszem valami ilyesmi volt, nem tudom biztosan, mert angolul olvastam), és a történet után harminc évvel tudott csak visszatérni a valóságba.