Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2011-01-03 21:34:24
(#1203) Kezdek félni a 10. kötettől, ha már ennyien fanyalogtok miatta.
Pedig nagy kedvencem a Hellsing, szerettem volna, ha méltó módon zárja le a mangaka.
Valaki árulja el, legyen szíves, hogy Alucard életben marad-e?
LOL
Am meg szeressük Hirano mester morbid humorát ^^
A 8. kötet borítóján: Kohta a kötet megjelenése felett érzett örömében művésztanoncnak öltözik,majd próbál elvegyülni a Méz és lóhere szereplői között,de amikor vén pózőrnek nézik,megpukkad mérgében.És az a fej hozzá a rajzon,agyhalál! xD
Am meg szeressük Hirano mester morbid humorát ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-12-23 19:29:21
beküldve: 2010-12-23 19:18:52
(#1201) Az utsó 3 kötetet megvettem Animekarácsonyon, és három estén át szórakoztattam magam vele. Ahogy jöttek az egyre LOL-abb részek
És most már értem, miért van annyi ALucard- Anderson yaoi.
Mondjuk csomó minden hatalmas kérdőjel maradt (többek között Heinkel neme is), de roppant szórakoztató volt. Sokkal jobb, mint a megelőző két-három kötet.
ALucard és Anderson fej nélküli csatája, ALu kislánnyá változása és minden könyv végén a rövidke szereplőjellemzések (Alucard: seggbe dugja valami arab stb.)
, folyton felnyögtem a röhögéstől, és elemeztem közleről a képeket.És most már értem, miért van annyi ALucard- Anderson yaoi.
Az a párbeszéd, amit harc közben folytatnak...és Alu elsírja magát Andeson halálakor, na kész XD
Mondjuk csomó minden hatalmas kérdőjel maradt (többek között Heinkel neme is), de roppant szórakoztató volt. Sokkal jobb, mint a megelőző két-három kötet.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-12-22 11:45:16
(#1200) Sziasztok,
Ha a két ünnep között a webshopból megrendelném az új kötetet, megkapnám a két ünnep közötti héten?
Köszi
Ha a két ünnep között a webshopból megrendelném az új kötetet, megkapnám a két ünnep közötti héten?
Köszi
beküldve: 2010-12-22 11:12:18
(#1199) Mondjuk igaz, hogy TÚLSÁGOSAN gyorsan lett lezárva a vége.
De Seras és a kapitány harca azért egész jó lett még.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Egyetértek. Amikor anno először olvastam az utolsó fejezetet, kb. 2-3 percig meredtem magam elé, majd ez a kérdés fogalmazódott meg bennem: "Hirano, ezt mi a ****ért kellett?" Mert ebben a formában az utolsó chapter teljesen tönkreteszi azt a hangulatot, amit az előző 88 felépített.
Ebből is látszik, hogy már nagyon be akarta fejezni a mangát...
Ezt leszámítva viszont összességében még mindig az egyik legjobb (és talán a legcoolabb) manga, amit valaha olvastam, és ezer köszönet a kiadónak, hogy most már magyarul is olvasható a teljes sorozat."Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2010-12-22 10:42:33
Mint ahogy Revy is mondaná: Ójee!
Azért kíváncsi vagyok én is,mi is lesz majd a vége.Mihánt beszereztem a hiányzó köteteket,kezdődhet a rákenroll!
Azért kíváncsi vagyok én is,mi is lesz majd a vége.Mihánt beszereztem a hiányzó köteteket,kezdődhet a rákenroll!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-12-22 09:33:41
(#1196) A záró kötet *próbál diplomatikusan fogalmazni* elég gyér lett *örül, hogy sikerült* Ennél azért elegánsabb lezárásra számítottam.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
XD...Lehet...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Nincs szükségem drogokra.Egy manga is elég lesz.
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:30:52
beküldve: 2010-12-14 18:44:01
(#1194) Ne mond. Én is akkor vettem meg, amint kijöttek, és azokban benne volt :P
Akkor barátnődé, biztos ilyen kispórolt TESÓ gazdaságos változat volt
Akkor barátnődé, biztos ilyen kispórolt TESÓ gazdaságos változat volt
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Jah,nem azért,de barátnőm 2 éve vette 1,2,3-at,és abban még nem volt benne.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:31:12
beküldve: 2010-12-14 18:11:00
(#1192) Hogyhogy MÁR benne van e a crossfire 2-3, a 2-3. kötetekben? Eddigis benne volt
beküldve: 2010-12-14 17:49:48
(#1191) Tudja-e valaki,hogy a webshopban rendelhető Hellsing 2. és 3. kötetében már benne van-e a CrossFire 2. és 3. része? Mert sajna boltban nálunk nem lehet kapni...(még egy dolog ami nincs Zala megyében)
beküldve: 2010-12-14 15:20:40
(#1189) Üdv!
Tud valaki biztos infót arra, hogy idén karácsony előtt meg lehet-e vásárolni a 10. kötetet boltokban, vagy az Animekarácsony rendezvényen?
Köszi.
Tud valaki biztos infót arra, hogy idén karácsony előtt meg lehet-e vásárolni a 10. kötetet boltokban, vagy az Animekarácsony rendezvényen?
Köszi.