Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2010-12-14 01:56:04
(#1188) Maximálisan egyet értek...én is tartok a az új stúdió esetleges "minőségi" munkájától. Nem bántani akarom őket lévén egy munkájukat sem láttam még tudtommal, de félek az első 7 rész minőségben magasra tette a lécet. Nem tudom mire számítsunk de én azért bízom a legjobbakban és hogy talán az utolsó részek is olyan élvezetes epizódok lesznek mint a Madhouse munkái.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-12-13 21:47:15
(#1187) Baszki, azt a maradék három részt, már miért nem tudja a Madhouse befejezni?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-12-13 17:56:54
(#1186) beküldve: 2010-12-13 17:27:20
(#1185) Biztosan megvan ennek is az oka, de engem is letört a hír.
Már csak abban reménykedhetünk, hogy Hirano keményen fogja a gyeplőt és nem engedi rossz felé csúszni a terveket.
a soron következő OVA-kat már nem a Madhouse fogja csinálni
Remek.Márcsak abban reménykedhetünk,h legalább olyan szintű selejt munkát végez ez a brigád,mint a Devil May Cry 5 esetében valamelyik amcsi,vagy európai fejlesztőcsapat.Nem emlékszem már,h kik kapták meg a DMC sorozat elb*szásának jogát.
Miért adják ki a kezükből a jobbnál jobb címeket ezek a profi stúdiók,fejlesztőcégek?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Én azt olvastam róla valahol, hogy a soron következő OVA-kat már nem a Madhouse fogja csinálni, hanem a Graphinica és a Kelmadic. Ezt azért eléggé sajnálom, mert hát a Madhouse a kedvenc animés stúdióm, erről a kettőről pedig még soha életemben nem hallottam.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
És mi hírt találtál a 8. OVA-val kapcsolatban, Jack?
Gyakorlatilag semmi konkrétumot nem találtam...szerintem jövő tavasszal legkésőbb kijön..remélem
beküldve: 2010-12-12 17:53:16
(#1181) Animekarácsonyra (dec. 18) jön a 10. rész, de a boltokban csak jövőre lesz. Asszem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-12-12 15:04:00
(#1180) beküldve: 2010-12-11 23:05:23
(#1179) Ma épp arra a kérdésre kerestem a választ neten hogy mégis mikorra várható a 8. OVA erre olvasok egy olyat hogy The Dawn Movie várható 2012-ben és maga Hirano Kohta írja...nem tudom kacsa e de ez felcsigázott nagyon rácuppantam a Hellsingre...manga, OVA...és most ez a Movie hír...nagyon várom Remélem nem kell nála is egy évet várni mint a Trigun Movie-nál hogy lássam...a One Piece Movie 10 is ideért 8-9 hónap alatt
Szerintem csak jövőre,de jó lenne ha még évvégén.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:32:18
beküldve: 2010-12-10 22:07:14
(#1177) beküldve: 2010-11-14 17:34:26
(#1176) Nekem tetszett a 9. kötet csak egyvalami nem tetszett benne, bár az a fordítás miatt volt.
Csak annyi, hogy az amcsi verzióba, miután szájba lőtte az ezredes a Heinkelt a mauserével, azután Heinkel csak beszédhibásan tudott beszélni (mondjuk érthető), de a magyar kiadásban normálisan beszélt tovább.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Bevallom, én egy animénál vagy mangánál soha nem a látványt nézem meg először, hanem a történetet és karaktereket. Minden más utánna.
Ez a kötet nem volt rossz, főleg hogy ez az utolsó előtti kötet. Tetszett, hogy a főgonosznak (hadnagy asszem) volt azért annyi vér a pucájában, hogy visszautasította a vámpírságot.
Ez a kötet nem volt rossz, főleg hogy ez az utolsó előtti kötet. Tetszett, hogy a főgonosznak (hadnagy asszem) volt azért annyi vér a pucájában, hogy visszautasította a vámpírságot.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:51:45
beküldve: 2010-10-27 22:03:39
(#1174) Elolvastam a 9. kötetet. Ez úgy minőségileg messze a többi kötet alatt van. Mármint a rajzolásra gondolok. Annyira egyszerű, buta megoldások vannak némelyütt, hogy hihetetlen, ráadásul azok a furcsa lángok... Tényleg ennyire unta már Hirano a végét?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.