Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2010-08-09 15:03:36
(#1139) Ezek szerint el vagyok maradva... a magyar kiadás megelőzte az ova-kat? Éljen
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Mithril 2010-08-09 15:00:57
beküldve: 2010-08-09 14:55:07
(#1137) Lehet hogy a nyomda nem tudta elvállalni hogy az összeset kinyomja szombatig, ezért csak bizonyos mennyiség készült el szombatra és a többi még jön hozzá.
Ilyen előfordulhat hogy pl 5ezret nyomnak belőle, de a rendezvényre csak ezer készül el és az utána lévő napokba nyomják ki a többit. (ez pl abból is adódhat hogy későn adták le az anyagot vagy bármi más)
Ilyen előfordulhat hogy pl 5ezret nyomnak belőle, de a rendezvényre csak ezer készül el és az utána lévő napokba nyomják ki a többit. (ez pl abból is adódhat hogy későn adták le az anyagot vagy bármi más)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-08-09 14:06:31
(#1135) Hm, hát nem tudom, nekem már megvan. Lehet, hogy elfogyott és újranyomják gyorsan, vagy tényleg csak azért rakták ki a borítót oda, mert 1 fér csak el a frissen a nyomdából alatt.
beküldve: 2010-08-09 14:02:43
(#1134) Miért? Mikor fog kijönni? Itt azt írják, hogy tegnap kellett volna kijönnie.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2010-08-09 12:59:54
(#1133) beküldve: 2010-08-09 12:49:19
(#1132) Jól számoltad XD
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2010-07-17 14:43:38
(#1130) Amúgy az feltűnt másnak is, hogy a 7. kötet borítóján, a Pip, úgy néz ki, mint az Alucard a 6. kötet borítóján? XD
Én csak most vettem észre. Ugyanúgy profilból vannak, és még a kalap is szinte tök ugyanolyan
Én csak most vettem észre. Ugyanúgy profilból vannak, és még a kalap is szinte tök ugyanolyan
Hát jó (de nem tudom mi másról lehetne a Hellszing topic-ban beszélni, mint Hellsingről XD)
Bocsesz kicsit rosszul írtam le. Úgy értem a hasonlítgatási témát.
beküldve: 2010-07-08 22:11:51
(#1128) Hát jó (de nem tudom mi másról lehetne a Hellszing topic-ban beszélni, mint Hellsingről XD)
Hogy csak icipicit? XD
Szerintem igazából össze sem lehet hasonlítani
Na mindegy inkább hanyagoljuk ezt a témát mindenkinek máshogy tetszik a Hellsing
beküldve: 2010-07-08 21:24:03
(#1126) Hogy csak icipicit? XD
beküldve: 2010-07-08 21:19:41
(#1125) beküldve: 2010-07-08 20:03:41
(#1124) Na ja XD.
Bár igazából nem tudom melyiknek örülnék jobban. A 8. OVA-nak, vagy a 8. kötetnek
Bár igazából nem tudom melyiknek örülnék jobban. A 8. OVA-nak, vagy a 8. kötetnek
A 8. kötetnek!