Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Ó, kár. Pedig eddig nem úgy volt, hogy évente kettő rész? Idén meg még egy sem volt...
beküldve: 2010-08-09 20:00:48
(#1142) És valószínű,hogy jövőre lesz a 8.ova megjelenése. Vagyis én ezt olvastam.
Azé MER FÁN:D
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:33:53
Ha jól néztem, akkor már az előző kötettel is megelőzte, mivel annak a vége még nincs meganimálva. (Ugye még nincs nyolcadik rész az OVA-ból? Ugye nincs? )
beküldve: 2010-08-09 15:03:36
(#1139) Ezek szerint el vagyok maradva... a magyar kiadás megelőzte az ova-kat? Éljen
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Mithril 2010-08-09 15:00:57
beküldve: 2010-08-09 14:55:07
(#1137) Lehet hogy a nyomda nem tudta elvállalni hogy az összeset kinyomja szombatig, ezért csak bizonyos mennyiség készült el szombatra és a többi még jön hozzá.
Ilyen előfordulhat hogy pl 5ezret nyomnak belőle, de a rendezvényre csak ezer készül el és az utána lévő napokba nyomják ki a többit. (ez pl abból is adódhat hogy későn adták le az anyagot vagy bármi más)
Ilyen előfordulhat hogy pl 5ezret nyomnak belőle, de a rendezvényre csak ezer készül el és az utána lévő napokba nyomják ki a többit. (ez pl abból is adódhat hogy későn adták le az anyagot vagy bármi más)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-08-09 14:06:31
(#1135) Hm, hát nem tudom, nekem már megvan. Lehet, hogy elfogyott és újranyomják gyorsan, vagy tényleg csak azért rakták ki a borítót oda, mert 1 fér csak el a frissen a nyomdából alatt.
beküldve: 2010-08-09 14:02:43
(#1134) Miért? Mikor fog kijönni? Itt azt írják, hogy tegnap kellett volna kijönnie.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-08-09 12:59:54
(#1133) beküldve: 2010-08-09 12:49:19
(#1132) Jól számoltad XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-07-17 14:43:38
(#1130) Amúgy az feltűnt másnak is, hogy a 7. kötet borítóján, a Pip, úgy néz ki, mint az Alucard a 6. kötet borítóján? XD
Én csak most vettem észre. Ugyanúgy profilból vannak, és még a kalap is szinte tök ugyanolyan
Én csak most vettem észre. Ugyanúgy profilból vannak, és még a kalap is szinte tök ugyanolyan
Hát jó (de nem tudom mi másról lehetne a Hellszing topic-ban beszélni, mint Hellsingről XD)
Bocsesz kicsit rosszul írtam le. Úgy értem a hasonlítgatási témát.
beküldve: 2010-07-08 22:11:51
(#1128) Hát jó (de nem tudom mi másról lehetne a Hellszing topic-ban beszélni, mint Hellsingről XD)