Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2010-06-12 00:07:25
(#1112) Én nem akartam fikázni a tv sorozatot csupán úgy érzem, hogy nagyon gyenge volt a történet a mangához képest ami valljuk be egy mangaadaptációnál néha elég gáz. Bár voltak mér olyan alkotások amik eltérve a mangától életképes, sőt akár egy elég klassz animét eredményeztek. De számomra a Hellsing Tv sorozata elég gyenge. És itt tenném hozzá hogy én is a sorozatot láttam először és imádtam a karaktert de csak miután az OVA-t láttam kezdtem el érdeklődni a manga iránt mert én mondom nagyon jó sztorija van
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
A tévésorozat nemcsak a mangához képest gyalázat, de úgy átlag-animének is.
Velem az anime szerettette( hú de nehéz szó ) meg a hellsing mangát... Egyébként nem tudom miért fiká**tok ennyire az animét
beküldve: 2010-06-11 20:54:33
(#1110) A tévésorozat nemcsak a mangához képest gyalázat, de úgy átlag-animének is.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Valaki tudja, hogy az OVA-t magyar feliratal hol lehet nézni/letölteni? Mert régen indavideón fentvolt felirattal, de sajna letörölték.
Uraharashop.hu-n megtalálod az eddig kiadott 7 részt
Fúúú köszi a linket, már töltöm is
Valaki tudja, hogy az OVA-t magyar feliratal hol lehet nézni/letölteni? Mert régen indavideón fentvolt felirattal, de sajna letörölték.
Uraharashop.hu-n megtalálod az eddig kiadott 7 részt
beküldve: 2010-06-09 21:31:17
(#1107) Valaki tudja, hogy az OVA-t magyar feliratal hol lehet nézni/letölteni? Mert régen indavideón fentvolt felirattal, de sajna letörölték.
beküldve: 2010-06-06 05:29:05
(#1106) Én csupán nem régóta vagyok a manga aktív olvasója sokáig csak az anime változatokat néztem a sorozat nem nyűgözött le sőt egyáltalán nem is tetszett ezért le is írtam a Hellsinget aztán jött az OVA és bumm elsőre belezúgtam mikor megtudtam hogy a manga alapján készült tökre meglepődtem hogy ez tényleg ilyen jó így rohantam megvenni csak hát nem ez az egyetlen sorozat amit gyűjtök így gazdaságilag megterhelő a dolog de már az első 3 kötet boldog gazdája vagyok és imádom. Nálam is egyértelműen a manga van első helyen, nagyon jó a humora és bejön a grafikája is. Aztán pedig az OVA a második a hektoliternyi vérrel és akcióval. A Tv sorozat meg csupán rossz emlék marad
beküldve: 2010-06-04 19:07:37
(#1105) beküldve: 2010-05-17 13:27:23
(#1104) Ja, az jólenne!!!!!!
"Hermész madara a nevem, szárnyaimat megettem, szelíd így lettem."
beküldve: 2010-05-11 16:16:27
(#1103) Remélem minél előbb
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-05-11 15:12:05
(#1102) Végre meg van az 5 és a 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemsokára elmegyek megvenni 7-et is, mert sikerült összegyűjtenem egy kis pénzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor lesz meg a 8 magyarul??????
Nemsokára elmegyek megvenni 7-et is, mert sikerült összegyűjtenem egy kis pénzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor lesz meg a 8 magyarul??????
Szerk: PIP 2010-05-11 15:14:23
Ne is mond!
A TV sorozat az tényleg hányadék!
Főleg a nyomoronc kinézetű farkasember benne. Az a legrosszabb.
Én legjobban Inkognitót utálom.És az arca is hülyén nézki!!!!
És egy szemétláda.
beküldve: 2010-05-02 22:37:22
(#1100) Ne is mond!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-05-01 12:45:12
(#1099) Szerintem a legjobb a manga, utána az OVA, de az anime, hú, az k*rva sz*r, szinte hányok tőle, annyira sz*r.
beküldve: 2010-05-01 12:45:10
(#1098) Szerintem a legjobb a manga, utána az OVA, de az anime, hú, az k*rva sz*r, szinte hányok tőle, annyira sz*r.