Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Majd a SakuraConon (ha eljössz) szakképzett démonűzésben részesítünk téged, jó?
Illetve a te esetedben egészen pontosan szakképzett szukkubusz űzésről lesz szó.. eheheh...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-27 14:46:55
(#1051) Helyes, úgyis várnak rám a Kurai, Arachne és Mad Hatter Gehennában egy pizsipartyra
Kihagytad az In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti-t!
Kihagytad az In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti-t!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-27 15:01:43
beküldve: 2010-01-27 14:27:05
(#1050) Akkor úgy néz ki nem leszünk puszipajtik. De ha jobban megfigyeled ez az oldal leginkább a mangákról szól. Jól van, van benne animés topic de már a címből is érthető az oldal lényege. Gilje!!! Isten oltalmával és felruházott hatalmával a pokol feneketlen mélyére küldelek te pogány disznó. Büntessen az ég 7 év fegyházzal és örökké tartó szenvedéssel.Isten engem úgy segéljen. Ámen
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
Fejlődik. Olvasd csak tovább.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-01-27 13:57:25
beküldve: 2010-01-27 13:07:09
(#1048) Csak most kapcsolódom be szóval én az egész mangához /animéhez, szólnék hozzá.... magával a történettel nekem nincs bajom sőt elég ötletes... személy szerint tetszik.. DE mi van a rajzokkal? életemben nem csalódtam még ekkorát.... én elöször az animét láttam és azt gondoltam h a manga biztos jobb lesz meg minden... mert álltalában úgy szokott lenni.. nos csalódnom kellett...amikor megláttam a mangát legszívesebben felgyújtottam volna... pedig magát a karaktereket meg mindent tökre szeretem ennek ellenére de a magára rá se tudok nézni.... egyszerűen elrontja a történetet a rajz...hisz ki olvas olyas valamit szívesen amit nem akar látni? ( am ez egyéni vélemény ha valakit megsértettem, az IJ... nem tok mit csinálni...) és üdvözlöm az újdonsült ellenségeket am megjegyezném, rajzoló vagyok... már jó idelye mangákat készítek csak még nem volt lehetőségem őket publikálni....
beküldve: 2010-01-27 00:31:19
(#1047) beküldve: 2010-01-27 00:08:49
(#1046) Seras többnyire a fanservice miatt van, miatta csak én se venném meg a mangát. Tovább kéne nézni az ovákat---
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-27 00:07:17
(#1045) Nem fogok barátokat szerezni ezzel a véleménnyel, de nekem Seras egyszerűen nem elég indok a manga megvásárlására...
Én már a legfrissebb OVA-t sem néztem meg.
Szóval... mi is a helyzet a 7. mangával...?
beküldve: 2010-01-26 17:23:46
(#1044) Nem is azt mondtam hogy nincs, de a Seras, és Zorin harca baromi jó! Nem lenne érdemes kihagyni (pláne hogy aközben válik Seras Blood Serass-á).
Mellesleg baromira várom már az idei év végét. Szerintem idénre kijön végig a Hellsing is meg az Árnybíró is.
Mellesleg baromira várom már az idei év végét. Szerintem idénre kijön végig a Hellsing is meg az Árnybíró is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-01-26 17:49:33
beküldve: 2010-01-26 16:10:37
(#1043) oh, van ott harc tömérdek azokon kívül is.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-26 16:06:53
(#1042) Nem a 7. kötetben érkezik meg?
Mellesleg Wynter, negyon sok jó harcról lemaradsz, ha csak azért nem veszel meg egy adott kötetet, mert nincs benne Alucard.
Mellesleg Wynter, negyon sok jó harcról lemaradsz, ha csak azért nem veszel meg egy adott kötetet, mert nincs benne Alucard.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-01-26 16:07:59
beküldve: 2010-01-26 15:56:34
(#1041) A hetesben sincs Alucard.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-26 15:20:55
(#1040) hoppáhoppáXD kérlek söpörj el, pogány disznó vagyok
beküldve: 2010-01-26 15:19:34
(#1039) Szólított valaki?
xD
xD
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
beküldve: 2010-01-26 08:22:39
(#1038) Elismerem, neki is megvan a maga "bája", és megfelelően ellensúlyozza Alucardot, de nem mondhatnám, hogy kedvelem.
Bár vannak zseniális megmozdulásai.
Bár vannak zseniális megmozdulásai.
Szerk: Wynter 2010-01-26 08:46:01