Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2010-01-13 14:15:32
(#1022) animefreak.tv
Ott fent van az összes rész, egyben Asszem legálisan nézhető.Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
7es OVA?
akkor én vagyok béna h nem találtam
akkor én vagyok béna h nem találtam
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-12 20:21:21
(#1020) figyeltétek hogy a Hellsing kötetek végén Saint Seiyás utalások vannak? Death Mask, Athena Exclimation, stb... olyan jót rögöhtem rajta mikor megláttam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-12 20:21:31
beküldve: 2010-01-12 20:19:18
(#1019) A dawnban van Rip?? Hohó, akkor előbb nézek utána, mint terveztem!
És nemrég megnéztem a 7-es OVA-t, azóta fontolgatom, hogy talán cosplayelem Zorint. Testi adottságaim ugyan nem megfelelőek, de nagyon csábító! Egész megkedveltem őt is. Ha avatart cserélek, az ő lesz. Pedig eléggé utáltam.
Az Őrnagy meg le-sillygirlözi...ezen röhögőgörcsöt kaptam.
És nemrég megnéztem a 7-es OVA-t, azóta fontolgatom, hogy talán cosplayelem Zorint. Testi adottságaim ugyan nem megfelelőek, de nagyon csábító! Egész megkedveltem őt is. Ha avatart cserélek, az ő lesz. Pedig eléggé utáltam.
Az Őrnagy meg le-sillygirlözi...ezen röhögőgörcsöt kaptam.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-12 18:08:49
(#1018) Jaja! Akkor egy véleményen vagyunk. Na meg hagyjuk meg Rip tényleg olyan hülye volt, hogy nem, hogy komoly ellenfél nem lett volna, de egyáltalán semmilyen sem.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-01-11 20:47:32
(#1017) Nekem se úgy tűnt hogy nem merne küzdeni vele. Inkább sajnálta rá az időt, hogy kinyírja.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-01-11 19:31:34
(#1016) Szerintem ott azért hagyta békén mert szegény Rip olyan elrettentően hülye volt, hogy inkább úgy gondolta kár rá pazarolni az időt, mert ha így folytatja még kinyírja saját magát.
beküldve: 2010-01-07 13:05:45
(#1015) Meg akkor még alucard nem mert megküzdeni Rip Van Winkle
hadnaggyal. Lehet akkor még alucar nem volt elég erős. De az ötödik kötetben jól szét szedte. Mondjuk csak egy vérfarkas mit is vártunk tőle...
hadnaggyal. Lehet akkor még alucar nem volt elég erős. De az ötödik kötetben jól szét szedte. Mondjuk csak egy vérfarkas mit is vártunk tőle...
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
beküldve: 2010-01-02 16:18:09
(#1014) Az 5 éves kislány testébe ragadt részt elvitatnám. Már csak azért is, mert ott még Walrter is meglepődött, hogy hogy néz ki Alucard és érdeklődött az elméje hogyléte felől. Mire közölték vele, hogy nem ragaszkodik a szokott formájához, olyan alakot ölt fel amilyet csak akar, és, hogy most éppen ehez szottyant kedve.
beküldve: 2010-01-01 16:51:17
(#1013) Nahát ez nagyon érdekes. Azt hittem csak 10 kötetes a Hellsing de ez csak jó.:) Egyébként minden Hellsing rajongónak buék!!!ja és kösz az infót Karez.
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
Ja és elfelejettem megkérdezni kapható-e a Walter a kaszás c.
manga valahol? Csak mert Walter is érdekelne.
Ilyenről én nem tudok.
De létezik egy előzmény manga a "Hellsing - The Dawn", amiben Walter és Alucard kalandjai vannak benne, hogy mégis mit alkottak a 2.vh-ban.
Érdekeség hogy maga Alucard nem a mangában és anime, OVA-ban látott alakjában van, hanem egy 5 éves kislány testében ragadt a lelke "nem vót más kísérleti test" úgymond.
Jah és a koporsója kvázi egy lovat helyettesít, mert négy lábra álva vágtat nem egyszer.
Egy a gond hogy jelenleg befejezetlen alig négy fejezetes, de tekintve hogy idén (2010 van BÚÉK!) tavasz jelenik meg manga formájában Japánban, ahol Hirano még gyorsba írt 1-2 fejezettet, hogy befejezhesse a művet és kiadják manga formátumba.
Jah és a OVA készítői jelentik hogy a nemrég megjelent 7.rész után még négy részt szeretnének megcsinálni. Persze jött a spekuláció hogy a titokzatos 4.rész nem más lesz mint a "The Dawn" anime adaptációja.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szóval húsvétkor te is kapod a sok moneyt vagy szeded? XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
A 7. részt legkorábban sakuraconon (ápr. vége) adják ki, tekintve, hogy most jelent meg pár hete a 6. rész
Hát akkor én már alig várom áprilist.:) Majd húsvét akkor gyűlik a sok money
beküldve: 2009-12-30 12:38:53
(#1009) A 7. részt legkorábban sakuraconon (ápr. vége) adják ki, tekintve, hogy most jelent meg pár hete a 6. rész.
Juhú, OVA 7! Vlégre! Megvárom az angol feliratot, és jöhet.
Juhú, OVA 7! Vlégre! Megvárom az angol feliratot, és jöhet.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-12-30 11:53:50
(#1008) Ja és elfelejettem megkérdezni kapható-e a Walter a kaszás c.