Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2010-02-02 19:38:00
(#1082) Már várom a folytatást. Innentől egyre jobb lesz az egész (persze eddíg se volt rossz )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-02-02 15:15:55
(#1081) Eris: Nekem is az Árnybíró most a másik nagy kedvencem
Muffta: Én már egyszer a 'Dumizzunk...' topikban igennel válaszoltam arra a kérdésedre, hogy 10 részes-e.
És reméljük, ez évben kiadják az összes részt.
Muffta: Én már egyszer a 'Dumizzunk...' topikban igennel válaszoltam arra a kérdésedre, hogy 10 részes-e.
És reméljük, ez évben kiadják az összes részt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-02-02 14:33:45
(#1080) beküldve: 2010-02-01 19:41:05
(#1079) Sakuraconra jó lenne ha kiadnák
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-02-01 17:50:22
(#1078) Tudom nem mondok újat, de végre itt a Hellsing 6. része is Csak azt nem tudom, mikor jelenik meg a folytatása... Ötlet??
Lady Rose
beküldve: 2010-02-01 16:15:23
(#1077) beküldve: 2010-01-31 19:04:28
(#1076) Meg tudja valaki mondani, hogy a Hellsing: The Dawnból miért nincsen már mióta új fejezet? Hiába keresgéltem, sehol nem találtam erre választ... És ha esetleg lesz folytatva, nagyjából mikor?
Elég akár azt, hogy "Hellsing", vagy "Hellsing volumes", vagy valami ilyesmi. "Hellsing volumes"-ra az első találat a Wikipédia, ahol gyönyörűen le van írva.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-29 21:22:56
(#1074) Valamit nagyon rosszul csinálhatsz, ha ilyesmit nem találsz meg Googlevel...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-29 21:14:16
(#1072) Értem hogy a Google-n megtudom találni de olyan sok hülyeséget is kiszokott adni szóval itt sokkal könnyebb mint keresgessem a Google-n... de azért tese voltál képes válaszolni de akkor inkább használom a Google-t mint hogy várjam a válaszotokat mert akkor ugyis csak én lennék leoltva...
A Tanárúr csak arra próbál rávilágítani, hogy azokat a kérdéseket, amiket itt felteszel, fél percnyi Google megválaszolja. Tovább tart, amíg megírod a hozzászólást, az pedig végképp, amíg vársz a válaszra... Ráadásul ezek a kérdések -mivel a válasz rájuk tényleg ott van tőled egy karnyújtásnyira- egy idő után szörnyen idegesítőek és unalmasak lesznek.
Az a lényeg, hogy a Google a barátod, ne félj tőle. Nagyon sokszor tényleg segít. A Wikipédia is.
Szerk: Háté 2010-01-29 20:56:07
beküldve: 2010-01-29 20:45:13
(#1070) Muszáj állandóan csak beszólogatnod?? Megkérdeztem hogy hány kötetes lessz...lehet rá szimplán válaszolni is. És ez nem egy olyan topic ahol betudnátok szólni arra hogy nem arra van hogy segítséket kérjünk egymástól
"Ne halat adj nekik - tanítsd meg őket halászni!"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-29 19:46:39
(#1068)