Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2010-04-28 07:30:54
(#1097) Sikerült pótolnom az 5-6-7. kötetet. Eddig sem volt rossz a sorozat, de most brutálisan felpörgött a sztori. Seras és a Harkonnen kombó nagyon ütős. A 7 kötetben meg kicsit kikel magából...
beküldve: 2010-04-26 20:34:44
(#1096) Hát nem tudom, még egy időpontot hallottam, ami június. Én májusnak jobban örülnék viszont
Szerk: NorbiLordi 2010-04-26 20:35:44
Én nem hallottam ilyesmiről. Legkorábban júniusra saccolnám igazából.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-26 20:24:45
(#1094) beküldve: 2010-04-22 18:47:01
(#1093) ÚÚÚ a Hellsing 7, igen... mióta vártam erre a kötetre.
De végre itt van.... Frissen, a Webboltban!!! Amint meg lehet venni meg veszem:)
De végre itt van.... Frissen, a Webboltban!!! Amint meg lehet venni meg veszem:)
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
beküldve: 2010-04-16 18:40:40
(#1092) Zsíros, hogy megjelenik a tavaszi conra a Hellsing 7!
Már nagyon vártam ezt a kötetet
Már nagyon vártam ezt a kötetet
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-03-27 16:04:41
(#1091) Szerintem érdemesebb lenne az Eladnék/Vennék topikban próbálkoznod.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-03-26 10:26:15
(#1090) Sziasztok!
Nem tudom kit érdekel, de szeretném eladni a Hellsing 1-4ig köteteimet!!! Ha bárkit érdekel, vagy tudtok vkit, aki megvenné, kérlek jelezzétek a vikcyke@freemail.hu e-mail címen. Árban megegyezünk, a kötetek bolti állapotban vannak!!!
Köszke!
Nem tudom kit érdekel, de szeretném eladni a Hellsing 1-4ig köteteimet!!! Ha bárkit érdekel, vagy tudtok vkit, aki megvenné, kérlek jelezzétek a vikcyke@freemail.hu e-mail címen. Árban megegyezünk, a kötetek bolti állapotban vannak!!!
Köszke!
beküldve: 2010-02-19 12:30:46
(#1089) jaja ez az oldal tényleg jó... itt néztem meg az összes epizódot
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
Huh az animet nagyon imádtam, egyik kedvencem (vámpírok for ever) és szeretném megnézni az OVA-t is, csak nem tudom letölteni sehonnak.
Itt lehet nézni, jó minőségben:
www.animefreak.tv
Remélem, jól írtam be Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Próbáld meg innen: [Link] leszedni az OVA-t.
Ha rangsorolni kellene a Hellsing cuccokat,akkor nállam így nézne ki:
1. Hellsing Ultimate
2. Hellsing manga
3. Hellsing
Az Ultimate ezerszer jobb,mint a manga,viszont a manga meg százszor jobb a legelső Hellsing animénél
Ha rangsorolni kellene a Hellsing cuccokat,akkor nállam így nézne ki:
1. Hellsing Ultimate
2. Hellsing manga
3. Hellsing
Az Ultimate ezerszer jobb,mint a manga,viszont a manga meg százszor jobb a legelső Hellsing animénél
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-04 09:19:34
(#1086) A Tv sorozatnak max a feléig van köze a mangához. Kb addig, hogy a Valentine fivérek likvidálva lesznek. Onnantól kezdve a forgatókönyvíró alkot. Az OVA teljes wgészében a mangára épít, és a grafikája is sokkal jobban hajaz a mangára mint a másiké.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-02-03 20:28:30
(#1085) Huh az animet nagyon imádtam, egyik kedvencem (vámpírok for ever) és szeretném megnézni az OVA-t is, csak nem tudom letölteni sehonnak. Viszont a manga nem tetszik. A rajzstílus az nagyon nem jön be. Nem tudom, hogy ott mennyire más a story, de én nem hiszem hogy a mangát elolvasom valaha is :S Szerintem borzalmas az animehez képest
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-02-03 19:42:51
(#1084) Az jó lesz, de mint állat!
beküldve: 2010-02-03 15:27:13
(#1083) Jaja! Én már az Anderson vs Alucard összecsapást várom!!!
Sötétség nélkül nincs fény.