Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2010-10-19 18:17:40
(#1173) Én ezt korábban kifejtettem elég részletesen, és nincs kedvem megint, úgyhogy keressetek utána a kommentjeim között, ha valakit nagyon érdekel XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
El kell hogy szomorítsalak, ugyanis ezt még Hirano se tudja..x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hehe, anno fél éve vagy mikor én is föltettem ezt a kérdést, de nem világosodtunk meg...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-10-17 20:34:15
(#1170) Végre a kezemben tartom a 9. kötetet. Ennek apropóján szeretnék megereszteni egy kérdést, talán egy hardcore Hellsing-fan felvilágosít: Heinkel akkor most férfi vagy nő? Az nyilvánvaló, hogy a Crossfire-ben nő, de a Hellsingben szereplő "változatnak" a nemi identitása számomra máig rejtély...
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Ezt örömmel hallom, én mindössze csak biztos akartam lenni benne.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Még remény? Úgyemlékszem, hogy már jó ideje tény, hogy idén be akarják befejezni. Így pedig, hogy kijön hétvégére a 9. (úgyhogy a 8. nyár végén jelent még csak meg), egyértelmű, hogy az AnimeKarácsonyra kiviszik a 10., befejező kötetet.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:31:17
Holnap MondoCon és arra fog kijönni (függetlenül attól hogy a webboltban csak előkészületben-t írtak ki). Kb 5-6 új kötete lesz a Mangafannak arra a rendezvényre.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:30:55
Hétvégén? Még csak most van előkészületben, nem korai az egy kicsit?
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:30:32
beküldve: 2010-10-01 15:02:08
(#1165) Királyság, hétvégén megjelenik a 9. kötet. Akkor ezek szerint van még remény, hogy idén befejeződhet a Hellsing kiadása?
kár hogy nem fordították azt is le
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:32:12
beküldve: 2010-09-21 20:34:54
(#1163) Mondjuk tuti viccesebb lenne, ha még a szövegeket is lehetne rajta érteni :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
pedig nagyon ötletes
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:32:27
Látom nemigazán érzékeled Hirano humorát...x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
mindenkinek olyan mint neked,és mindegyik köteten másmilyenek vannak
Szerk: Moderátor 2010-10-02 00:32:45
beküldve: 2010-09-21 14:02:30
(#1159) de az enyámen nem olyan rajz van mint ami a borítón van hanem valami karikatúra. 1 csúnya integra cigivel a kezében meg iesmik. nektek is az van ??
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.