Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Heinkel
...
milyen nemű?
...
milyen nemű?
Tuti nő. Az első Crossfire második és a harmadik szintén második oldala elég árulkodók.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-27 14:38:39
beküldve: 2009-07-27 14:28:05
(#810) Na ja! Most néztem meg az 5-s ovát, és felmerült bennem egy kérdés: Heinkel (asszem így hívják az iskariótos szőke embert, aki feketében jár, szemüveges és rövid hajú, és cigizik) milyen nemű? Én kezdetben férfinak hittem, de a Crossfire-ban volt néhány kimondottan nőies képe, de a többi képen inkább férfi vagy bárminek elmegy. Akkor megynyugodtam, hogy mivel Integra is hasonló külső jegyekkel bír, mégis nő, akkor ő is biztos nő. De az ovában férfi hangja volt! (tudom, ez nem jelent semmit, de mégis...)
Akkor most ő micsoda??? (jobban bírnám, ha férfi lenne...)
Akkor most ő micsoda??? (jobban bírnám, ha férfi lenne...)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-07-27 14:28:41
beküldve: 2009-07-25 22:27:59
(#809) Na ja! Meg arról miért ne együnk sokat lefekvés elött.
Sötétség nélkül nincs fény.
Animeconos oldalon még nincsenek kinn az új megjelenések, de elvileg akár lehetne is..... jó lenne.
DZ fegyver!!!! (szólt hogy emlékeztessem ^^)
Bár nagyobbrészt Rip gyilkolásáról szól az 5-ös rész.
DZ fegyver!!!! (szólt hogy emlékeztessem ^^)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-25 15:48:22
(#807) (Ez más téma lesz. )Új Hellsing kötet? Vagy esetleg Hellsing DVD-ről valaki valamit tud?
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-07-21 19:07:03
(#806) Ha ez összejönne király lenne az összkép. Láncot nem muszály kartonból készíteni. Ha ismersz kézműves bolt félét ahol mindenféle elkészíthető dologhoz lehet kellékeket és eszközöket venni, akkor ott általában lehet találni nyers láncot, amit felhasználhatsz. és lehet, hogy onnan még a horogkeresztet is megoldhatod.
Sötétség nélkül nincs fény.
az elég kemény lenne, ha véglegesen elkoboznák
asszem pár oktávval magasabb lenne a hangom és megtanulhatnék szájjal írni
másnap: nem volt itt a srác és nem tudtam vele beszélni, majd holnap felhívom
asszem pár oktávval magasabb lenne a hangom és megtanulhatnék szájjal írni
másnap: nem volt itt a srác és nem tudtam vele beszélni, majd holnap felhívom
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2009-07-23 12:18:13
Az csak természetes! Majd felteszem egy polcra ahol nem érik el. Csak nehogy a biztonsági őrök sz@rakodjanak vele. És köszi!
Láncot meg majd kartonból csinálok.
Láncot meg majd kartonból csinálok.
asszem ma találkozom még vele. majd megkérdezem, az biztos hogy van egy winchestere, de sztem lesz vmi ami még jobban hasonlít. de nagyon vigyázz majd rá, ha sikerül megszerezni
-
beküldve: 2009-07-19 21:09:03
(#801) Hanon: Igen, a formája tényleg jobban hasonlít. Ha olyan hosszú lenne, mint régebben, és kevésbé szétálló, akkor Ripesebb lenne. Dehát most maradt ez...
Dzirun: Fú, az tök jó lenne! Megtennéd nekem? (és akkor legalább fegyvert rajzolni is tudok gyakorolni)
Dzirun: Fú, az tök jó lenne! Megtennéd nekem? (és akkor legalább fegyvert rajzolni is tudok gyakorolni)
Csini.
És ha kicsit rásegítenél kartonnal vagy valami egyébbel? Tehát valamennyire meghosszabbítani a csövet. Azzal nem szenvedne maradandó sérüléseket a pisztoly, és jobban is hasonlítana Rip fegyverére.
A haj kissé rövid, igen, de legalább a színe jó: mert a barna ugye majdnem fekete .
Luke-nak is akarok öltözni, ott a fiús külső kimondottan előny, , de még mindig nincs szőke parókám.
Őszintén, szerintem a jelenlegi hajad közelebb áll Lüke szőkéjéhez, mint Rip sérójához.
"Just a sweet transvesite from transexual Transylvania." Igeeen.
gondoltam rá, hogy csinálok puskát, de volt otthon ez az "eredeti"kovás pisztoly, ami a méretét leszámítva eléggé hasonlít.
És ha kicsit rásegítenél kartonnal vagy valami egyébbel? Tehát valamennyire meghosszabbítani a csövet. Azzal nem szenvedne maradandó sérüléseket a pisztoly, és jobban is hasonlítana Rip fegyverére.
A haj kissé rövid, igen, de legalább a színe jó: mert a barna ugye majdnem fekete .
Luke-nak is akarok öltözni, ott a fiús külső kimondottan előny, , de még mindig nincs szőke parókám.
Őszintén, szerintem a jelenlegi hajad közelebb áll Lüke szőkéjéhez, mint Rip sérójához.
Alucard voltam, aki mint a Rocky Horror Picture Show szereplője lépett fel. Érdekes
"Just a sweet transvesite from transexual Transylvania." Igeeen.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-07-19 19:43:38
(#799) egyik haverom régi fegyvereket gyűjt, sztem neki van vmije, ami jobban hasonlítani, ha akarod megkérdezem, h van e neki és kölcsönadná e
-
Szerk: ∂z 2009-07-19 19:23:28
nagyon tetszik
(a bal felső képen kicsit pszicho fejed van )
kicsit összement az a puska, nem?
(a bal felső képen kicsit pszicho fejed van )
kicsit összement az a puska, nem?
Nekem is bejön... bá szentem ez nagyon fiús ott balfelül..
Az a puska nem Lee-Henfield akar lenni minibe'
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-19 18:57:25
(#796) Szerencse, hogy Ripet alapból könnyű fiúnak nézni....de majd egy kis szemfesték talán segít.
gondoltam rá, hogy csinálok puskát, de volt otthon ez az "eredeti"kovás pisztoly, ami a méretét leszámítva eléggé hasonlít. A haj kissé rövid, igen, de legalább a színe jó: mert a barna ugye majdnem fekete .
A láncot pedig, hajaj, zsugorkából kéne, ami azt jelenti, hogy venni kéne azt is.....
Luke-nak is akarok öltözni, ott a fiús külső kimondottan előny, , de még mindig nincs szőke parókám. Mivel a tábor elmaradt, a pénz egy részét talán befektethetem...és akkor jövőre még Integra is lehetek.....
A fanart pályázatra is őket rajzoom, és talán Schröt, ha sikerül, a vázlat egyelőre kissé nyálasan néz ki, dde vicces lenne, ha sikerülne. Na majd később megpróbálok passzolni róla valamit.
És legutóbb is Hellsingeset álmodtam, ez már kóros, de jó. Alucard voltam, aki mint a Rocky Horror Picture Show szereplője lépett fel. Érdekes
Dzirun: mikor megláttam azt a képet, az asztalra borultam....
gondoltam rá, hogy csinálok puskát, de volt otthon ez az "eredeti"kovás pisztoly, ami a méretét leszámítva eléggé hasonlít. A haj kissé rövid, igen, de legalább a színe jó: mert a barna ugye majdnem fekete .
A láncot pedig, hajaj, zsugorkából kéne, ami azt jelenti, hogy venni kéne azt is.....
Luke-nak is akarok öltözni, ott a fiús külső kimondottan előny, , de még mindig nincs szőke parókám. Mivel a tábor elmaradt, a pénz egy részét talán befektethetem...és akkor jövőre még Integra is lehetek.....
A fanart pályázatra is őket rajzoom, és talán Schröt, ha sikerül, a vázlat egyelőre kissé nyálasan néz ki, dde vicces lenne, ha sikerülne. Na majd később megpróbálok passzolni róla valamit.
És legutóbb is Hellsingeset álmodtam, ez már kóros, de jó. Alucard voltam, aki mint a Rocky Horror Picture Show szereplője lépett fel. Érdekes
Dzirun: mikor megláttam azt a képet, az asztalra borultam....
Szerk: Fiszi 2009-07-19 18:58:04