Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-06-23 18:23:25
(#765) Hihi! Aztán nem biztos, hogy ezt tenném. Lehet, hogy lefagynék.
Sötétség nélkül nincs fény.
Egy ilyen elöl tuti sikítozva menekülnék és remélném, hogy nem éhes.
Hát neked akkor még mákodvan kb. én lesokkolnék és mozdulni nem bírnék.
*Felesleges idézet megnyírva. A moderátor*
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:53:30
beküldve: 2009-06-22 15:20:59
(#763) Na igen ez tipikusan az a rémkutya amivel ha találkoznék... Akkor nagy gáz lenne. Lehet az elmegyógyintézetben kötnék ki. Ez után a kép után valahogy nem tud meglepni, hogy Luke milyen képet vágott, és megkérdezte, hogy micsoda is tulajdonképpen Alucard. Egy ilyen elöl tuti sikítozva menekülnék és remélném, hogy nem éhes.
Köszi a linket.
Köszi a linket.
Please, add meg azt az oldalt pontosan. Had kukkantsak én is már bele. Ugye ahoz letölteni azért nem kell? És ki a két Hellsing karakter? Luke és Rip? .
Bleachexile.com [Link] és ott fönn van az egész, angolul. Jobboldalt fönt el van rejtve egy csicsás Read Manga felirat.
A két karakter: yupp.
Zorin biztos nő, de még a mellei ellenére is férfinak tűnik. Olyasmi lény, mint egy Fable-könyvben a kiképzőtiszt, aki nő, de ez csak akkor derül ki róla, mikor levetkőztetik....
És most találtam ezt a csodás képet Kutyusról, ez brutál JÓÓÓÓ!!!!!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-06-22 13:56:31
beküldve: 2009-06-21 22:14:48
(#761) Please, add meg azt az oldalt pontosan. Had kukkantsak én is már bele. Ugye ahoz letölteni azért nem kell? És ki a két Hellsing karakter? Luke és Rip? Zorin meg valóban ronda mint állat de ekkora mellekkel csak nő lehet. Tervezem, hogy rajzolok valamit csak még nem'tom mit.
beküldve: 2009-06-21 21:37:37
(#760) Na gyors léptekkel végighaladtam az 5., 6. és 7. részeken is, és megállapíthatom, hogy a vérengzés-szétszaggatás állandósul...és Zorin ocsmány mint állat. Szerintem ő egy boszorkány, amennyiben nőnemű. NDK-s úszóedző néni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
a nácikról meg mindig a metal slug nevű játék jut eszembe.
Nekem meg az ősWolfenstein 3D
Hajjh de jó is az
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-06-18 14:57:15
(#758) Rip már megint úgy néz ki, mint egy férfi. (épp az 5-öst olvasom, bleachexile-on)
beküldve: 2009-06-14 20:02:45
(#757) Rossz bácsi mindig bejön!
Már várom a nyári cont. Két Hellsinges cosplayem is lesz, mindkettő kész is van többé-kevésbé. És rajzversenyre is akarok rajzolni. Eris, most rajzolj egyet te is!
Már várom a nyári cont. Két Hellsinges cosplayem is lesz, mindkettő kész is van többé-kevésbé. És rajzversenyre is akarok rajzolni. Eris, most rajzolj egyet te is!
beküldve: 2009-06-02 13:54:24
(#756) Wynter: Köszi ami az avatart illeti. A képet én követtem el.
A másik verziót csak azért vonultattam fel mint lehetőséget, mert nem akartam csak gyakorlati szemmel tekinteni a tényeket. Mindazonáltal ez a variáció már csak azért sem lenne reális, mert Alucard 20 évig játszotta a penészvirágot, Integra meg amikor rátalált nem hiszem, hogy több lett volna 12-nél. Tehát Alucard már legalább 8 évvel azelött megkeszte az azsalódást, hogy Integra megszületett volna. Lehet még terv szinten sem szerepelt amikor bezárták oda.
Fisi: Gondoltam, hogy a rossz bácsi be fog jönni valakinek!
A másik verziót csak azért vonultattam fel mint lehetőséget, mert nem akartam csak gyakorlati szemmel tekinteni a tényeket. Mindazonáltal ez a variáció már csak azért sem lenne reális, mert Alucard 20 évig játszotta a penészvirágot, Integra meg amikor rátalált nem hiszem, hogy több lett volna 12-nél. Tehát Alucard már legalább 8 évvel azelött megkeszte az azsalódást, hogy Integra megszületett volna. Lehet még terv szinten sem szerepelt amikor bezárták oda.
Fisi: Gondoltam, hogy a rossz bácsi be fog jönni valakinek!
Nekem meg az ősWolfenstein 3D
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-01 19:37:38
(#754) Miért lepődtél meg? Ahol vámpír van, előbb utóbb felbukkannak a vérfarkasok is...
azért nem mindig.
pláne nem nácik.
-
beküldve: 2009-06-01 19:31:07
(#752) Wynter: "elkülldte volna a sunyiba a meghökkent Alucardot" Ez nagyon tetszetős kép, de nem hiszem, hogy ez így reális lenne...
Dzirun: Miért lepődtél meg? Ahol vámpír van, előbb utóbb felbukkannak a vérfarkasok is...
Eris: "monstrum" "rossz bácsi" ez tetszik!!
Dzirun: Miért lepődtél meg? Ahol vámpír van, előbb utóbb felbukkannak a vérfarkasok is...
Eris: "monstrum" "rossz bácsi" ez tetszik!!
beküldve: 2009-06-01 18:03:02
(#751) "Addig élt" volna Alucard, amíg kezet-fogat emel a lányra... Azt még ő sem kockáztatta volna meg.
Amúgy nem kötexem komolyan, de azért sokkal valószínűbb a másik lehetőség, amit felvetettél, h 1xűen nem volt rá szükség.
1ébként klassz az avatarod.
Amúgy nem kötexem komolyan, de azért sokkal valószínűbb a másik lehetőség, amit felvetettél, h 1xűen nem volt rá szükség.
1ébként klassz az avatarod.
Szerk: Wynter 2009-06-01 18:04:54