Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Ja, sztem Hiranónál a nőábrázolás ott kezdődik és ott is ér véget, hogy csöcsök.
Egyébként én Integrát néztem pasinak az első képek alapján.
Hát, nem véletlen rajzolt hentait a Hellsing és a CF előtt. Mondjuk a lábaktól nem vagyok elragadtatva. Olyan formátlanok. Viszont az ujjlenyalásos ábrázolásai odavágnak x)
Integrát mindneki pasinak nézi, nem is értem miért, olyan nőies a szentem x))
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ha másból nem akkor abból meg lehet állapítani, hogy egyáltalán nem domborodik márpedig Hirano mellekben nem fogja vissza magát.
Ja, sztem Hiranónál a nőábrázolás ott kezdődik és ott is ér véget, hogy csöcsök. Ha jól megnézzük Serast és Schrödinger csak két labda válassza el egymástól.
Egyébként én Integrát néztem pasinak az első képek alapján.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-05-25 08:04:10
(#715) Perverz? Én? Ugyan már... Ezt kikérem magamnak! Nem is vagyok perverz! Csak egy kicsit és időnként!
A fordításért köszönet. De most egy ilyen pisztolyos taglalás után ezt nem lehetett kihagyni.
A fordításért köszönet. De most egy ilyen pisztolyos taglalás után ezt nem lehetett kihagyni.
Sötétség nélkül nincs fény.
Elemezzük Alucard méreteit. Azt már úgyis tudjuk, hogy baromi magas!
1. NC /
2. Ezért (is) tök jó ez a fórum: valahányszor felmerülne bennem, hogy perverz vagyok, feljövök, és rájövök, hogy nem is
necrokid: Angol szövegben he-vel hivatkoznak rá.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-24 22:14:41
beküldve: 2009-05-24 20:20:25
(#713) Ha másból nem akkor abból meg lehet állapítani, hogy egyáltalán nem domborodik márpedig Hirano mellekben nem fogja vissza magát.
Később én is arra a jelenetre gondoltam, csak olyan fura volt. Na ez azért jó. Elemezzük Alucard méreteit. Azt már úgyis tudjuk, hogy baromi magas!
Később én is arra a jelenetre gondoltam, csak olyan fura volt. Na ez azért jó. Elemezzük Alucard méreteit. Azt már úgyis tudjuk, hogy baromi magas!
Sötétség nélkül nincs fény.
Schrödinger meg sztem feleennyire sem lenne cuki, ha nem fiú volna.
Pedig én nem is vagyok shota fan.
Schrödinger fiú? *enyhe sokk*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-24 17:41:07
(#711) Jelentem, elolvastam a 4. kötetet, és továbbra is király a manga. Ha meg jó szövegek, akkor Rip dumája se semmi, amit azelőtt nyom le, hogy kinyírja az angol kutyákat.
Pedig én nem is vagyok shota fan.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ha tudnád mekkora öröm volt, mikor rájöttem, hogy fiú. XD XP
Csak nem? Khm... true shotafan, mi? De legalább neked jó volt.
Ha tudnád a csalódottságomat, amikor rájöttem, hogy fiú... XD
Ha tudnád mekkora öröm volt, mikor rájöttem, hogy fiú. XD XP
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Pont annál a résznél...még az ülésmódja is tisztára olyan,. mint egy lánynak.
Bezony. A kis megtévesztő. Ha tudnád a csalódottságomat, amikor rájöttem, hogy fiú... XD"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-24 15:00:53
(#707) A fegyverek 80%-a úgyis fallikus szimbólum. Talán Hansé a legkeményebb - úgy értem eltúlzottab. De ilyen hasfal mellett nem baj, ha kicsit nagyzol.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-05-24 14:48:38
(#706) Pont annál a résznél...még az ülésmódja is tisztára olyan,. mint egy lánynak. Jó, tudom, a macskaszerűséghez ez fontos, de ennek fényében kénytelen vagyok ilyen "yaoisan" értelmezni azt a mondatot.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Alister: az a "hatalmas pisztolyos" rész...én nem tudom, lehet, hogy a yaoik hatása, de olyan félreértelmezhető...
XD OMG XDErre most mit mondjak? Lehetni lehet
de érdemes?
Eris: Amikor Schrödinger ott ül az Őrnagy székében, miután visszatért Londonból. 148-149. oldal.
Szerk: alister 2009-05-23 20:46:08
beküldve: 2009-05-23 15:07:21
(#704) hódolatom a grafikusnak. . Nekem Alucard beszólása Integrának viszi a pálmát,t.
ja, gyönyörűek, nekem eddig a 4-es borítója tetszett legjobban. Megihletett.
és sikerült rosszul elmentenem a képet, nem tudom megnyitni
Igen, a harc-perverzkedős beszólás a nyerő!
Alister: az a "hatalmas pisztolyos" rész...én nem tudom, lehet, hogy a yaoik hatása, de olyan félreértelmezhető...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.