Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-05-07 20:37:07
(#657) Láttam, de nekem még mindig az a reklamációm van, hogy az ujja olyan mintha kifelé hajlana. Pedig inkább befelé kellene.
Sötétség nélkül nincs fény.
Reméljük conra is hoznak! Nekem eddig spesiel egy kitűzőm van, az első rész borítója. Remélem, tudok szerezni táskát is, viszonylag olcsón (3500 Ft?)
Átrajzoltam amúgy Janit. Most már cukibb.
Átrajzoltam amúgy Janit. Most már cukibb.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-04 14:19:49
(#655) Jaj a neten én is láttam egy rakat Hellsinges cuccot. Pl Casull kulcstartót, vagy táskát amit említettél, pólót is. Nagyon jól néznek ki. Már tök régóta spórólok de ahogy elnézem a lehetséges választékot elképzelhető, hogy a rendelkezésemre álló összeg túl kevés lesz.
Igaz. Tehát még van remény.
És reméljük, hogy lesz jó hellsinges táska olcsón. Bár a 4 paraméterből legalább egy biztos nem fog teljesülni. *sóhaj*
jaj, mindjárt kezdődik a zombító jelentéstan, lélekben készülök rá
És reméljük, hogy lesz jó hellsinges táska olcsón. Bár a 4 paraméterből legalább egy biztos nem fog teljesülni. *sóhaj*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
És van egy szörnyű gyanúm.
Szerintem még korai aggódni. A con honlapjára fokozatosan töltik fel az újdonságokat, és itt is egyszerre csak cím szokott szerepelni egy Megy a nyomdába résznél.És csináltam egy ari kis Janit, bár lehet, hogy újraszínezem, mert nem vagyok 100%-ig elégedett vele. [Link]
Az arca valóban elég sötét lett."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Igen, én is javasolni akartam az offolás beszüntetését. Majd figyelek, hogy látlak-e. Épp tegnap keresgéltem interneten hellsinges cuccok iránt, főleg táskákra vadásztam, láttam pár szimpatikusat, amiknek az anyaga is megfelelőnek tűnt. Remélem, conon kedvező áron lehet majd venni valamelyik jó kinézőt. A legjobb lenne olyan, amin az a cuki denevér van, amit a rakéta szárnyára festettek (beteg ötlet... ) De olyat nem láttam.
És van egy szörnyű gyanúm. Az animecon oldalán a megjelenések közt nincs kinn a Hellsing 4, és itt se láttam a 'Megy a nyomdába' címszó alatt. Ajjjjajjj...nekem ez nem tetszik.
És csináltam egy ari kis Janit, bár lehet, hogy újraszínezem, mert nem vagyok 100%-ig elégedett vele. [Link]
És van egy szörnyű gyanúm. Az animecon oldalán a megjelenések közt nincs kinn a Hellsing 4, és itt se láttam a 'Megy a nyomdába' címszó alatt. Ajjjjajjj...nekem ez nem tetszik.
És csináltam egy ari kis Janit, bár lehet, hogy újraszínezem, mert nem vagyok 100%-ig elégedett vele. [Link]
beküldve: 2009-05-03 17:23:53
(#651) Akkor vissza is térhetünk a Hellsinghez!
Nagy fába vágtam a fejszémet! Ha valaki lát Conon egy fekete pólós csajt aminek a hátán egy hatalmas vörös Hellsing minta lesz varrva akkor az én leszek.
Nagy fába vágtam a fejszémet! Ha valaki lát Conon egy fekete pólós csajt aminek a hátán egy hatalmas vörös Hellsing minta lesz varrva akkor az én leszek.
Szerk: Eris 2009-05-03 17:31:41
beküldve: 2009-05-01 21:20:53
(#650) Nem vagyok gyerek!
Ezt nem a fórumon fogjuk megvitatni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mi az hogy csehszlovák Chrno...?
Bár a vicc halála, ha magyarázzák, az ilyen intellektuálisabb poénra rákérdezni meg lőporgyárban csillagszóró, de ma legyen gyereknap.
Szóval még a születésed előtt volt egy ország, Csehszlovákia, ami az ottani módszerváltás során szét vált Csehországra és Szlovákiára. Ennek az országnak a most Csehországhoz tartozó részén volt/van egy Brno nevű város (más, főleg XIX. századi forrásokban Brünn). Chrno és Brno között a hasonlóság szemmellátható.
Hogy miért csehszlovák és nem cseh? Mert volt egy S.Ö.R. (Shakespeare Összes Röviden) című színházi előadás, amiben volt egy hasonló poén.
Hogy miért csehszlovák és nem cseh? Mert volt egy S.Ö.R. (Shakespeare Összes Röviden) című színházi előadás, amiben volt egy hasonló poén.
Gyermek -> gyájörmek -> dzörmök -> "várj, kimondom, hogy Bratislava, és menni fog!", ha valaki látta volna a darabot
kössz ...
Nem vagyok gyerek!
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
Szerk: Asuka-chan 2009-04-30 16:16:34
beküldve: 2009-04-29 12:27:57
(#647) Itt senkinek nincs egyik se.
Érd be a lovakkal és a fémdarabok fogakkal történő fixálásával. ^_^ v..
beküldve: 2009-04-28 21:23:14
(#645) Na jó azért Alucardon elszórva fel lehetett fedezni a szemüvegét...!
De ami nekem még hiányzik a szemüvegek mellöl az a kesztyű. Hirano karakterei kesztyű és szemüveg fanok voltak. Itt senkinek nincs egyik se.
De ami nekem még hiányzik a szemüvegek mellöl az a kesztyű. Hirano karakterei kesztyű és szemüveg fanok voltak. Itt senkinek nincs egyik se.
De Aucard is szemüveggel indult, aztán mégis elhagyta. Lehet Hirano kezd kilábalni a szemüveg-fétisből.
Szégyen-gyalázat
Egy már rögtön az első fejezetben, és kapunk minimum még egyet (reklámkép alapján, a csávó aki háttal áll, de a szemüveg látszik). Bár tény, hogy jóval alacsonyabb szemüvegszám átlaggal rendelkezik (szintén ha azt a képet vesszük alapul).
De Aucard is szemüveggel indult, aztán mégis elhagyta. Lehet Hirano kezd kilábalni a szemüveg-fétisből.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-04-28 18:45:08