Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
nem tudom biztosan, de épp ideje lenne, nem? A képregényfesztiválos topicban kb megígérték. De a december elég rég volt, a tavasz elmúlt, félév azért elég sok idő, hogy megjelenhessen a következő rész.
De ez azért nem 100 %
De ez azért nem 100 %
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-22 16:56:09
(#626) Először én is azt hittem, de nem. Itt a bizonyíték, hogy Alucard is tud hülyeségeket álmodni nem csak Seras.
Conra biztos lesz? Honnan vegy ilyen biztos benne? Nem akarsz minket is beavatni titkos információidba?
Conra biztos lesz? Honnan vegy ilyen biztos benne? Nem akarsz minket is beavatni titkos információidba?
Sötétség nélkül nincs fény.
Conra? Jó is lenne! Mint mondják a remény hal meg utoljára.
Most már biztos lesz. Nehogy már csak a Nana.
És kíváncsi vagyok, mennyi lesz benne (tekintve, hogy én még csak a 4-es ovát ismerem).
Ahám, a Bűvös vadász! Azt pont nem ismerem. Na majd legközelebb javaslom a nagyszüleimnek, hogy arra is szerezzenek jegyet
Megvan az 5-ös ova, belenéztem, francia felirat van rajta... Nem baj, majd orvoslom a problémát. És az első nem tom hány percet már láttam belőle, de azt hittem, az valami szívatás...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-21 17:40:42
(#624) Conra? Jó is lenne! Mint mondják a remény hal meg utoljára.
beküldve: 2009-04-21 17:37:42
(#623)
Szerk: Eris 2009-04-21 17:45:19
beküldve: 2009-04-21 16:19:52
(#622) Csaba valahol említette, hogy a 4. kötet talán kijön conra. A DVD-ről viszont még egy szó sem esett. Esetleg nyári con, vagy megkockáztatunk egy két con közöttöt?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-04-21 15:47:52
(#621) beküldve: 2009-04-20 20:38:08
(#619) beküldve: 2009-04-20 20:13:06
(#618) Kiváncsi vagyok,vagyis nem én hanem uram hogy mikor jön ki az új kötet,tud valaki valamit róla?
beküldve: 2009-04-20 16:04:25
(#617) Háát nem biztos, hogy Alucard élvezi, hogy szétlövik. Lehet, hogy azon szórakozik ilyen feletébb jó, hogy vannak még olyan naív bolondok akik azt hiszi, hogy azzal meg lehet őt ölni, hogy beleeresztenek egy tára.
A barátnőd beszólása... LOL Alucard kielégült... Behalás. Ez vetekszig az ágyékos szöveggel. Kész vagyok.
Áh és a Ripet érintő jóslat. Ehhez kedvenc írónk nagyban alkalmazhatta a Bűvös vadász című operát. Az Őrnagy egyszer azt mondta Ripnek, hogy mit fog tenni ha majd egyszer eljön érte Zamiel. Megkérdezte, hogy látta-e már a fentemlített operát. Ott az utolsó felvonásban Zamiel eljön (nem tudom már hogy hívták a karakter) az egyik szereplőért és elviszi magával a pokolba mivel az eladta neki a lelkét. A Bűvös vadász alaptörténete két barátról szól akik vadászok. Az egyiket már régóta sújtja a balszerencse, mert sose talál be a célba de közben szerelmes egy lányba akinek a kezét csak úgy nyerheti el ha egy neves vadászversenyen megszerzi a fővadászi rangot. A barátja eközben lepaktál a Fekete Vadásszal Samiellel (aki az ördög). Samiel olyan golyókat ad neki ami minden célpontot eltalál. Megmutatja őket szerelmes barátjának aki fellelkesül hiszen így el fogja találni a célt, megnyeri a versenyt és a kedvese kezét. Csakhogy a Samiellel kötött alkú szerint a versenyen a hetedik golyónak a lány életenéke kioltása a feladata. Ez nem történik meg, mert egy remete eltéríti a golyót ami így az álnok barátot találja el. Ekkor jön el Samiel a lelkéért.
A barátnőd beszólása... LOL Alucard kielégült... Behalás. Ez vetekszig az ágyékos szöveggel. Kész vagyok.
Áh és a Ripet érintő jóslat. Ehhez kedvenc írónk nagyban alkalmazhatta a Bűvös vadász című operát. Az Őrnagy egyszer azt mondta Ripnek, hogy mit fog tenni ha majd egyszer eljön érte Zamiel. Megkérdezte, hogy látta-e már a fentemlített operát. Ott az utolsó felvonásban Zamiel eljön (nem tudom már hogy hívták a karakter) az egyik szereplőért és elviszi magával a pokolba mivel az eladta neki a lelkét. A Bűvös vadász alaptörténete két barátról szól akik vadászok. Az egyiket már régóta sújtja a balszerencse, mert sose talál be a célba de közben szerelmes egy lányba akinek a kezét csak úgy nyerheti el ha egy neves vadászversenyen megszerzi a fővadászi rangot. A barátja eközben lepaktál a Fekete Vadásszal Samiellel (aki az ördög). Samiel olyan golyókat ad neki ami minden célpontot eltalál. Megmutatja őket szerelmes barátjának aki fellelkesül hiszen így el fogja találni a célt, megnyeri a versenyt és a kedvese kezét. Csakhogy a Samiellel kötött alkú szerint a versenyen a hetedik golyónak a lány életenéke kioltása a feladata. Ez nem történik meg, mert egy remete eltéríti a golyót ami így az álnok barátot találja el. Ekkor jön el Samiel a lelkéért.
Szerk: Eris 2009-04-20 16:14:04
A 'Schrödinger macskája' egy híres gondolatkísérlet, amellyel azt akarta szemléltetni, hogy a mikrorészecskékre vonazkozó törvények mennyire meghökkentőek és idegenszerűek (nevesül: hogy a részecskék egyszerre több helyen, különféle állapotokban lehetnek).
Vicces fizikusok azóta a macskájukat rendszeresen nevezik el Schrödingerről
Akkor azért. Eszembe se jutott volna, hogy van vmi háttértörténete, ha nem olvasom az Utolsó Őrségben.
Közben elolvastam a Rip van Winkle c. novellát. Egy papucsférjről szól, de van neki egy nagy ócska mordálya. Ennyi a közös.
Vicces fizikusok...ez paradoxon.
Szerk: Fiszi 2009-04-20 15:58:22
Akkor...ez olyasmi mint Tindalos kutyája? (%
Ööö... határeset!
De úgy tudtam, hogy egy igazi kultistának ez fog beugrani
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-20 12:53:10
Egyik barátnőm írta nekem, hogy Schrödinger atomkutató volt, az elektronokról ügyeskedett össze valamit. Ez végül is oké a helyváltoztatáshoz.
Pontosabban kvantumfizikával és hullámmechanikával foglalkozott.
A 'Schrödinger macskája' egy híres gondolatkísérlet, amellyel azt akarta szemléltetni, hogy a mikrorészecskékre vonazkozó törvények mennyire meghökkentőek és idegenszerűek (nevesül: hogy a részecskék egyszerre több helyen, különféle állapotokban lehetnek).
Vicces fizikusok azóta a macskájukat rendszeresen nevezik el Schrödingerről
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-20 12:38:56