Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
//update: Hirano mit sem változott:
No-no! Hová levének a szemüveggel ékesített karakterek?...
Már kijött hozzá az első "fast scanlation". Elérhető a lenti linken (is).
Már megvolt, érdekes. Van egy elképzelésem, hogyan folynak majd le az első fejezetek.
Nagyon hajlok affelé, hogy nyissak neki egy topicot.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Bár a vicc halála, ha magyarázzák
Ez a fórumtalit juttatja eszembe...csak a viccmagyarázás. Persze ott direkt volt.
no pussy, just the dicks
Még nem mertem elolvasni. x)
Már kijött hozzá az első "fast scanlation". Elérhető a lenti linken (is).
Mi az hogy csehszlovák Chrno...?
Bár a vicc halála, ha magyarázzák, az ilyen intellektuálisabb poénra rákérdezni meg lőporgyárban csillagszóró, de ma legyen gyereknap.
Szóval még a születésed előtt volt egy ország, Csehszlovákia, ami az ottani módszerváltás során szét vált Csehországra és Szlovákiára. Ennek az országnak a most Csehországhoz tartozó részén volt/van egy Brno nevű város (más, főleg XIX. századi forrásokban Brünn). Chrno és Brno között a hasonlóság szemmellátható.
Hogy miért csehszlovák és nem cseh? Mert volt egy S.Ö.R. (Shakespeare Összes Röviden) című színházi előadás, amiben volt egy hasonló poén.
Hogy miért csehszlovák és nem cseh? Mert volt egy S.Ö.R. (Shakespeare Összes Röviden) című színházi előadás, amiben volt egy hasonló poén.
Gyermek -> gyájörmek -> dzörmök -> "várj, kimondom, hogy Bratislava, és menni fog!", ha valaki látta volna a darabot
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-28 16:26:52
Conra? Jó is lenne! Mint mondják a remény hal meg utoljára.
Szerintem conra kijön a Hellsing 4, a Nana 4, a Kensin 6, meg az a csehszlovák......Crno...
Szvsz ez a minimum, amit kihoznak.Mi az hogy csehszlovák Chrno...?
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
Azannya. Na ez most meglepett. Kedves japán mentorunk azt mondta 30-án jön ki a új YKOs.
Még nem mertem elolvasni. x) Azért a 4 színes oldalba belerakni egy duplaoldalt mekkora sunyiság. Ejnye ejnye.
Még nem mertem elolvasni. x) Azért a 4 színes oldalba belerakni egy duplaoldalt mekkora sunyiság. Ejnye ejnye.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-04-28 13:37:06
beküldve: 2009-04-28 09:14:41
(#635) Kouta új mangája a Drifters nevet viseli (és ugyanabban az antológiában fut, ahol a Hellsing is).
http://mangahelpers.com/m/drifters
http://mangahelpers.com/m/drifters
Miért csak a nyárin? Jajj micsoda boldog, önelégült képe van! Jópofa.
mert magamat ismerve már késő elkezdeni egy ilyen bonyolult ruhát, meg most a húgommal megyünk és hasonlítani akarunk..
Igen, ez az egyetlen olyan képem Ripről, ahol egyértelműen nőnek néz ki. Ja meg miközben meghal, de azt ugye mégse...
Azt se akartam berakni, mikor a feje gyakorlatilag egy fekete kör, két fehér körrel és egy fehér háromszögekkel megrakott félholddal.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-26 19:16:45
(#633) Miért csak a nyárin? Jajj micsoda boldog, önelégült képe van! Jópofa.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-04-26 15:14:43
(#632) Na, megvan az új avatárom, még elvileg hasonlít is rám. A hülye hajtincse, ami most pont nem érvényesül.
Lehet, hogy nyári conon neki fogok beöltözni!
Lehet, hogy nyári conon neki fogok beöltözni!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-23 19:29:01
(#631) Azt hiszem én ezt nem vágom! Crno az egyik manga szereplője, nem? Na mindegy, itt úgyis Alucard a lényeg!
...meg az a csehszlovák...
...Crno...
...JÁÁÁÁÁJ!
Ezaz, gratullálok, az összes díjat megnyerted! Következő liga egy év múlva ^^ (addig az internet is bezár)
Minek köszönheti a sikert? Üzenne valakinek?
Háttérzene: Queen-don't stop me now
Csakazértsemawíárdöcsepjönsz
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-23 15:02:06
Conra? Jó is lenne! Mint mondják a remény hal meg utoljára.
Szerintem conra kijön a Hellsing 4, a Nana 4, a Kensin 6, meg az a csehszlovák......Crno...
Szvsz ez a minimum, amit kihoznak."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-23 00:32:11
beküldve: 2009-04-22 20:52:45
(#628) Hát valóban régen volt már a december és már nagyon szeretném a kezemben tudni. Főleg ha az eddigi köteteket már megvettem. Bár anyám szerint túlzottan fertőzött vagyok.