Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
De nekem mondjuk eszembe nem jutna felvarratni magamra egyik kedvenc karakteremet sem.
Nekem sem. Mint egyik ismerősöm mondta, hogy mutatna egy nyolcvanéves bácsika hátán egy hatalmas Yoda?
Arról nem is szólva, ha a kép nem úgy sikerül mint megtervezted.
A név-tetoválás még hagyján, nem olyan durva, mint egy óriási, színes (brutál) kép.
Hogy tudtad megkedvelni Luke-ot? Olyan kérészéletű szerepe van a történetben. Alig szereoel és elég gyorsan ki is nyiffan!
Sajnos.... Őt is meg az idióta tesóját is imádom! Jan olyan leleményesen variálja a csúnya szavakat, hogy az már művészet.
Kár, hogy nem éltek egy kicsit tovább... csúnya Kutyus...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-07 11:57:09
(#581) Alapjába véve magával a tekóval nincs gond. Inkább az a gond ha egy tetkóról konkrétan rá lehet jönni, hogy honnan van. Pl Alucard vagy Gandalf. Amikor feltetejük imádjuk meg minden. Úgy véljük, hogy a rajongásunk sosem alszik ki. Lehet, hogy nem is, fog, de gondolj bele, negyven évesen már nem biztos, hogy szívesen fogod reklámozni magadon, hogy Alucard a kedvenced. Akkor már elég érdekesen mutat egy alapjában ilyen sötét beállítottságú kép. Szerintem. Ha mondjuk a kesztyűjén lévő minta kerülne fel valahova az már nem olyan bekorlátolt kép, mert arról úgy is csak az tudja mi az aki ismeri a történetetés azt nem is olyan könnyű megbánni mint egy éppen gyilkolászó Alucardot. Ez a személyes véleményem, nem kívánom leszolni az itt tartózkodó emberek egyikét sem aki esetleg egy ilyen tetoválás boldog tulajdonosa.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-04-06 22:05:28
(#580) beküldve: 2009-04-06 21:54:06
(#579) Na mégegy keveset:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Te atya úristen. És még azt hittem én vagyok a hülye, mikor megfrodult a fejemben Integra nevének magamra tetoválása vállra vagy a szívem fölé.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Te atya úristen. És még azt hittem én vagyok a hülye, mikor megfrodult a fejemben Integra nevének magamra tetoválása vállra vagy a szívem fölé.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-04-06 21:54:19
beküldve: 2009-04-06 18:34:17
(#578) Szerintem az nem jó. Frankeinstein szörnyek különbül néz ki mint Alucard azon a képen. Akkor én már inkább voksolok a fekete fehér pszicho Alucardra. Az valahogy Alucardosabb és jól van megcsinálva. De nekem mondjuk eszembe nem jutna felvarratni magamra egyik kedvenc karakteremet sem. Egy mert akkor mindenki azt hinné félig néger vagyok (valahogy a sötét figurák a szimpatikusak), másrészt lehet megbánnám. Ha a devart keresőjébe ütöd be, hogy hellsing tattoo is találsz párat.
Hogy tudtad megkedvelni Luke-ot? Olyan kérészéletű szerepe van a történetben. Alig szereoel és elég gyorsan ki is nyiffan!
Elég kitárulkozó kép...
Amikor megláttam a mangában ezt a részt, tudtam, hogy Luke-ot imádni fogom
Nekem az tetszik legjobban, amin Victoria van. De a vállra tetovált színes Alucard se rossz...!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-06 16:09:20
(#576) Elég kitárulkozó kép...
A tetkók:
[Link]
[Link] Bár ezen Alucard kissé olyan mint Frankeinstein szörnye
[Link]
[Link]
A tetkók:
[Link]
[Link] Bár ezen Alucard kissé olyan mint Frankeinstein szörnye
[Link]
[Link]
Jó, hogy ennyi van! lehet dumálni!
Tudjátok miket találtam? Tetkókat! Hellsingeseket! Ehez már kell egy bizonyos elvakult fanatizmus, nem gondoljátok?
Tudjátok miket találtam? Tetkókat! Hellsingeseket! Ehez már kell egy bizonyos elvakult fanatizmus, nem gondoljátok?
Hol hol hol? Küldesz linket?
Én meg megtaláltam kedvenc pillanatomat az ova-ból...
[Link]
beküldve: 2009-04-06 11:14:12
(#574) Jó, hogy ennyi van! lehet dumálni!
egy a mangának, egy az animének. death note topikból is több van (4 db, de ebből az 1iknek semmi értelme)
-
Szerk: ∂z 2009-04-05 19:38:58
beküldve: 2009-04-05 19:12:30
(#572) ŐŐőőőőőő.... Miért van két Hellsing topic???
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-05 15:36:05
(#571) Pontosan! Elnyelik a vért! Vagy eleve szeretik is és megisszák!
Újabb merényleteim az emberiség ellen.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Újabb merényleteim az emberiség ellen.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Úgy ahogy Anderson képes elővarázsolni abból a semmi kis kabátból végtelen mennyiségű kést.
A festmények is négy dimenziósak? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-05 14:49:44
(#569) Úgy ahogy Anderson képes elővarázsolni abból a semmi kis kabátból végtelen mennyiségű kést.
Különben is Alucard és Seras személyasítik meg a kétszemélyes likvidáló hadosztályt, Walter pedig lévén ebből már kiöregedett, takaríthat. Idő mint a tenger!
Különben is Alucard és Seras személyasítik meg a kétszemélyes likvidáló hadosztályt, Walter pedig lévén ebből már kiöregedett, takaríthat. Idő mint a tenger!
Hát a női ábrázolásait nem csak a mellméretekre kéne korlátoznia.
Yupp! Integrát különösen könnyű férfinak nézni, mikor az első részt olvastam, többször is zavarba jöttem, "hogy mi, ez nem férfi?" A 'Sir' megszólítás is bezavart. A húgom meg rátekint a második rész borítójára, és megszólal: És ki az a kisfiú ott a sarokban?
Megnéztem az OVA első három részét, nagyon király volt! Nekem még mindig a kettes a kedvencem. Yupp. Imádom!
Amin elgondolkodtam, hogy hogyan takarítják el azt a rengeteg szétfröccsent vért? A falakról még oké, na de a festményekről??