Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
A többségnek megkegyelmez az olyan gyors halállal mint, hogy felnyársalja a kezével vagy leszedi a fejét, Ripet meg egy szurony nélküli puskával nyársalja fel, ráadásul szép lassan. Nem szívesen lettem volna a helyében...
De hát ő élvezi, ha össze-vissza-szét lövöldözik! Legalábbis az élveteg szemmeregetéséből ezt szűrtem le. A barátnőm megjegyzései, miután Alucard megölte Ripet: "na most aztán jól kielégült." meg "Hát nem állat?" És hogy a csajnak megjósolták ezt! Nekem nem esett le. Na majd megnézem újra.
És milyen beteg ötlet a rakéta szárnyára egy aranyos, mosolygó, cuki kis denevért festeni, szívecskével a nyakában...
Egyébként most veszek ki egy kötelező olvasmányt, Amerikai novellák vagy vmi hasonló, az első novella címe micsoda? Rip von Winkle. Na erre kíváncsi leszek. majd beszámolok róla, ha elolvastam.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-20 10:23:32
beküldve: 2009-04-19 14:29:31
(#611) Persze, hogy hisztizett! Nem volt egy ártatlan lányka de a többiekhez képest kifejezetten viráglelke volt. Plusz nem jó dolog ha jósolnak valami és egy olyan helyen teljesedik be ahonan még csak esélyed sincs elmenekülni. Plusz Alucard sem lehetett túl jó hangulatában azok után, hogy agyon vissza lőtték, meg dobálták kézigránáttal. A többségnek megkegyelmez az olyan gyors halállal mint, hogy felnyársalja a kezével vagy leszedi a fejét, Ripet meg egy szurony nélküli puskával nyársalja fel, ráadásul szép lassan. Nem szívesen lettem volna a helyében...
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-04-18 19:52:16
(#610) Eris: Igen, az Éjszakai őrség utolsó része. (vicc, hogy én azt csak filmben láttam, nagyon kaotikus volt és érthetetlen, de tetszett a látvány, a másodikról nem tudok semmit és olvastam előbb a 4est aztán a 3ast)
Egyik barátnőm írta nekem, hogy Schrödinger atomkutató volt, az elektronokról ügyeskedett össze valamit. Ez végül is oké a helyváltoztatáshoz.
Kíváncsi vagyok, milyen új mutáns szereplők bukkannak még fel. és ezentúl okosabban választok új kedvencet. Ripet épp megkedveltem, erre nem meghal? És milyen csúnyán. Bár jó sokat hisztizett előtte. Na majd őt is lerajzolom egyszer.
És éljenek a debil álmok! Én egyszer még valami Alucard-szerű izé is voltam, de ez a mostani überelte.
Hanon:Óh,csak a 10-esben? Ma láttam képregényfesztiválon a 9-est, belenéztem de inkább visszaraktam. Úgyse értem miről szól, spoilerezni meg inkább nem akarok. Arra vagyok még kíváncsi, a 4-es mangában mennyi van benne abból, ami a 4-es ovában van. De conon majd kiderül
És éljenek a kisregények...
Egyik barátnőm írta nekem, hogy Schrödinger atomkutató volt, az elektronokról ügyeskedett össze valamit. Ez végül is oké a helyváltoztatáshoz.
Kíváncsi vagyok, milyen új mutáns szereplők bukkannak még fel. és ezentúl okosabban választok új kedvencet. Ripet épp megkedveltem, erre nem meghal? És milyen csúnyán. Bár jó sokat hisztizett előtte. Na majd őt is lerajzolom egyszer.
És éljenek a debil álmok! Én egyszer még valami Alucard-szerű izé is voltam, de ez a mostani überelte.
Hanon:Óh,csak a 10-esben? Ma láttam képregényfesztiválon a 9-est, belenéztem de inkább visszaraktam. Úgyse értem miről szól, spoilerezni meg inkább nem akarok. Arra vagyok még kíváncsi, a 4-es mangában mennyi van benne abból, ami a 4-es ovában van. De conon majd kiderül
És éljenek a kisregények...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-18 19:52:59
beküldve: 2009-04-18 18:40:36
(#609) Fisi: Schröd sokáig él és a végén egész nagyot alakít, valamilyen szempontból eredményesen.
Luke nagy utolsó szerepe a 10. kötetben található.
Eris: Így halvány fogalmam sincs. Andersen, Anderson, néha Andersong. DarkHorse próbált ezen segíteni egy általános Andersennel, bár most nem tudom, hogy ők is írták-e másképp. Agh, újra kell olvasni.
Luke nagy utolsó szerepe a 10. kötetben található.
Eris: Így halvány fogalmam sincs. Andersen, Anderson, néha Andersong. DarkHorse próbált ezen segíteni egy általános Andersennel, bár most nem tudom, hogy ők is írták-e másképp. Agh, újra kell olvasni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-04-18 18:41:50
beküldve: 2009-04-18 10:47:54
(#608) Húhh, de te szegény ember. Ilyeneket álmodni... Hogy szereted a Dokit meg az Őrnyagyot... Teljesen együtt érzek veled...
Az Utolsó Őrség nem ezeknek a Nappali meg Éjszakai Őrségeknek valamelyik része? Könyvben még nem olvastam őket de filmek nem lettek túl jólsikerültek. Amúgy azt hittem ez a Schrödinger egy tudos és volt egy macskája és így lett a karakternek ez a neve. De lehet rosszul tudom, majd utánan nézek.
Ripben meg azt bírom ahogy énekel. Az egyik szövegét már megtanultam mert teszett a másikat viszont nem fogom. Meg az is tök jó amikor egy japán kornyikál németül. Cuki. Heute wollwen wir ein... Inkább nem fársztok senkit a dalszöveggel.
Én egyszer olyat álmodtam, hogy vámpír vagyok és koporsóban alszom. De mivel szeretek hason aludni és nehezen megy takaró nélkül ezért a koporsóban is ezt alkalmaztam. Az összes vámpír teljesen ki volt kelve magából, hogy én ezt mégis, hogy képzelem. Asszem még Alucard is ott volt...
Az Utolsó Őrség nem ezeknek a Nappali meg Éjszakai Őrségeknek valamelyik része? Könyvben még nem olvastam őket de filmek nem lettek túl jólsikerültek. Amúgy azt hittem ez a Schrödinger egy tudos és volt egy macskája és így lett a karakternek ez a neve. De lehet rosszul tudom, majd utánan nézek.
Ripben meg azt bírom ahogy énekel. Az egyik szövegét már megtanultam mert teszett a másikat viszont nem fogom. Meg az is tök jó amikor egy japán kornyikál németül. Cuki. Heute wollwen wir ein... Inkább nem fársztok senkit a dalszöveggel.
Én egyszer olyat álmodtam, hogy vámpír vagyok és koporsóban alszom. De mivel szeretek hason aludni és nehezen megy takaró nélkül ezért a koporsóban is ezt alkalmaztam. Az összes vámpír teljesen ki volt kelve magából, hogy én ezt mégis, hogy képzelem. Asszem még Alucard is ott volt...
Képzeld, ma azt álmodtam, hogy én vagyok Seras, és a náciknak szolgálok (álmomban az Őrnagy meg a doki szerepelt), és egy színházi előadáson megvédem őket valami vámpírszerű izétől, de nem vagyok elég gyors, ezért kissé megdorgálnak. És álmomban szerettem őket!!! ÁÁÁ!!!!
A barátnőm, akivel néztem a 4-est, megállapította, hogy Rip hasonlít rám. A repkedő, idiótán kiálló hajtincsek meg a szeplők tehetik...
Még egy kis hozzáfűzés a Schrödingerhez: az, hogy el tud tűnni és megjelenni, jellemző az Alice-ból a Cheshire macskára, aki szintén mindig vigyorog [Link]
Valamint Schrödinger macskájának hívták az Utolsó Őrség c. könyvben azt az izét, ami valakinek a nyakára tekeredve megakadályozza, hogy az illető varázsoljon (értsd: letépi a fejét, ha mégis megpróbálja)
Hanon, amit mondtál még régebben (Luke még 4oldalas szereplése) melyik mangában van? A 4-es, 5-ös vagy egy későbbiben?
Szerk: Fiszi 2009-04-18 10:36:03
beküldve: 2009-04-17 19:49:32
(#606) Kira szerintem gyorsan szokj le erről a smile-ról. Cseppet sem jópofa főleg ha nincs is okod a használatára.
Hanon: Hol keveredik bele Anderson nevébe? Lehet felületes vagyok de én nem találtam ilyet.
A negyedikben az a macskafülű a Srödlinger (vagy hogy is írják). teleportálni tud vagy mi és regenerálódik. Legalábbis nem nagyon akart meghalni miután Alucard fejbeküldte. Amennyire én tudom elég a végén csinál egy öngyilkos akciót de nem tudom mekkora sikerrel.
Hanon: Hol keveredik bele Anderson nevébe? Lehet felületes vagyok de én nem találtam ilyet.
A negyedikben az a macskafülű a Srödlinger (vagy hogy is írják). teleportálni tud vagy mi és regenerálódik. Legalábbis nem nagyon akart meghalni miután Alucard fejbeküldte. Amennyire én tudom elég a végén csinál egy öngyilkos akciót de nem tudom mekkora sikerrel.
Én most néztem meg a 4-es ovát és áááááá!!!!! Ki az a macskafülű csávó és hogy került oda???? Iszonyúan idegesített! Annyira nem illik a történetbe!!!! Nyugtassatok meg, hogy hamar meg fog halni!!!!!
Bezzeg Rip, aki olyan kellemesen idióta volt, alig szerepelt...
Fura volt úgy nézni ezt a részt, hogy nem tudtam, mi fog benne történni... már várom a 4-es mangát, hogy pár részt világossá tegyen számomra.
KIRA: valószínűleg sakuraconon lesz 4. rész. A mostani képregényfesztivál újdonságai között nem láttam.
Bezzeg Rip, aki olyan kellemesen idióta volt, alig szerepelt...
Fura volt úgy nézni ezt a részt, hogy nem tudtam, mi fog benne történni... már várom a 4-es mangát, hogy pár részt világossá tegyen számomra.
KIRA: valószínűleg sakuraconon lesz 4. rész. A mostani képregényfesztivál újdonságai között nem láttam.
Szerk: Fiszi 2009-04-17 17:59:23
beküldve: 2009-04-16 17:15:41
(#604) Hirano sincs tisztában a saját karakterinek neveivel (ld. Anderson), én miért legyek? :~Đ
beküldve: 2009-04-16 15:49:57
(#602) Akkor mikor fog kijönni végre??? Én már tűkön ülök!! Jó láttam az OVA-kat és tudom, hogy miről fog szólni de én akkor is eredetiben akarom.
Tényleg nincs affinitásod, hogy jó oldalt is keressél?
Tényleg nincs affinitásod, hogy jó oldalt is keressél?
Miért nem volt tiszta? Ezt most nem teljesen vágom...
Valaki nem tud egy oldalt ahol fenn van az egész Hellsing? Én nem bírom ki amíg megjelenik az összes magyarul... Olyan lassú...
Valaki nem tud egy oldalt ahol fenn van az egész Hellsing? Én nem bírom ki amíg megjelenik az összes magyarul... Olyan lassú...
Csatlakozom! Én találtam egy oldalt, de ott botrányos minőségben volt fönn. Két oldal egyben, szemcsésen, ha rákattintottál hogy nagyba jöjjön ki, óriási volt, átláthatatlan. És a négyes rész nem jön ki most szombaton!
beküldve: 2009-04-15 21:03:36
(#600) Miért nem volt tiszta? Ezt most nem teljesen vágom...
beküldve: 2009-04-13 23:13:15
(#599) Igen, bár első öteletem "インテグラル ファルブルケ ウィンゲーツ ヘルシング" volt, mivel nem egészen tiszta (legalábbis nekem), hogy Hirano Falbourkeot vagy Fairbrookot akart-e írni.
Szerk: Hanon 2009-04-13 23:14:21
beküldve: 2009-04-12 21:10:33
(#598) Főleg, hogy az Integra is elméletban Integral teljesen!
Tehát? Sir Integral Wingates Fairbook Hellsing. (Remélem jól írtam!)
Tehát? Sir Integral Wingates Fairbook Hellsing. (Remélem jól írtam!)