Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Te atya úristen. És még azt hittem én vagyok a hülye, mikor megfrodult a fejemben Integra nevének magamra tetoválása vállra vagy a szívem fölé.
Mármint arra gondoltál, hogy Sir Integra Fairbrook Wingates Hellsing? Mert ahhoz nagy felület kell ám...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-09 10:36:21
(#596) Jaj, hát olyat Seras is álmodik. A Halkonnen szellemme. Az elég röhelyes volt. De, hogy Alucard pont Bruce Wilice-t álmodik meg ötödik elemet... Az elég gáz. Olyan jelenet nincs is a mangában ami a második rész elején volt az OVA-ban, igaz? Mármint amikor álmában újraélta, hogy Van Hellsing legyőzi. Vagy csak elemében volt a forgatókönyvíró...
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-04-09 10:22:09
(#595) Hát nem pont Hellsing a téma, de itt valószínüleg magyarban lehet kapni a mangákat...:[Link]
Keresgessetek! Szerintem lessz néhány megrendelés.
Keresgessetek! Szerintem lessz néhány megrendelés.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-09 10:23:12
Hát én is arra tippelnék, hogy skrizó lett szegény. Azt viszont nem vágom ha haldoklik és magharapja egy vámpír (detto ez volt Seras esetében is mikor Alucard kezelésbe vette...) akkor miért nem lett belőle ghoul vagy vámpír? Ilyen esetben tudtommal csak ez a két lehetőség áll fenn és nincs harmadik, hogy békésen meghal mint ember. Alucard vicceseket álmodik? Melyik köteteben találkozhatok ezzel a jelenséggel? Ja és nem tudsz véletlenül egy oldalt ahol az egész fenn van magyarul vagy angolul? Létkérdés lenne.
Fogalmam sincs. Normális esetben Pipnek ghoullá kellett volna változnia (legalábbis nem tartom túl valószínűnek, hogy még szűz lett volna). Talán Seras máshogy szívta, passz.
A Willis-álom nem tudom mikor volt már, talán 4. kötetben valahol, de ne higyj nekem, már nem emlékszem. Ovában viszont az 5. rész legelején van.
Letöltésben nem tudok segíteni, mert én már az elején megvettem angolul a köteteket és nem nagyon keresgéltem letöltési helyek után.
A Willis-álom nem tudom mikor volt már, talán 4. kötetben valahol, de ne higyj nekem, már nem emlékszem. Ovában viszont az 5. rész legelején van.
Letöltésben nem tudok segíteni, mert én már az elején megvettem angolul a köteteket és nem nagyon keresgéltem letöltési helyek után.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Igen, mély ismertségre tett szert a kaszával. Miközben haldoklott Seras lecsapolta egy kicsit, ergo életében először ivott emberi vért (ami nem igaz, de így epikusabb), magába "szívta" Pip lelkét, így konkrétan Pip benne él tovább. Néha még beszélgetnek is és hadi tanácsokkal látja el a kislányt (ld.: Hans vs. Seras).
De nekem máig szent meggyőződésem, hogy szegény kiscsaj, akit eddig sem az eszéért szerettünk szimplán beleőrült szerelmének elvesztésébe, és skizofrén tüneteket produkál. Elvégre Alucard sem egy lelket tett magáévá és mégsem beszélget velük - csak vicceseket álmodik néha.
[/QUOTE]De nekem máig szent meggyőződésem, hogy szegény kiscsaj, akit eddig sem az eszéért szerettünk szimplán beleőrült szerelmének elvesztésébe, és skizofrén tüneteket produkál. Elvégre Alucard sem egy lelket tett magáévá és mégsem beszélget velük - csak vicceseket álmodik néha.
Hát én is arra tippelnék, hogy skrizó lett szegény. Azt viszont nem vágom ha haldoklik és magharapja egy vámpír (detto ez volt Seras esetében is mikor Alucard kezelésbe vette...) akkor miért nem lett belőle ghoul vagy vámpír? Ilyen esetben tudtommal csak ez a két lehetőség áll fenn és nincs harmadik, hogy békésen meghal mint ember. Alucard vicceseket álmodik? Melyik köteteben találkozhatok ezzel a jelenséggel? Ja és nem tudsz véletlenül egy oldalt ahol az egész fenn van magyarul vagy angolul? Létkérdés lenne.
Boldogan hal meg. Gusztustalannak nem mondanám, és Hellsinghez mérten brutálisnak sem (inkább meghökkentő).
Ez nem jó hír. És nem sok jót sejtet. De azt a négy oldalt már kíváncsian várom! Valamelyik végső részben van, mi? Akkor végig kell interneten olvasnom (úgyis rég tervbe vettem, csak még nem találtam megfelelő oldalt. Mangafoxon szégyenletes módon nincs fönn)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-08 15:23:59
Őrnagy gondoltam hogy meghal, nem akarok részleteket, csak annyit mondjatok, ugye jó brutálisan és gusztustalanul?
Boldogan hal meg. Gusztustalannak nem mondanám, és Hellsinghez mérten brutálisnak sem (inkább meghökkentő).
Lukács és Jani valóban egész gyorsan elhagyták a terepet, de valószínűleg a szerepüket Hirano is kevésnek találta, ezért kaptak egy rakat omake főszerepet.
Mellesleg Lukács a manga vége felé még kap egy megközelítőleg kemény 4 oldalas szerepet, de ez már szpojler. ;)
Mellesleg Lukács a manga vége felé még kap egy megközelítőleg kemény 4 oldalas szerepet, de ez már szpojler. ;)
Az jóóó! <3
Egyszer ötpercemben én is lefordítottam a nevüket
Előbb is gondolhatta volna, hogy kicsit többet szerepelhessenek, na mindegy.Őrnagy gondoltam hogy meghal, nem akarok részleteket, csak annyit mondjatok, ugye jó brutálisan és gusztustalanul? Tényleg nagyon irritál a feje.
Na arról lenne szó, gogy amennyire én tudom Pip közelebbi barátságot kötött Zorin kaszájával. Ha jól rémlik Seras miatt. Meghalt? Mert nekem valami olyan infót küldtek, hogyí nem halott de már newm is olyan mint pl. Integra. Akkor most mi történt vele?
Igen, mély ismertségre tett szert a kaszával. Miközben haldoklott Seras lecsapolta egy kicsit, ergo életében először ivott emberi vért (ami nem igaz, de így epikusabb), magába "szívta" Pip lelkét, így konkrétan Pip benne él tovább. Néha még beszélgetnek is és hadi tanácsokkal látja el a kislányt (ld.: Hans vs. Seras).
De nekem máig szent meggyőződésem, hogy szegény kiscsaj, akit eddig sem az eszéért szerettünk szimplán beleőrült szerelmének elvesztésébe, és skizofrén tüneteket produkál. Elvégre Alucard sem egy lelket tett magáévá és mégsem beszélget velük - csak vicceseket álmodik néha.
beküldve: 2009-04-08 10:14:43
(#588) Hanon szeretnék kérni tőled egy szívességet! Szereztem egy kis infót Pipről az elkövetkezendő kötetek kapcsán...
SPOILER AKI NEM SZERETNÉ TUDNI MI VAN JÓ PÁR KÖTETTEL KÉSŐBB NAGYON KÉREM NE OLVASSA EL!!!!!
Amúgy Alhambra is elég kérészéletű volt.
SPOILER AKI NEM SZERETNÉ TUDNI MI VAN JÓ PÁR KÖTETTEL KÉSŐBB NAGYON KÉREM NE OLVASSA EL!!!!!
Na arról lenne szó, gogy amennyire én tudom Pip közelebbi barátságot kötött Zorin kaszájával. Ha jól rémlik Seras miatt. Meghalt? Mert nekem valami olyan infót küldtek, hogyí nem halott de már newm is olyan mint pl. Integra. Akkor most mi történt vele?
Amúgy Alhambra is elég kérészéletű volt.
beküldve: 2009-04-07 22:57:51
(#586) Lukács és Jani valóban egész gyorsan elhagyták a terepet, de valószínűleg a szerepüket Hirano is kevésnek találta, ezért kaptak egy rakat omake főszerepet.
beküldve: 2009-04-07 14:15:17
(#585) Hitler kettő! Én (csak, hogy ne feledjük el érdemtelenül Jan hagyatékát) Hülye Náci F***nak nevezem. De csak akkor ha nagyon pipa vagyok. Alapjáraton nem vagyok egy káromkodós típus. Jó is, hogy kipurcan. Az ilyenek csak ezt érdemlik.
Nézzd a pozitív oldalát. Lagalább a kutya jólakott. Jant pedig felírgatjuk az Őrnagy számlájára. Úgy is utálom mint a fene! Jant pedig a káromkodás tekintetében tiszteletbeli magyarrá kéne avatni.
Az a rohadt "kutya" ne az én Luke-ommal lakjon jól!
Tiszteletbeli magyarrá...ez jó. Közben rájöttem, miért is szerettem meg Luke-ot(mert előtte csak Jant szerettem): amiatt a kutyusos hülyeség miatt a manga végén! Az "Engem megevett egy kutyus" kezdetűre gondolok.
Őrnagyot én is utálom, nem utolsó sorban azért, mert hasonlít egy ronda, irritáló ex-osztálytársamra. Aki ráadásul szerette a német nyelvet.
beküldve: 2009-04-07 12:34:18
(#583) Nézzd a pozitív oldalát. Lagalább a kutya jólakott. Jant pedig felírgatjuk az Őrnagy számlájára. Úgy is utálom mint a fene! Jant pedig a káromkodás tekintetében tiszteletbeli magyarrá kéne avatni. Állítólag nekünk van a világon az egyik ha nem a legnagyobb és legválzozatosabb káromkodási tárházunk.
Amúgy felfedeztem Alucard abszolút gyenge pontját. Nagyon érzékenyen érinti ha valaki inkább öngyilkos lesz. Totális lefegyverzési tipp.
Amúgy felfedeztem Alucard abszolút gyenge pontját. Nagyon érzékenyen érinti ha valaki inkább öngyilkos lesz. Totális lefegyverzési tipp.