Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
A szadizmus az perverzió, nem? Na ő az.
És amilyen lassan jelennek meg Mo-n a részek, kénytelen leszek megint interneten elolvasni
És amilyen lassan jelennek meg Mo-n a részek, kénytelen leszek megint interneten elolvasni
mint a Death Note-ot anno
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Még sehol, max kimész Japánba és megveszed.
HJAJH! Bárcsak , csak gondolnánk 1et és irány Japán !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Még sehol, max kimész Japánba és megveszed.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-27 14:35:30
(#534) Tény, hogy nagyon az! Totál psycho! Teljes és totális elmebaj!! Vérengzés ezerrel!
Hanon meg tudod mondani, hogy a 10. kötetet meg ezt a 20 oldalas izét hol lehet elérni, megnézni, meg ilyenek?
Amúgy a késöbbi kötetekben vannak olyan utalások amikkel meg lehetne magyarázni, hogy Alucard miért lett olyan psycho mint amilyen. Per inkább elmebeteg és vérengző mint perverz de az ilyen perverz benyögéseit is meg lehet vele magyarázni.
Hanon meg tudod mondani, hogy a 10. kötetet meg ezt a 20 oldalas izét hol lehet elérni, megnézni, meg ilyenek?
Amúgy a késöbbi kötetekben vannak olyan utalások amikkel meg lehetne magyarázni, hogy Alucard miért lett olyan psycho mint amilyen. Per inkább elmebeteg és vérengző mint perverz de az ilyen perverz benyögéseit is meg lehet vele magyarázni.
Sötétség nélkül nincs fény.
Szerk: Eris 2009-03-27 14:38:07
"Az ágyékomat elönti a forróság!"
Igen, ez nagy mondat! De még szép, hogy egy ilyen idős vámpír ennyire pszicho- és szociopata legyen."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-27 14:28:30
beküldve: 2009-03-27 14:13:50
(#532) Bejárásom van egy stúdióba és ott a monitorok olyanok, hogy lehet rájuk firkálni. A második kötetes dologra nem emlékszem. Nem is rémlik. Lehet, hogy megint el kéne olvasnom hátha megtalálom. A meredt tekintet. Hmmm. Hát én inkább azt szadizmusnak titulálnám és abból is az extra beteges verziónak. A lánykásnál pedig az elején én is azt hittem, hogy pár elszált és beteges elméjű rajongó ötlete, aztán kiderült, hogy a frászt, mert Kouta ilyen hibbant. Eléggé perverz ötlet na, hogy pont egy kislány alakját veszi fel.
Ja és, hogy meg tudd nézni:[Link]
Ja és, hogy meg tudd nézni:[Link]
beküldve: 2009-03-27 14:07:59
(#531) Végre ma kijött a 10. kötet Japánban.
A beígért plusz oldalak megvannak, csak épp nem úgy, ahogy mi gondoltuk. A 20 extra oldalba beletartoznak a javítások, átrajzolások is. A történet szempontjából pedig nem lettünk sokkal okosabbak.
És még A×I kamatyolást sem kaptunk, nem mintha túl nagy esély lett volna rá.
A beígért plusz oldalak megvannak, csak épp nem úgy, ahogy mi gondoltuk. A 20 extra oldalba beletartoznak a javítások, átrajzolások is. A történet szempontjából pedig nem lettünk sokkal okosabbak.
És még A×I kamatyolást sem kaptunk, nem mintha túl nagy esély lett volna rá.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-03-27 14:25:45
Hát harcban tuti az! Bár mikor gondolkodtam találtam két másik dolgot is amiért perverz lehetne. Az egyik pont a 3. kötetben volt. Amikor Integra kiakad azon, hogy egy szolga ne szórakozzon vele és nyirjon ki mindenkit aki az útjába kerül akkor erre Alucard reakciója az volt, hogy:"Az ágyékomat elönti a forróság!" Na ezen kicsit lepetéztem. A fügefaleveles utalást ezek után már nem volt kedvem fejtegetni. A másik, meg a The dawn. Az is elég perverzségre utal ha valaki felnőtt hapsi létére pont egy 13 éves lányka alakját veszi fel.
Hack: Próbálkozz a torrentek.hu -n!
Na és most jön a hosszú válasz! Én is pontosan arra a mondatra gondoltam, amikor a perverzségre utaltam, bár asszem a másodikban is volt valami enyhébb megszólalása.
egyébként azt a mondatot én akartam leírni!
Ja és a fügefalevél! Most nem ugrik be, de emlékszem, hogy hol volt, majd megnézemés kielemzem
És még nem is említettem a harcok előtt/közbeni meredt tekintetet, amit csak perverzként lehet jellemezni.És az a lánykás rész... láttam róla képeket, és fel nem bírtam fogni, hogy valakinek hogy jut ilyen az eszébe! De most már látom, hogy nem a rajzolók voltak a bűnösök...És meg kell néznem azt a lánykát!
Megnéztem a rajzot, jó lett! Rajztáblával csináltad vagy egérrel? Be is jelöllek.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-03-26 14:19:29
beküldve: 2009-03-25 20:56:38
(#529) Huh. Hát én csak a videoplayereset tudtam volna csak ajánlani. Onnan nekem sorba is vannak szedve a részekhez a linkek. De hát neked pont az nem jó... Akkor én sajna nem tudok segíteni.
beküldve: 2009-03-25 20:52:44
(#528) szerintem egész jó let az alucardos rajz ! amugy nem tugyátok honan lehet letölteni vagy megnézni a hellsing animét mindegy hogy az ova vagy tv sorozatos csak ne videoplayeres legyen mert az nekem nem jó :(
Szerk: Hack 2009-03-25 20:55:11
beküldve: 2009-03-25 20:32:44
(#527) Hát harcban tuti az! Bár mikor gondolkodtam találtam két másik dolgot is amiért perverz lehetne. Az egyik pont a 3. kötetben volt. Amikor Integra kiakad azon, hogy egy szolga ne szórakozzon vele és nyirjon ki mindenkit aki az útjába kerül akkor erre Alucard reakciója az volt, hogy:"Az ágyékomat elönti a forróság!" Na ezen kicsit lepetéztem. A fügefaleveles utalást ezek után már nem volt kedvem fejtegetni. A másik, meg a The dawn. Az is elég perverzségre utal ha valaki felnőtt hapsi létére pont egy 13 éves lányka alakját veszi fel. Na de mindegy. Alucardot sose fogjuk megérteni azt hiszem.
Most pedig megmutatom mit követtem el újabban az emberiség ellen!
Inkább próbálkozok a linkel: [Link]
Most pedig megmutatom mit követtem el újabban az emberiség ellen!
Inkább próbálkozok a linkel: [Link]
Szerk: Eris 2009-03-25 20:34:40
Az anime alatt a TV sorozatot vagy az OVA-t érted? Az utóbbi könyvhű.
Perverz? Miért lenne perverz? Amúgy abban igazad van, hogy tud ronda is meg jóképű is lenni. Bár én mindenhogy bírom.
Perverz? Miért lenne perverz? Amúgy abban igazad van, hogy tud ronda is meg jóképű is lenni. Bár én mindenhogy bírom.
Hát
háttal nem kezdünk mondatot! Leírja ötvenszer!
animében a TV-verziót láttam, de az eléggé (totálisan)más, mint a manga (szerény véleményem szerint nem akartak belemenni a náci-témakörbe, de legalább kis kedvenckéim még benne voltak ), az OVA-t elvileg pénteken kezdem majd nézni.Alucard egy harc-perverz. De azért bírom.
beküldve: 2009-03-23 18:54:27
(#525) Az anime alatt a TV sorozatot vagy az OVA-t érted? Az utóbbi könyvhű.
Én nem elcseszettnek mondanám. Inkább érdekes. Szokott ilyen képeket vágni bár tény, hogy ilyen fejjel nem borítóra raknám.
Kedvenc kis perverzem Mondjuk én még csak a 3. mangánál tartok, és most fogok csak belevágni az animébe, de azt már leszűrtem, hogy Alucard egy perverz. Kutyus.
És tud elképesztően ronda és elképesztően jóképű is lenni.
Szerk: Fiszi 2009-03-23 10:00:18
beküldve: 2009-03-22 21:16:17
(#523) Én nem elcseszettnek mondanám. Inkább érdekes. Szokott ilyen képeket vágni bár tény, hogy ilyen fejjel nem borítóra raknám.