Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-03-22 20:57:23
(#522) 9. köteten sincs ennyire elcseszett feje Alucardnak. Plusz ott Walter javítja az összhatást.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-22 20:42:21
(#521) Lehet rosszul rémlik de valami hasonló borítója van a kilencedik vagy nyolcadik résznek. Csak ott Alucardon a "kényszerzubbony" van.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-22 17:36:52
(#520) Young King OURs a magazin amiben a Hellsing futott, és amiben Hirano-sama következő mangája lesz publikálva.
És az a bizonyos borító:
[Link]
És az a bizonyos borító:
[Link]
Szerk: Hanon 2009-03-22 17:37:03
beküldve: 2009-03-22 16:42:15
(#519) Alucard szájából kihagyhatatlan a kereszt! Én még csak a kilencedik rész borítóját láttam. Az amit említettél, hogy azt hitted az lesz a borítón az valami újság? Alucard itt egész emberien néz ki nem úgy mint aki zsigerelni akar.
beküldve: 2009-03-22 10:43:20
(#518) Gyönyörű, gyönyörű.
Pedig már tényleg attól féltem, hogy a YKOs címlapja lesz a borító.
Pedig már tényleg attól féltem, hogy a YKOs címlapja lesz a borító.
beküldve: 2009-03-21 14:51:08
(#517) Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-21 13:41:51
(#515) Hahhóóó! Mi a fene az a cgi? Ebben nem vagyok otthon!
beküldve: 2009-03-20 20:54:53
(#514) Hát, szerintem is rossz ez a cgi. Néhol szépen ki van dolgozva. De itt olyan mű, hogy mikor megláttam, azt hittem kiesik a szemem. Húúú...
beküldve: 2009-03-20 14:31:15
(#513) Pontosan mi ez a CGI? Nekem nem tűnik olyan rossznak a képi hatás. Engem az elején sokkal jobban zavart a vastagított vonalakkal készült jelenetek. Olyan elütőek voltak a többitől!
beküldve: 2009-03-20 10:30:34
(#512) Csatlakozok a 3D CGI ellenzők táborához! Ha már ennyire ragaszkodtak hozzá (sztem tök feleslegesen), akkor ölhettek volna bele még egy kis pénzt, hogy nem üssön el ennyire a nem 3D-s rajzokhoz.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Még mindig túl sok benne a 3d cgi
Iszonyat nehezen szoktam hozzá a cgi jelenetekhez, szerintem 2006-ban indult ovához képest egészen színvonalon aluliak. Ma már csak szimplán figyelmen kívül hagyom őket, igaz nagy kár a zeppelinért, az olyan szép lenne cg nélkül - így rossz rénézni.
beküldve: 2009-03-19 20:06:07
(#510) Fúúúúúú! Ez már a hatodik rész lesz! Állati király!!!! Alucard sajna keveset volt benne de ahogy aban a kis részben is nézni tud! Úgy látom itt már beindul a harc az Őrnyak a Hellsing és a Vatikán között! Már alig várom, hogy láthassam!
Még mindig túl sok benne a 3d cgi és a "NoMoreHeroes"-os hangtorzítás is kegyetlen béna...
beküldve: 2009-03-19 19:21:58
(#508) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!