Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-03-18 14:35:11
(#507) Jóó, jóóó! Türelem rózsát terem, de ebben az esetben nem vagyok híres erről. Nekem is volt olyan érzésem a sorozat közben, hogy ezt meg ezt a részt nyugodtan kihagyhatták volna. De összeségében tetszett. Az a rész meg tuti ami még a manga alapján készült. Ugyanakkor zs OVA ebből a szempontból jobb, mert az teljes egézsében a mangából készült.
A mangában nekem az tetszett a leginkább, hogy az első kötethez képest a második és a harmadik kifejezetten javult a képeket illetően. Alucard és Integra ábrázolása különösen letisztult és kifinomult. Meg úgy összeségében mindegyik karakteré.
A mangában nekem az tetszett a leginkább, hogy az első kötethez képest a második és a harmadik kifejezetten javult a képeket illetően. Alucard és Integra ábrázolása különösen letisztult és kifinomult. Meg úgy összeségében mindegyik karakteré.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-18 14:18:21
(#506) Lehet, hogy Csabáék azért nem írnak kio semmit a Hellsinghez, mert egyszerre akarják kiadni a boxot, a 4. kötetet és az egylemezes ver.-t is
Nem lenne jó?
Nem lenne jó?
Türelem, amint bejelntik a negyedik kötetet vagy az esetleges DVD kiadást, rögtön beindul a topic, mindenki bezsong majd.
Node, forum újraindítás; nemrég végre én is beszereztem az első három kötetet. A filleres animet láttam még jó régen, ami akkor tetszett, majd az Animaxon újranézve a felét kidobtam volna a kukába.
A mangában szerencsére eddig minden tetszik, csak így tovább.
Ha Hellsing Ultimate DVD akkor a Limited kiadások. :nyálcsorgat: [Link]
Node, forum újraindítás; nemrég végre én is beszereztem az első három kötetet. A filleres animet láttam még jó régen, ami akkor tetszett, majd az Animaxon újranézve a felét kidobtam volna a kukába.
A mangában szerencsére eddig minden tetszik, csak így tovább.
Ha Hellsing Ultimate DVD akkor a Limited kiadások. :nyálcsorgat: [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-18 13:17:38
beküldve: 2009-03-18 12:58:36
(#504) Akkor már én is veszek mérget. Vegyünk ketten!
Nagy bánatom azonban van! Kétségkívül népszerű, én is kedvelem, ENNEK ELLENÉRE PANG A TOPIC!!!!!!
Mit kéne tenni? Nyomjam agyba főbe a saját Hellsinges képeimet? Kevésbé jót és türhetőt vegyesen? Vagy találjak ki valami nagyobb hülyeséget? Életet!!!!!!!!!!!!!!
Nagy bánatom azonban van! Kétségkívül népszerű, én is kedvelem, ENNEK ELLENÉRE PANG A TOPIC!!!!!!
Mit kéne tenni? Nyomjam agyba főbe a saját Hellsinges képeimet? Kevésbé jót és türhetőt vegyesen? Vagy találjak ki valami nagyobb hülyeséget? Életet!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-03-17 21:37:53
(#503) Én viszont igen . Tekintve hogy nagggggggyon népszerű sorozat, és tizenhárom rész nem több négy dvd-nél
beküldve: 2009-03-14 20:58:21
(#502) Ohh az fantasztikus lesz! Megint lehet borzongani Alucard hangján. Neki van a legjobb a sorozatban. Szerintem tuti lesz DVD ha a Bleach-nek van... Na mindegy mérget azért nem hiszem, hogy vennék rá.
Az, hogy lesz DVD csak feltételezés, tudtommal még semmi hivatalos infó nem hangzott el róla. De ha lesz, akkor biztos lehetsz benne, hogy tesznek rá majd japán szinkront és magyar feliratot is.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-03-14 20:46:13
Mivel a 13 részes TV sorozatot vetítették az Animaxen, ezért annak a DVD kiadására van inkább esély, bár én a magam részéről inkább az OVA-t választanám
Valóban ez az ésszerű, ezért is volt az a gyanúm, hogy hülyeséget kérdezek. Mondjuk én is az OVA mellett tenném le a voksom, mert az valóban a manga alapján készült, nem úgy mint a sorozat, ami max a feléig az az a második kötetig követi a sztorit. Esetleg azt is megtudod mondani, hogy a DVD eredeti hanggal és feliratozva is nézhető lesz-e, vagy csak szinkronnal? Nem bírnám túltenni magam a csalódáson ha nem hallahtnám Alucard hangját! Olyan jó hangja van! Olyan mély! HMMMMMMM!
Mivel a 13 részes TV sorozatot vetítették az Animaxen, ezért annak a DVD kiadására van inkább esély, bár én a magam részéről inkább az OVA-t választanám
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-03-14 19:39:56
(#498) A lehetsége DVD amit emlegettetek, az a 13 részes sorozat, vagy esetleg az OVA lenne? Vagy hülye a kérdés és egyértelmű, hogy a sorozat?
Szerk: Eris 2009-03-14 19:40:33
beküldve: 2009-03-14 17:56:42
(#497) Én is megnéztem az ovakat nagyon jo és én is alig birom ki a várakozást a 4.kötet kiadásáig HELLSING 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Hellsing 4ever!
Szerk: Alucardoアーカード 2009-03-14 17:58:23
beküldve: 2009-03-14 17:31:41
(#496) Én is már tűkön ülök, hogy mikor lesz új manga! Az OVA-kat már megnéztem és azon gondolkodtam egy darabig, hogy vajon melyikből fogom megtudni, mi lesz a történet folytatása. MÁR 4. KÖTETET AKAROK!!!!!!
Igen, párszor.
Néha annyira szeretném újrakezdeni az egészet és megint tátott szájjal végigolvasni. Irigylem a "friss húst". x)
Néha annyira szeretném újrakezdeni az egészet és megint tátott szájjal végigolvasni. Irigylem a "friss húst". x)
Na, még a végén tényleg elolvasom előre angolul...kedvet kaptam hozzá, ilyen lelkes jellemzés után. Nekem igazából a rajzolás tetszik nagyon (már nem a zombik, hanem ez a ruha style-ember rajzolási mód )
És aztán mehetünk mind Zombirodalomba...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-10 21:24:27
(#494) Natúr hurka, véres hurka, indulhat a Zombis túra...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Igen, párszor.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!