Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Kinchou*:
Az utolsó előtti mondatoddal kapcsolatban ajánlom figyelmedbe a fórumszabályzat vonatkozó pontját...
El se hiszem... stresszelek a vizsga miatt, felnézek, hogy írt-e valaki valami jót, erre játszhatom a fórumrendőrséget! Hol van ilyenkor a Strigulák Kiválasztott Ura?
*: ejtsd: Kincső?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-15 09:22:49
beküldve: 2008-12-15 01:10:43
(#446) Nem olvastam a magyar mangát Hellsingből. Nem néztem az animaxen sem, most sem fogom...bár csak azért mert a mangára pénzem nincs, az animax meg nincs bekötve hozzánk... De mindkettőről tudok eleget. Angolul elovastam a mangát és japánul angol felirattal megnéztem az animét. Mostanában youtube-on az ovákat is megnéztem, ma este végeztem az 5.-el. Az anime és az ova összehasonlíthatatlan. Nem a minősége tér el, hanem minden. Az ova a manga alapján készült, az anime pedig...hát az csak úgy elkészült... Az ova nagyon lassan halad, az anime eltért a mangától, a manga a legjobb. Főleg a Dawn, ami a fiatalabb Walter és Alucard kalandjait dolgozza fel! Egy dolgot utálok csupán a hellsingben, ami az egyik legkedvesebb anime/manga számomra, mégpedig az a félszemű elcsépelt francia semmirekellő Pip Bernadotte! És ami ennél is rosszabb, senki más nem utálja, csak én T_T. Nah sebaj. A mangának amúgy elég érdekes vége volt, nem spoilerezek. [szerkesztve - ne warezolj, köszi] Jó éjt mindenkinek!
Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)
Szerk: Csaba 2009-01-06 15:33:10
Ja meg a Cros fire , labdába se rúghat az Hellsinghez képest...
Nem szép dolog a másik ízlését leszólni, ezért nem is teszem. Mindenesetre furcsállom, hogy ez a véleményed.
Na csak elmondtam a véleményemet hogy a Hellsing jobb...
Nem szép dolog a másik ízlését leszólni, ezért nem is teszem. Mindenesetre furcsállom, hogy ez a véleményed.
beküldve: 2008-12-14 18:35:54
(#443) Nem hittem volna hogy, a Manga enyivel jobb az animénél söt még az OVAKNÁL IS.Számomra lettehetetlen..A bóritók csoda szépek..Ami a karaktereket illeti Alucard és Seras a nyerö.
Remélem a 3.kötet is ilyen jó lesz...(már megvan a 3.kötet)
Remélem a 3.kötet is ilyen jó lesz...(már megvan a 3.kötet)
beküldve: 2008-12-14 02:20:13
(#442) Nem tudom, ki hogy van vele, de engem egy kicsit irritálnak a "csökkentett költségvetésű rajzok" oldalai...
beküldve: 2008-12-13 18:44:54
(#441) Szép a kötet gerince. Na azé'.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-12-10 13:44:26
(#440) Hellsing 3 AnimeKarácsonyon!! De nagyon várom már.
jaja annyira jó lesz :)
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-12-07 20:42:58
(#438) akkor bizony lesz egy Andersonos, a 8. köteten (Maxwellel).
Jó hír, de az messze van
Bizony, bizony *helyeslően bólogat*
Szerk: alister 2008-12-05 00:23:06
beküldve: 2008-12-04 20:16:45
(#436) beküldve: 2008-12-04 20:14:56
(#435) én még most szereztem be a hellsinget remélem nem csalodok benne
BANKAI:"hihio Zabimaru"
akkor bizony lesz egy Andersonos, a 8. köteten (Maxwellel).
Jó hír, de az messze van
MIANEVED?!
Ha az eredeti borító alapján adnak minden kötetet (és miért is ne lenne így), akkor bizony lesz egy Andersonos, a 8. köteten (Maxwellel).
Engem jobban érdekelne, hogy a 3. kötet gerincén ki lesz látható. Ennyit el lehetne esetleg árulni? Csaba? Anyone?
Engem jobban érdekelne, hogy a 3. kötet gerincén ki lesz látható. Ennyit el lehetne esetleg árulni? Csaba? Anyone?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!