Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Tényleg, te amúgy olvastad a többi részt angolul?
Az adatlapja szerint legalábbis megvan neki az utolsó kiadott kötetig.
Hellsing 4 terén szerintem is SakuraCon lesz a nyerő.
no pussy, just the dicks
Tényleg, te amúgy olvastad a többi részt angolul? Én, szégyen-gyalázat, lusta vagyok hozzá... Csak a magyarul megjelent részeket olvastam, de a 2-3 megvan, ezeket bármikor fellapozhatom.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Alig birom ki a várakzást ?mikor jelenik már meg a 4. kötet?
erre én is kíváncsi lennék de szerintem ebben a hónapban vagy áprilisban. később nem nagyon hiszem
Szerk: Mothman 2009-03-10 15:00:33
beküldve: 2009-03-08 13:27:55
(#489) Alig birom ki a várakzást ?mikor jelenik már meg a 4. kötet?
Hellsing 4ever!
beküldve: 2009-03-04 16:08:55
(#488) Tényleg, a DVD is hátravan még. Szerintem is csak SakuraConon láthatunk bármiféle új Hellsing kiadást.
De én még mindig úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy egyáltalán van, szóval egyáltalán nem zavar a kiadás sebessége.
De én még mindig úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy egyáltalán van, szóval egyáltalán nem zavar a kiadás sebessége.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A Hellsing DVD több mint valószínű, hogy lesz, de nem hiném, hogy márciusban, de még áprilisben sem vagyok biztos.
Ez azért olyan egy...
December jó rég volt már! Azóta semmi új! Áprilisban meg már biztos nem lesz, mert gondolom akkor már megy a Sakuraconra.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerintem a Mangafan a mondón dolgozott, mert lesz DVD meléklet is és előre felkészültek DVD-ből, hogy még véletlenül sem maradjék ki egy mondóból sem a DVD meléklet.
A Hellsing DVD több mint valószínű, hogy lesz, de nem hiném, hogy márciusban, de még áprilisben sem vagyok biztos.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-03-04 15:21:12
van rá még esély, hogy márciusban lássuk kint a Hellsing 4-t?
Hosszú szünet és kiadó hallgatás után az Árnybíró, ha minden jól megy, március elején kerül a polcokra.
Én személy szerint kétlem, hogy még abban a hónapban piacra dobnának még egy kiadványt.
Személy szerint nekem az április tűnik reálisnak a leghamarabbi időpontnak.
'sztán lehet, hogy csak vészmadárkodom meg pesszimáskodok egyet és márciusban eljön a Kánaán. (;
én azt mondom hogy ekkora NAAAGY csönd után lazán el tudok képzelni egymás után közvetlenül 3 vagy akár 4 kötetet is. Reméljük igazam van. És még azt sem tartom lehetetlennek hogy márciusban-áprilisban kijön egy Hellsing DVD is
van rá még esély, hogy márciusban lássuk kint a Hellsing 4-t?
Hosszú szünet és kiadó hallgatás után az Árnybíró, ha minden jól megy, március elején kerül a polcokra.
Én személy szerint kétlem, hogy még abban a hónapban piacra dobnának még egy kiadványt.
Személy szerint nekem az április tűnik reálisnak a leghamarabbi időpontnak.
'sztán lehet, hogy csak vészmadárkodom meg pesszimáskodok egyet és márciusban eljön a Kánaán. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-27 17:04:13
beküldve: 2009-02-27 14:55:11
(#481) Azt beszélik Hirano DOLGOZOTT.
Á, ez csak valami nagyvárosi legenda (=urban legend) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-15 21:33:37
(#479) Hi. A Hellsing legutóbb kiadott kötete (harmadik) mikor is lett kiadva? Ill. milyen időközönként adja ki a kiadó? Csak, hogy kb. mikorra várható a 4. kötet.
Nocsak, új pletyka. Azt beszélik Hirano DOLGOZOTT.
Elképesztő az az ember, ahhoz képest, hogy ez a munkáj, olyan lassan és esetlegesen dolgozik, mint mondjuk én
(na jó...de én legalább nem ezzel akarok foglalkozni, mert ismerem magam. Még egy fanfictiont se vagyok képes befejezni)