Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Anderson vagy Alucard vs. Anderson borító is lesz?
AZ ütős páros lenne xD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 11:29:53
(#431) Anderson vagy Alucard vs. Anderson borító is lesz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-04 11:21:59
(#430) beküldve: 2008-12-02 16:54:13
(#429) beküldve: 2008-11-30 15:21:24
(#428) No, friss hírek:
Egész estés Hellsing vetítésen bejelentették, hogy 2009 elején jön ki Japánban a 10 kötet, korrekciókkal és ~20 extra oldallal. Azt még nem tudni, egy teljesn új fejezet lesz-e, vagy egyáltalán hol helyezkedik el a történetben.
Szintén ugyanitt derült ki az is, hogy a Dawn 60-80 oldallal folytatódik, bár a leközlés helye nem biztos (azaz nem 100% hogy a YKO-ban fog futni).
MOAR killer shotaz!!1 :3
Horray!
Egész estés Hellsing vetítésen bejelentették, hogy 2009 elején jön ki Japánban a 10 kötet, korrekciókkal és ~20 extra oldallal. Azt még nem tudni, egy teljesn új fejezet lesz-e, vagy egyáltalán hol helyezkedik el a történetben.
Szintén ugyanitt derült ki az is, hogy a Dawn 60-80 oldallal folytatódik, bár a leközlés helye nem biztos (azaz nem 100% hogy a YKO-ban fog futni).
MOAR killer shotaz!!1 :3
Horray!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-25 16:12:13
(#427) Tényleg jó, az OVA az isten, a manga első két része megvan, szintén innen, és nagyon bejött. Tényleg hosszú ideje a legjobb dolog, amit az éjszaka urairól írtak.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
Most fejeztem be az animét, és IMÁDOM!!! Hellsing fan lettem!
Nem csodálom. Tényleg nagyszerű történet. Ha van kedved olvasd el a mangát is. Nem fogsz csalódni.
Szerk: Yumi 2008-11-18 20:38:43
beküldve: 2008-10-27 19:03:04
(#425) Most fejeztem be az animét, és IMÁDOM!!! Hellsing fan lettem!
Don't forget to remember me.
De jó, hogy ilyen ritkán van igazam. :ĐĐ
Ezzel én is gyakran így vagyok...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azt is el akarom kezdeni majd valamikor. De van itthon egy halom elolvasatlan mangám, Conon bevásároltam és még nem volt nagyon időm olvasgatni.
Én is vettem conon 8 mangát, de vonaton meg utána való héten kiolvasgattam őket, mostanában ülepedtek le és kezdtem el újbólolvasni
no pussy, just the dicks
Azt is el akarom kezdeni majd valamikor. De van itthon egy halom elolvasatlan mangám, Conon bevásároltam és még nem volt nagyon időm olvasgatni.
Én jobban örülnék, hogyha végig ilyen pirosas lenne.
Egyébként lehet, hogy csatlakozni fogok Hanonhoz a Hellsing-imádatban, ugyanis marhára tetszik.
Egyébként lehet, hogy csatlakozni fogok Hanonhoz a Hellsing-imádatban, ugyanis marhára tetszik.
Ami jó, az jó De nekem magyar piacról marad a Berserk a favorit...nemis tudom mi lenne jobb. Talán csak ha még kijött volna +1 kötet az idén
no pussy, just the dicks
Én jobban örülnék, hogyha végig ilyen pirosas lenne.
Már meg akartam kérdezni, mások gyűjtemény fotóin is úgy láttam (ahol rendesen visszaadta a színeket a vaku), hogy a 2. kötet védőborítója mintha kicsit narancssárgásabb lenne. Ez direkt lett ilyen, ezt találtátok jobb színnek, vagy csak így jött össze, és a további kötetek már "első kötet színűek" lesznek?
Már meg akartam kérdezni, mások gyűjtemény fotóin is úgy láttam (ahol rendesen visszaadta a színeket a vaku), hogy a 2. kötet védőborítója mintha kicsit narancssárgásabb lenne. Ez direkt lett ilyen, ezt találtátok jobb színnek, vagy csak így jött össze, és a további kötetek már "első kötet színűek" lesznek?
Nekem is ilyen és úgy lenne igazságos, ha a 3. egy másféle, echte 68% os bordó lenne
no pussy, just the dicks
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!