Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-10-13 17:48:32
(#402) Hellsingről jut eszembe:Hanon nagyon eltűnt, lehet, hogy még nem emésztette meg a nagy tragédiát?
no pussy, just the dicks
Hellsing 2 nagyon jó volt. A 3 még idén kijön?
Nem valószínű. Ha jön is még valami idén, az szvsz a Kensin 5. lesz."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-11 15:28:39
(#400) Hellsing 2 nagyon jó volt. A 3 még idén kijön?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Chio, ok.
Miyu, nem.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ha az idézésből kattintok rá,akkor nekem se működik,de az alap hsz-nél igen,amúgy a Mangazin Cross Fire ismertetőjéhez csatolt képet linkeltem,ééés,mindjárt utánanézek mi lehet a baja,ha van.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Gomen,javítottam -.-ˇ
Az ideillő szó a 'Bocsi', és a link még mindig (Vagy már megint) nem működik.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
A crossfire 1. fejezetének a végén , amikor a hírekben voltak, akkor azt írták h. 1 apáca s 1 pap tombolt
Pontosabban: "megjelent egy apácának és egy papnak öltözött bérgyilkos". Kiemelés tőlem.
Amúgy szvsz Heinkel nő... *konzervatív*&*reménykedő *
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-11 13:53:54
(#394) Gomen,javítottam -.-ˇ
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
A crossfire 1. fejezetének a végén , amikor a hírekben voltak, akkor azt írták h. 1 apáca s 1 pap tombolt
A papoknak újabban egész jó a mellmérete[Link] XD
rossz a link
no pussy, just the dicks
A papoknak újabban egész jó a mellmérete [Link] XD
Szerk: Nona 2008-10-11 13:53:10
beküldve: 2008-10-11 13:41:26
(#391) Még a 2. crossfire-t el sem olvastam... na majd ma
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-11 13:39:57
(#390) A crossfire 1. fejezetének a végén , amikor a hírekben voltak, akkor azt írták h. 1 apáca s 1 pap tombolt
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Hermafrodita?! Az első Crossfire fejezetben tényleg mintha cickói lettek volna, de nem tűnt túl nőiesnek, ezért kérdeztem rá.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Interszexuális, rolf.
Crossfireben egyikfejezet elején direkt dekoltázs-kiemelős, simulós ruhában van, abban a világban eléggé nő, magában a Hellsingben viszont nincs rá utalás, elvileg japánul se.
De majd most az ova 5-ben talán megtudjuk. Női seiiyut kapott, aki sok bishounent és shotát szinkronizált.
Crossfireben egyikfejezet elején direkt dekoltázs-kiemelős, simulós ruhában van, abban a világban eléggé nő, magában a Hellsingben viszont nincs rá utalás, elvileg japánul se.
De majd most az ova 5-ben talán megtudjuk. Női seiiyut kapott, aki sok bishounent és shotát szinkronizált.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!