Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-09-23 02:09:17
(#357) Jön a Con és *rázendít egy bárgyú kis dalra*: "Lesz Hellsing 2! Lesz Hellsing 2!"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nope, a Coyote csak egy régebbi hentai a mangakától (van neki egy-kettő).
Azt hittem, az egy Hellsing-hentai, bebuktam.
Ha minden igaz 30.-án jön ki az utolsó fejezet
Olyan fura lesz,hogy nem tudom végignyálazni a netet a legfrissebb fejezetek után,nincs több tippelgetés,hogy mi lesz...
Tényleg érdekes érzés,hogy az ember lánya az egyik nagy kedvenc mangája befejező fejezetét várja
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-09-20 18:13:58
(#354) Nope, a Coyote csak egy régebbi hentai a mangakától (van neki egy-kettő).
Ha minden igaz 30.-án jön ki az utolsó fejezet, a 10. kötet pedig valamerre 2009 elején lesz kapható Japánban.
Ha minden igaz 30.-án jön ki az utolsó fejezet, a 10. kötet pedig valamerre 2009 elején lesz kapható Japánban.
Nagyon kívánci vagyok, hogy fejezik be.
egy-kétt halál még belefér
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2008-09-20 18:13:43
Nope, a Coyote csak egy régebbi hentai a mangakától (van neki egy-kettő).
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
1 kötet magyarul? Hmm...nekem azt mondta valaki 4 részes lesz
Nem tudom ki mondta de téved én is úgy tudom, hogy 10 kötetes lesz (azt hiszem 100 chapter, de nem vagyok benne biztos)
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2008-09-20 18:05:22
(#350) 1 kötet magyarul? Hmm...nekem azt mondta valaki 4 részes lesz
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Ennek hány része van összesen? Érdekelne mert megszreteném venni, az elsőrészbe belenéztem, egykicsit furcsa sztori de nekem bejön. (Imádom a vampiros sztorikat)
Japánban eddig 9 kötet jelent meg, hamarosan jön a 10., az utolsó. Ezen kívül van még egy The Dawn és egy Coyote plusz kötet. Magyarul eddig 1 kötet jelent meg, elvileg 1 hónapon belül meg kell jelennie.
Hanon, kiegészítést várok.
beküldve: 2008-09-20 16:29:57
(#348) Ennek hány része van összesen? Érdekelne mert megszreteném venni, az elsőrészbe belenéztem, egykicsit furcsa sztori de nekem bejön. (Imádom a vampiros sztorikat)
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
És mi szeretjük annyira a MangaFant, hogy nem is próbáljuk őket csődbe vinni, vagy esetleg pereskedésbe kényszeríteni, mert az annyira gyerekes, a bíró bácsinak pedig besülne a feje a fehér parókában ebben a bazinagy kánikulában, ami igazán kellemetlen.
Legyünk őreá is tekintettel XD És : Ne tültsünk Hellsinget XD
Legyünk őreá is tekintettel XD És : Ne tültsünk Hellsinget XD
Ezt csak viccnek szántam, a közelgő Con- szürkéslilás füstje ködösíté el elmém XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-12 15:57:12
(#346) nekem a 9.részig meg van de sajnos a többi részét nem találom.
Mivel a Mangafan megvette a jogokat, és ezért egy esetleges netes letöltés sértené a kiadói jogaikat, ezzel anyagi kárt okozva, ami perekhez vagy csődhöz vezethetnének...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem lehet véletlen
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-02 15:58:08
(#343) nekem a 9.részig meg van de sajnos a többi részét nem találom.furcsa hogy a hittan tanárom ugyan ugy hívják mint azt az atyát aki mindig felakarja szurni alucardot.