Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-09-02 15:11:04
(#342) Nem megerősített források (mivel kicsit japánul van, Blood Serum summary) szerint nagyon is jól tippeltem.
Walter meghal yaaay. Pedig pár fejezettel ezelőtt még hogy drukkoltam a kis pózershotájának. És elvileg Doki is. Azt írják hmoen, hogy nagyjából vége van a sztorinak, és úgy néz ki a 95. fejezet csak epilógus lesz. Nem nagyon tudom ezt elképzelni, de meglátjuk.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-31 22:36:13
(#341) Mire én odáig jutok az olvasásban... *legyint*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-31 20:04:05
(#340) Ehhez elég a józan paraszti ész.
Egy ilyen erős, 10 éven át kialakuló komplex sztorit 2 fejezetben lezárni, ráadásul egy olyan szereplő kerül a képbe, akit személy szerint nagyon nem szerettem volna a Hellsingben látni, egyszerűen lehetetlen, nekem tetszőnek pedig pláne.
A 95. fejezet az egyetlen aminél a fanok örülnének, ha csúszna.
Egy ilyen erős, 10 éven át kialakuló komplex sztorit 2 fejezetben lezárni, ráadásul egy olyan szereplő kerül a képbe, akit személy szerint nagyon nem szerettem volna a Hellsingben látni, egyszerűen lehetetlen, nekem tetszőnek pedig pláne.
A 95. fejezet az egyetlen aminél a fanok örülnének, ha csúszna.
beküldve: 2008-08-31 19:23:35
(#339) Toronyidézést ne.
Alister, te pedig megmondtad a tutit
Alister, te pedig megmondtad a tutit
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Tehát már csak két fejezet van hátra. Nem, nem lesz jó a befejezés.
Szerintem ne stresszelj előre, hogy milyen lesz a vége.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-30 22:26:16
(#336) ...
94. fejezet 20 oldalas, Oblivion címet viseli.
Megtudjuk ki She.
Szóval She
Borzasztó. Tragédia.
94. fejezet 20 oldalas, Oblivion címet viseli.
Megtudjuk ki She.
Szóval She
tényleg Mina Harker. Ennek csak szerintem nincs értelme? Úgy értem ÍGY. Ha Alucard élne akkor esetleg egy Dracula vs. Mina fight nagyon epic lenne; de így, hogy Alucard a képzelt számok földjén nyugszik békében, Mina mit sem ér egyedül. Lehet megmagyaráz pár dolgot a Dawnból és az egész történetből, de ennyi.
Borzasztó. Tragédia.
beküldve: 2008-08-29 23:13:21
(#335) Frissült a Hellsing ova hivatalos honlapja, felkerült az 5. rész seiiyu castja (igaz még mindig 4.-nek írja ki >.<"), és bizony ott van Wolfie és Yumie is. Azaz végre megtudhatjuk, hogy Wolfie valójában nő-e vagy férfi.
Szóval aki seiiyu témában szakértő, esetleg többször is összefutott már anime nézés során Saiga Mitsuki nevével, az kérem írja le, hogy ez a kedves hölgy milyen gyakran szinkronizál férfi karaktert. Én is végigböngésztem az adatlapját, volt egy-két shota-bishi szerepe, de ez még nem dönt el semmit. Az a kérdés, hogy ő tényleg kifejezetten bishi-seiiyu-e.
Szóval aki seiiyu témában szakértő, esetleg többször is összefutott már anime nézés során Saiga Mitsuki nevével, az kérem írja le, hogy ez a kedves hölgy milyen gyakran szinkronizál férfi karaktert. Én is végigböngésztem az adatlapját, volt egy-két shota-bishi szerepe, de ez még nem dönt el semmit. Az a kérdés, hogy ő tényleg kifejezetten bishi-seiiyu-e.
Talán jobb is, hogy vége lesz. Már így is 10 éve fut. Viszont a prequelje (The Dawn) folytatódni fog, nem? Abban még megmagyarázhatnak ezt-azt.
beküldve: 2008-08-29 02:03:03
(#333) T.T
Tehát már csak két fejezet van hátra. Nem, nem lesz jó a befejezés. A francba a nipponok "nem fejezzük be, nem magyarázunk meg mindent, mert így mélyebb" nyitott befejezés mániájukkal.
According to Young King Ours Magazine Oct issue, Hellsing manga will end in the next issue to be released on September 30th. The series started in 1998 and has been animated twice. Volume 7 was nominated for the 2006 Quill Award in the graphic novel category along with Naruto.
Source :MOONPHASE [Link]
Source :MOONPHASE [Link]
Tehát már csak két fejezet van hátra. Nem, nem lesz jó a befejezés. A francba a nipponok "nem fejezzük be, nem magyarázunk meg mindent, mert így mélyebb" nyitott befejezés mániájukkal.
beküldve: 2008-08-28 18:14:12
(#332) + 1 ujjongó fangirl!
Ezek szerint jól tettem, hogy nem vártam az Árnybíróval.
Ezek szerint jól tettem, hogy nem vártam az Árnybíróval.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-28 14:48:28
(#331) Szeritem írtó jó anime!!!! De azért van benne egy két túl brutális rész... Na, de ha vámpír az ember akkor vérhez kell jutnia^^ Akonkurens vámpírokkkal, meg lászomolunk. Ez van.
De szívesen kíszívnám a matek tanárom vérét...de sajnos nincs rá lehetőségem.. T_T
De szívesen kíszívnám a matek tanárom vérét...de sajnos nincs rá lehetőségem.. T_T
Lady Rose
beküldve: 2008-08-28 14:07:19
(#330)
Szerk: ricky 2008-08-28 14:10:08
beküldve: 2008-08-28 13:37:46
(#329) beküldve: 2008-08-28 13:16:34
(#328) beküldve: 2008-08-28 08:49:20
(#327)