Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-10-11 00:09:42
(#387) Második kötet kivégezve, meg a Valentine tesók is...
Egy kérdésem volna a Crossfire-el kapcsolatban: Heinkel nő vagy férfi?
Egy kérdésem volna a Crossfire-el kapcsolatban: Heinkel nő vagy férfi?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
HA már valami akció, akkor azt űzzék nagyban.
Ez az! Minek elaprózni?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kell az a bazinagy fegyver. Ilyen nők kezében jól áll (és itt most kéretik nem másra asszociálni ). HA már valami akció, akkor azt űzzék nagyban.
Hajj, aha :) Milyen szép is, aranyos kislányok hatalmas láncfűrészekkel, vasalódeszka kardokkal, kéziágyúkkal.
Szép a ,,zélet"
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Remélem nem kapok fejadagként egy szép fekete pontot, mert duplán posztogattam, nem lehetett szerkeszetni.
Valóban nem jár a feketepont, viszont jár egy strigula, azért hogy lásd: figyelünk ám!
7 strigula egy feketepont, a strigulát vízszintesen és függőlegesen is érvényes berajzolni.
no pussy, just the dicks
Kell az a bazinagy fegyver. Ilyen nők kezében jól áll (és itt most kéretik nem másra asszociálni ). HA már valami akció, akkor azt űzzék nagyban.
Remélem nem kapok fejadagként egy szép fekete pontot, mert duplán posztogattam, nem lehetett szerkeszetni.
Nem hiszem
tekintve, hogy a két hozzászólás között több mint két nap eltelt.... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-10-07 23:30:12
beküldve: 2008-10-07 21:38:47
(#381) Tegnap a végére értem a 2. kötetnek is. Tetszett a történet, talán még a rajzoláson is vettem észre valamiféle változást. A legjobb kép az egész kötetben a Halálzóna 1 elején a nagy Integra. Pedig nem ő a kedvenc. Ami rossz a kötetben:
Seras bazi fegyvere, nagyon utálom; Alucardból valamiféle génmanipulált pincsi lesz (netán csivava? ).
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-07 21:40:12
beküldve: 2008-10-05 18:53:27
(#380) Itt járok a 2. kötet közepén, és egyre jobban tetszik. Szégyellem magam, hogy megfordult a fejemben, hogy eladom az 1. kötetet, mert kell a pénz.
beküldve: 2008-10-04 20:39:49
(#379) Végre a boltokban hétfőn futok megvenni . De ha nincs ott akkor minden nap megnézem hogy megjött e már .
Igen, de az egy teljesen új projekt, nem kötődik a Hellsinghez, nem sequel.
Tudom. Ezért is másoltam be.
Jobb egy szép emlék, mint egy haldokló álom! Tudod egyszer minden véget ér... engedd el, gyerünk menni fog, engedd el!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Igen, de az egy teljesen új projekt, nem kötődik a Hellsinghez, nem sequel.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-10-02 10:08:34
(#375) A mangahelpersen ezt írták:
Hirano plans to start his next work in the beginning of next year.
Nem jön ki hozzá semmilyen + fejezet, vagy epilógus?
Nem tudunk róla. Talán egy kis szikrányi esély van, hogy a Dawnt befejezi, de erről sincs még hivatalos bejelentés.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hanon szerint.
(Mármint Hanon szerint elrontották, az hogy vége lett az tény. )
(Mármint Hanon szerint elrontották, az hogy vége lett az tény. )
akkor ennyi volt? 95 fejezet? Azthittem kerek 100 ig megcsinálja. Amúgy ha sok nyitott kérdés marad a végén, az sem olyan túl jó, na mind1 még kb 4 év, amire itthon vége lesz.
Nem jön ki hozzá semmilyen + fejezet, vagy epilógus?
no pussy, just the dicks