Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Azt a rohadt, sokkal gyorsabbak és igényesebbek vagytok. Árnybíró, Kensin, Naruto kötet muszáj, a többiből is biztos lesz valamelyik, remélem DN. Meg Hellsing, ha már itt vagyok a topicban.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-16 17:52:30
beküldve: 2008-10-15 23:52:07
(#415) Hihi, mondtam én :)
Con előtt is gyanús volt a csend!
Hajrá Hellsing 3, DN 3
Con előtt is gyanús volt a csend!
Hajrá Hellsing 3, DN 3
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-15 23:57:56
De még mindig nem túl valószínű, hogy az a valami Hellsinghez köthető. ;)
Dolgozunk is valamin, meg a futó sorozatokból (majdnem mindből) lesz új kötet karácsonyig, szóval nyugi
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
De még mindig nem túl valószínű, hogy az a valami Hellsinghez köthető. ;)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-10-15 22:40:55
lehet valamin nagyon dolgoznak!!!
Na az jó lenne...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-15 18:21:22
(#411) Nem tudom, de Csabáék megint el vannak tűnve, lehet valamin nagyon dolgoznak!!!
Con előtt is ez volt!
Szerintem ők is sietnek azért a kiadványokkal, nem jó nekik sem, ha sokat húzzák őket...
Con előtt is ez volt!
Szerintem ők is sietnek azért a kiadványokkal, nem jó nekik sem, ha sokat húzzák őket...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-15 18:18:41
(#410) Tényleg jó lenne egy ilyen karácsonyi mangadömping, bár ha jobban belegondolok totál hazavágna anyagilag.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Itt vagyok én, csak csendben figyelem a társaságot.
Lassan dolgozom fel a történteket, végül is a legutolsó panelek egézen "csinosak", legalább ennyi szép van benne.
Szerintem sem valószínű, hogy még idén kijön a 3. kötet, hacsak nem táltosodik meg a kiadó, és karácsonyi meglepetés lévén minden futó sorozatból kiadja a következő kötetet. De nem hinném.
Lassan dolgozom fel a történteket, végül is a legutolsó panelek egézen "csinosak", legalább ennyi szép van benne.
Szerintem sem valószínű, hogy még idén kijön a 3. kötet, hacsak nem táltosodik meg a kiadó, és karácsonyi meglepetés lévén minden futó sorozatból kiadja a következő kötetet. De nem hinném.
Ilyen karácsonyi mangaesőre énis gondoltam, de áh, ugyanmár
no pussy, just the dicks
Itt vagyok én, csak csendben figyelem a társaságot.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ma megvettem a 2. kötetet, kíváncsi vagyok, hogy milyen. Remélem nem fogok csalódni benne.
Nem fogsz.
beküldve: 2008-10-14 22:28:34
(#406) Ma megvettem a 2. kötetet, kíváncsi vagyok, hogy milyen. Remélem nem fogok csalódni benne.
beküldve: 2008-10-13 18:39:18
(#405) Én mind a kettőnek örülnék, de a Kensinre tényleg nagyobb az esély.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Hellsing 2 nagyon jó volt. A 3 még idén kijön?
Nem valószínű. Ha jön is még valami idén, az szvsz a Kensin 5. lesz.Szerintem sem jön ki a 3
Viszont a Kensin 5-öt már nagyon várom
Kb 0.5% rá az esély, hogy kijön, de inkább a hoszabb mangákat kéne nyomniuk, Naruto, Kensin, szóval valószínüleg ez így is lesz.
no pussy, just the dicks
Hellsing 2 nagyon jó volt. A 3 még idén kijön?
Nem valószínű. Ha jön is még valami idén, az szvsz a Kensin 5. lesz.Szerintem sem jön ki a 3
Viszont a Kensin 5-öt már nagyon várom