Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Hanon szerint.
(Mármint Hanon szerint elrontották, az hogy vége lett az tény. )
(Mármint Hanon szerint elrontották, az hogy vége lett az tény. )
Le vagy maradva.
Hanon már régóta fél tőle, hogy elrontják
Hanon már régóta fél tőle, hogy elrontják
Akkor most vége lett és el is rontották?
no pussy, just the dicks
Nem, nem az.
Zomg, world's most disappointing manga ending.
Meg elcsépelt A×I.
Én mindig is úgy voltam vele, hogy inkább a végét rontsák el, mint magát a történet folyamát. Így könnyebben fel tudod dolgozni, és nem lesz benned mindig az az érzés, hogy "ha az nem úgy történt volna, akkor most ez meg ez nem így lenne". De ha már elrontják a végét, akkor legalább úgy, hogy lehessen róla elmélkedni, vitázni, hogy hogyan lehetett volna jobb, hol nincs jól átgondolva.
Ez viszont mégcsak nincs is átgondolva, ezen egyenesen nem is gondolkozott el. >____<" Hát ez miez?! Ez egész egyszerűen tragikus. Plusz semmi nem lett megmagyarázva, de ezt eddig is sejtettük.
Meg elcsépelt A×I.
Én mindig is úgy voltam vele, hogy inkább a végét rontsák el, mint magát a történet folyamát. Így könnyebben fel tudod dolgozni, és nem lesz benned mindig az az érzés, hogy "ha az nem úgy történt volna, akkor most ez meg ez nem így lenne". De ha már elrontják a végét, akkor legalább úgy, hogy lehessen róla elmélkedni, vitázni, hogy hogyan lehetett volna jobb, hol nincs jól átgondolva.
Ez viszont mégcsak nincs is átgondolva, ezen egyenesen nem is gondolkozott el. >____<" Hát ez miez?! Ez egész egyszerűen tragikus. Plusz semmi nem lett megmagyarázva, de ezt eddig is sejtettük.
Miaz? Vége lett Hellsingnek?
no pussy, just the dicks
Nem, nem az.
Meg elcsépelt A×I.
Meg elcsépelt A×I.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-09-30 19:21:05
(#367) 95. fejezet
Te jóságos atyaúristen.
Remélem az a review csak poén.
Te jóságos atyaúristen.
Remélem az a review csak poén.
Egy kérdés: a 2. kötetnek borító nélkül úgy kell kinéznie, mint ahogyan az enyém kinéz?
Nem az van rajta, mint ami a borítón, hanem skiccek és karikatúrák. De jól néz ki.
Nem az van rajta, mint ami a borítón, hanem skiccek és karikatúrák. De jól néz ki.
Igen, nekem is úgy néz ki... De tényleg jó, nagyon poén
beküldve: 2008-09-29 18:06:34
(#365) Egy kérdés: a 2. kötetnek borító nélkül úgy kell kinéznie, mint ahogyan az enyém kinéz?
Eh, meglepően gyorsan beindult a történet...
És ez még mind semmi.
Gondoltam felnézek YKOs-ra, hátha végre frissítették, és láss csodát, megjelenés előtt egy nappal végre sikerült felrakni az új borítót. Azt már tudtuk, hogy Hellsing borító lesz, előző magazinban leírták, de azt nem, hogy ki lesz rajta. Na betölt erre bumm, egy Alucard. Első gondolatok "cheh, már megint ő, nem volt már elég?" én egy félszemű Integra-Seras-zeppelin triót vártam. És akkor így leesett...ja Alucard...ez most vagy beugratás, vagy lelőtték a poént, vagy eseleg csak a tisztelet/dizájn miatt. Mindre van esély, beugratás olyan kézenfekvő, a poén lelövése abból kiindulva, hogy "biztos azt hiszik majd, hogy csak beugratás, hehe" szintén helytálló, a harmadik verziót pedig fölösleges magyarázni.
Én egyébként sok fannal ellentétben nem gondolom úgy, hogy
Alucard visszatérése tönkretenné az egészet. Egyik oldalról unalmas, hogy a főhős mindig visszatér, másikról viszont már az is, hogy a főhős végleg meghal. Plusz vegyük figyelembe, hogy az "a fszereplő mindig visszatér"-típusú animéknél/mangáknál mindig a főszereplő öli meg a bosst/főgonoszt miután duplán feltápolva visszatért halálából, itt viszont már nem lenne lehetősége egy nagy final fightra, szóval csak egy natur visszatérés lehetne, ami azért mégsem olyan gyakori, mint a fent említett tömegshounen-verzió.
És mégegyszer utoljára A×I ftw. Még mindig van rá esély, kevés, de van.
beküldve: 2008-09-27 21:25:54
(#363) Eh, meglepően gyorsan beindult a történet...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-27 18:49:21
(#362) kb.mikor lesz a boltokban a Hellsing 2???Nagyon fontos lenne!
Senkiből nem lesz valaki! Vatasiva ojdonyiva nyivarana najsza! Vagyis:Én nem leszek emlék!
Szerk: Alexis13 2008-09-27 19:17:52
beküldve: 2008-09-24 18:32:37
(#361) Jön a Con és *rázendít egy bárgyú kis dalra*: "Lesz Hellsing 2! Lesz Hellsing 2!"
Ejha Mulassunk együtt, let's sing together now!
Lesz Hellsing 2! Lesz Hellsing 2!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-23 20:13:11
(#359) WOLFIEEE <3
[Link]
Kúl beállás ofkórz.
Ezt pósztert még én is kitenném a falamra HA nem lenne rajta Yumie.
Végre, végre megtudjuk Wolfie nő-e vagy férfi. Legalábbis csak nagyon kevés esély van arra, hogy hangnem és hangsúlyozás alapján ne lehessen majd eldönteni (azt már tudjuk, hogy női seiiyuja van, viszont sok férfi karaktert szinkronizált már).
Elég Iscariot központú ova lesz ez. Plusz nagyon határozottnak tűnik ez a 10/24, eddig nem volt hasonló, hogy ilyen sokáig írték volna ugyanazt a dátumot. Végén még időre kijön. O_O
[Link]
Kúl beállás ofkórz.
Ezt pósztert még én is kitenném a falamra HA nem lenne rajta Yumie.
Végre, végre megtudjuk Wolfie nő-e vagy férfi. Legalábbis csak nagyon kevés esély van arra, hogy hangnem és hangsúlyozás alapján ne lehessen majd eldönteni (azt már tudjuk, hogy női seiiyuja van, viszont sok férfi karaktert szinkronizált már).
Elég Iscariot központú ova lesz ez. Plusz nagyon határozottnak tűnik ez a 10/24, eddig nem volt hasonló, hogy ilyen sokáig írték volna ugyanazt a dátumot. Végén még időre kijön. O_O
Szerk: Hanon 2008-09-23 20:14:37
beküldve: 2008-09-23 15:54:14
(#358) Sziasztok!
A hétvégi Con-ra tényleg megjelenik a Hellsing második kötete? Valamint ez azt jelenti, hogy akkor elvileg következő héten már lehet lesz kapni a nagyobb könyvesboltokban is?
A hétvégi Con-ra tényleg megjelenik a Hellsing második kötete? Valamint ez azt jelenti, hogy akkor elvileg következő héten már lehet lesz kapni a nagyobb könyvesboltokban is?
Szerk: Zsömbi 2008-09-23 15:57:32