Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Jó a tipp, Conra készülünk vele.
Remek, legalább valamit sikerült eltalálnom.
Jöhetnek az ujjongások a fangilöktől.
Jó a tipp, Conra készülünk vele.
Csak így tovább, Csaba, csak így tovább
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha a MangaFan jól végzi a dolgát (márpedig mostanában ez így van), akkor az őszi Con-on már egy kitűnő minőségű magyar Hellsing 2-t szorongathatunk a kezünkben.
beküldve: 2008-08-28 00:07:19
(#322) tőlem csinálhatná 2011ig is csak azt szeretném megtudni h mi a helyzet a 2dik kötet magyar megjelenésével???????
*Kérem vki mihamarabb válaszoljon, mert eldurran az agyam és még a végén neki állok angolul beszerezni az egészet, pedig én magyarul akarom *
*Kérem vki mihamarabb válaszoljon, mert eldurran az agyam és még a végén neki állok angolul beszerezni az egészet, pedig én magyarul akarom *
Boku wa... Kimi no... Vanilla
a lusta disznó még mindig szilárdan állítja, hogy 2008-ban véget ér a Hellsing. Ez csak három dolgot jelenthet
a, Hirano bácsi nincs tisztában a saját képességeivel
b, dupla fejezeteket nyomat az elkövetkező hónapokban
c, szimplán "namost jól nem magyaráztam meg semmit, kész, gondolkodjatok" nyitott befejezést akar amiből már aztán baromira elegem van.
c, szimplán "namost jól nem magyaráztam meg semmit, kész, gondolkodjatok" nyitott befejezést akar amiből már aztán baromira elegem van.
d, minden szilárd állítás dacára csak 2009-ben ér véget
beküldve: 2008-08-26 13:21:49
(#320) Eddig is tudtuk, de mostmár hivatalos, hogy lesz Hellsing 94. fejezet augusztusban, hacsak le nem ég a nyomdájuk.
És megy a licitálás, hány oldalas lesz. Mivel kihagyott egy hónapot a hájas dögje, biztos 10 oldal felettit hozott össze. És persze ott van az a tény is, hogy a lusta disznó még mindig szilárdan állítja, hogy 2008-ban véget ér a Hellsing. Ez csak három dolgot jelenthet
[Ez innen egy picit spoileres, de nem érdemel sopiler taget]
Szerintem ~15 (+/- 1) oldalas lesz egy kis Majorral, csipetnyi Integrával és Serassal az oldalán; Doc-Walter párbeszéddel, esetlegesen megfűszerezve egy kis She/Shi-vel, kávéskanálnyi Dawn flashbackkel és ha nagyon szerencsések vagyunk akkor Walter is meghal végre, de legalábbis elkezd. Walter halálának okaira is van több lehetőség, szerény véleményem szerint:
50% She, 35% Integra, 10% Seras és 5%, hogy nagyonidegesberserkerWolfie (ha él még egyáltalán) spontán kinyírja.
És She-re is nem egy verzió született már, szerintem egyértelmű, valamelyik fórumon fel is dobtam már elméletemet, elvégre meg is énekelték: [Link]
"She is the one named..."
De persze ott van még a slussz poén kedvéért Incognito, az a debil Mina, valamelyik másik Drakulás csaj, valami ősi vámpír, és persze Chuck Norris, de őt már Majorhoz is írták, mikor kiderült, hogy ő a gonosz robonáci.
De persze majd mindent eldönt a kedves mangaka. Legalábbis jobb esetben. A másik véglet, hogy semmit nem tudunk meg. Azért reménykedjünk.
És megy a licitálás, hány oldalas lesz. Mivel kihagyott egy hónapot a hájas dögje, biztos 10 oldal felettit hozott össze. És persze ott van az a tény is, hogy a lusta disznó még mindig szilárdan állítja, hogy 2008-ban véget ér a Hellsing. Ez csak három dolgot jelenthet
[Ez innen egy picit spoileres, de nem érdemel sopiler taget]
Szerintem ~15 (+/- 1) oldalas lesz egy kis Majorral, csipetnyi Integrával és Serassal az oldalán; Doc-Walter párbeszéddel, esetlegesen megfűszerezve egy kis She/Shi-vel, kávéskanálnyi Dawn flashbackkel és ha nagyon szerencsések vagyunk akkor Walter is meghal végre, de legalábbis elkezd. Walter halálának okaira is van több lehetőség, szerény véleményem szerint:
50% She, 35% Integra, 10% Seras és 5%, hogy nagyonidegesberserkerWolfie (ha él még egyáltalán) spontán kinyírja.
És She-re is nem egy verzió született már, szerintem egyértelmű, valamelyik fórumon fel is dobtam már elméletemet, elvégre meg is énekelték: [Link]
"She is the one named..."
De persze ott van még a slussz poén kedvéért Incognito, az a debil Mina, valamelyik másik Drakulás csaj, valami ősi vámpír, és persze Chuck Norris, de őt már Majorhoz is írták, mikor kiderült, hogy ő a gonosz robonáci.
De persze majd mindent eldönt a kedves mangaka. Legalábbis jobb esetben. A másik véglet, hogy semmit nem tudunk meg. Azért reménykedjünk.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-23 21:51:13
(#319) Engem is érdekelne, hogy van-e esély rá, hogy még a con előtt megjelenjen a 2. kötet, mert ha nem akkor nem várok az Árnybíró 11. megrendelésével.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
hello!
oylan kérdésem lene,hogy kb mikorra várható a következő kötet?
oylan kérdésem lene,hogy kb mikorra várható a következő kötet?
Leghamarabb gondolom az őszi conra.
beküldve: 2008-08-21 10:05:13
(#317) beküldve: 2008-08-16 00:39:35
(#316) Nem tudtam hirtelen eldönteni, hogy ide vagy a másik Hellsing topicba írjam, de végül is ez nyert, ez olvasottabb.
HELLSING OVA 5 trailer.
Wolfie...Yumiko...Bruce Willis!!
"10.24 - Will a miracle occurs and we'll be able to release this without delay?!" -> önkritika
És persze "Wild Geese × MadHouse". Reméljük MadHouseékkal csökken a csúszások száma és mértéke
HELLSING OVA 5 trailer.
Wolfie...Yumiko...Bruce Willis!!
"10.24 - Will a miracle occurs and we'll be able to release this without delay?!" -> önkritika
És persze "Wild Geese × MadHouse". Reméljük MadHouseékkal csökken a csúszások száma és mértéke
(3 napja Integra fanartokat rajzolok) XD.
Nagyon, nagyon, nagyon helyes x)))
Haladok, ma egy Alucardot alkottam XD
Nekem megvan a Hellsing első kötete és összehasonlítottam az internetes fordítással,a kettő teljesen más.Néhol az internetes ford. tetszik,néhol a könyv fordítása. Pl.:Az 1. fejezet 20.oldalán a netes fordításban Alucard így kezdi a mondókáját a vámpír papnak:
-Befejezted?Mai fiatalság...Undorító vagy!Nme lehet megkülönböztetni a járdán kószáló mocskos,rohadt, segfej drogos punkoktól!...
A könyvben pedig így van:
-Most már elég.Mai fiatalok...Züllött népség.Semmi méltóság...Semmi stílus.Mint valami városi patkányok.
-Befejezted?Mai fiatalság...Undorító vagy!Nme lehet megkülönböztetni a járdán kószáló mocskos,rohadt, segfej drogos punkoktól!...
A könyvben pedig így van:
-Most már elég.Mai fiatalok...Züllött népség.Semmi méltóság...Semmi stílus.Mint valami városi patkányok.
ez azélrt van, mert a netes fordítás az angolról készült.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
(3 napja Integra fanartokat rajzolok) XD.
Nagyon, nagyon, nagyon helyes x)))
beküldve: 2008-08-10 16:39:29
(#311) Már alig várom, hogy az újabb kötetet is a kezemben tartahassam és elolvashassam. . Már elvonási tüneteim vannak. (3 napja Integra fanartokat rajzolok) XD.