Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Pedig még régebben épp te hangoztattad, hogy ne idézzünk előző postot, Alister, ha jól emlékszem.
Nem, én azt mondtam, hogy ne legyen az idézetben egy olyan idézet, amiben van egy idézett idézett... ergó hogy ne idézzük be az egész fórumot egy egy soros hozzászóláshoz...
Hogy ne csak off legyek: én egyelőre a második kötettel is beérném...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-06-22 11:37:19
beküldve: 2008-06-22 08:59:17
(#279) Pedig még régebben épp te hangoztattad, hogy ne idézzünk előző postot, Alister, ha jól emlékszem.
Hanon, nyilván nem tudhatod, mi lesz a vége, de szerintem közel jár az elképzeléseidhez.
Dehogynem idézünk! Persze csak az egyértelműség nevében...
Annyit viszont biztosan tudok, hogy minek örülnék én :'3 Bármi módon A×I *____*
Miért nem lepődöm meg?
Nem idézünk előző postot
Nemtom', annyi lehetőség van, pont tegnap este-ma hajnalban jutott eszembe egy új :/ Annyit viszont biztosan tudok, hogy minek örülnék én :'3 Bármi módon A×I *____*
Nemtom', annyi lehetőség van, pont tegnap este-ma hajnalban jutott eszembe egy új :/ Annyit viszont biztosan tudok, hogy minek örülnék én :'3 Bármi módon A×I *____*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Speciel nem tudom, mi lesz a vége
De sejted?
beküldve: 2008-06-20 15:29:37
(#275) Speciel nem tudom, mi lesz a vége
Remélem, augusztusban ismét megörvendeztet minket a MangaFan. Mondjuk egy Hellsing 2-vel, Naruto 6-tal, ha nagyon ráérnek, egy NANA 2-vel.
Hanon, van olyan dolog, amit nem tudsz a Hellsinggel kapcsolatban?
Hát erre szerintem Őmaga sem tudja a választ.
beküldve: 2008-06-19 10:04:50
(#273) Remélem, augusztusban ismét megörvendeztet minket a MangaFan. Mondjuk egy Hellsing 2-vel, Naruto 6-tal, ha nagyon ráérnek, egy NANA 2-vel.
Mondon már ment a válasz ;)
Itt megvárom amíg valaki okosabbat ír x'))
nagyon szépen köszike
Gaara21
Mondon már ment a válasz ;)
beküldve: 2008-06-18 16:17:19
(#270) Helloka. Azt szeretném tudni, hogy Seras Victoria hány éves? Mert ahogy kérdezik tőle, h szűz e még, és válaszolják, h ilyen idősen már biztosan nem az. Lehet tudni mennyi? Köszike És szereti Pipet és viszont?
Gaara21
beküldve: 2008-06-15 20:28:25
(#269) Meg hát az anime sorozat nem is követi rendesen a 6.résztől a sztorit anem kvázi filler epizódok töltik ki utána.
Nemtom tudsz-e az Ultimate Hellsing ova sorozatról de az pont a manga köteteket dolgoza fel (amint allata írtam is) és eddig 4.rész jött ki belőle (ez 9.részes lesz és félévente fog kijönni (mostmár reméljük)) Egyébként az OVa-k közel 1 órás tömény hellsing dózis már csak emiatt is érdemes megnézni.
Nemtom tudsz-e az Ultimate Hellsing ova sorozatról de az pont a manga köteteket dolgoza fel (amint allata írtam is) és eddig 4.rész jött ki belőle (ez 9.részes lesz és félévente fog kijönni (mostmár reméljük)) Egyébként az OVa-k közel 1 órás tömény hellsing dózis már csak emiatt is érdemes megnézni.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2008-06-15 20:28:33
Ha minden a tervek szerint halad akkor a 10. kötettel lezárul a történet. Most is fut Japánban, jönnek ki az utolsó fejezetek.
Egyébként a tv sorozat csak az első két (másfél?) kötetet dolgozza fel.
Egyébként a tv sorozat csak az első két (másfél?) kötetet dolgozza fel.
Szerk: Hanon 2008-06-15 20:11:29
beküldve: 2008-06-15 20:01:39
(#267) beküldve: 2008-06-15 15:01:07
(#266) Ősz végefele? Szerintem szeptemberben már kézben foghatjuk a megérdemelt Hellsing 2-ket.