Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Annak a kötetnek épp akkor kell megjelennie. Tehát reméljük, nem csúszik.
Magam sem magyarázhattam volna el egyszerűbben. Szóval kezdőpedofil desu~~ x3333
Elvileg gyógyszerrel kezelhető...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-13 19:15:31
(#293) A friss Mondo szerint (bár nem tudom mennyire lehet bízni benne) augusztusban jön a 2. kötet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-10 22:25:27
(#292) Magam sem magyarázhattam volna el egyszerűbben. Szóval kezdőpedofil desu~~ x3333
Chapter 93.. És milyen igaz, Walter valahogy mindig valami elképesztő mód erotikusan esik össze/áll be kúlosan ugrabugra után x'D
Chapter 93.. És milyen igaz, Walter valahogy mindig valami elképesztő mód erotikusan esik össze/áll be kúlosan ugrabugra után x'D
Amúgy azt a Schröd figurát még mindig keresem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-07-10 21:39:57
(#291) A "shota" fiatal fiú, aki még a kamaszkor előtt áll vagy épp csak elkezdett kamaszodni. A kamasz szépfiú a "bishounen", a jóképű felnőtt pasi pedig a "biseinen".
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-10 17:19:15
Ok mostmár nem suhanok el felette századszorra is.
Eddig nem érdekelt, de tulajdonképpen mire utal a "shota" ?
A "shota" fiatalabb, jóképű mangaszereplő. Valaki javítson ki, vagy adjon hozzá!
beküldve: 2008-07-10 15:00:51
(#288) Ok mostmár nem suhanok el felette századszorra is.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-07-10 13:03:31
(#287) Nem is raw. Há' hol a raw? Én azokat is gyűjtögetem, hol a raw, amikor a fordítás már fent van? Oo
Szóval 93. fejezet
Szóval 93. fejezet
Most ebben hát szal' úgy izé érted. Semmi. Ebben most úgy nem volt semmise úgy konkrétan. Hazajövök, örülök, hogy élek, erre semmi. Van benne Integra monológ. Szegény szépkék bal szemecskéjét tényleg nagyon eltalálta, nem mellette fúródott be. :( De úgy különösebbképpen nem mintha nagyon zavarná Oo"
MindenszaramitDokicsinál. Aztán hogy kerül oda Walter?! Wolfie mikor múlt ki, és Walter még miért nem?? Miafaszvan?? Oo Viszont volt egészalakos shotaWalter, normális, nem dilisőrültberágott fejjel. Kis zabálnivaló, maaaagh =^.^=
Ágh, elvesztem én itt a fonalat a sok hülye robbangatás özben >_>"
MindenszaramitDokicsinál. Aztán hogy kerül oda Walter?! Wolfie mikor múlt ki, és Walter még miért nem?? Miafaszvan?? Oo Viszont volt egészalakos shotaWalter, normális, nem dilisőrültberágott fejjel. Kis zabálnivaló, maaaagh =^.^=
Ágh, elvesztem én itt a fonalat a sok hülye robbangatás özben >_>"
nem is olyan rossz
Hú, ezért Hanon kerékbe töret...
Kétszer egymás után.
nem is olyan rossz
Hú, ezért Hanon kerékbe töret...
beküldve: 2008-07-03 19:27:56
(#284) lehet majd megveszem a Hellsinget de a mondoban benne volt az egyik számba hát olvsaom olvsaom és nem is olyan rossz
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Ez egy nagyon jó kérdés. Én nem tudok semmilyen konkrét előre tervezett fejezetszámról. Egyesek szerint csak a kerek szám miatt a 100. fejezettel lesz vége. Nem is hülyeség.
Elvileg (fogalmamsincs, talán wikin van róla valami) Hirano azt nyilatkozta, hogy 2008-ban szeretné befejezni a Hellsinget. Nos, szinte 100%, hogy nem fog menni, amekkora egy lusta dög ez ^^
Chapter 93.
Rofl, kemény 10 oldalas. Mindegy, legalább nem kellett 2 hónapot vári rá.
Na hogy megmondtam, hogy hiányzik Doki! Azt hittem egyedül vagyok ezzel a hiányérzettel, de hiranomoe fórumot olvasgatva megnyugodott kicsi lelkem. x) Szóval, Doki is megjelenik benne, és amennyire lehet bízni Hirano botrányos német tudásában, lesz még itt szó "She"-ről is. Raw meg majd jön ahogy lesz egy kis ideje/jük.
Elvileg (fogalmamsincs, talán wikin van róla valami) Hirano azt nyilatkozta, hogy 2008-ban szeretné befejezni a Hellsinget. Nos, szinte 100%, hogy nem fog menni, amekkora egy lusta dög ez ^^
Chapter 93.
Rofl, kemény 10 oldalas. Mindegy, legalább nem kellett 2 hónapot vári rá.
Na hogy megmondtam, hogy hiányzik Doki! Azt hittem egyedül vagyok ezzel a hiányérzettel, de hiranomoe fórumot olvasgatva megnyugodott kicsi lelkem. x) Szóval, Doki is megjelenik benne, és amennyire lehet bízni Hirano botrányos német tudásában, lesz még itt szó "She"-ről is. Raw meg majd jön ahogy lesz egy kis ideje/jük.
beküldve: 2008-07-01 11:34:42
(#282) Hanon, előreláthatóan még mennyi van hátra?
beküldve: 2008-06-27 00:10:46
(#281) Óó, nolám, végre nincs csúszás. Mondjuk egy ilyen kaliberű fejezet után, mint amilyen a 92. bűn lett volna ellazulnia ennek a hájas dögnek.
És a mai "hogyan legyünk optimisták" gondolatunk: "I think Integra would look pretty damn awesome with an eyepatch..." by random Solid&ETC követő :'DD
És a mai "hogyan legyünk optimisták" gondolatunk: "I think Integra would look pretty damn awesome with an eyepatch..." by random Solid&ETC követő :'DD