Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-06-01 19:45:13
(#250) Tényleg nem kellet sokáig győzködni, mert már így is sokat hallotam róla. Csak gondoltam még kérdezősködöm egy kicsit.
Rock Lee
Most tervezem hogy megvenném a Hellsin kötetett. És azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e megvenni???
Gyorsan meggyőztek...
Én is ajánlom!
beküldve: 2008-06-01 18:25:26
(#248) Most tervezem hogy megvenném a Hellsin kötetett. És azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e megvenni???
Igen
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-01 14:41:21
(#246) Most tervezem hogy megvenném a Hellsin kötetett. És azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e megvenni???
Rock Lee
Én nemrég írtam emailt a kiadónak, hogy mikorra lesz Kensin 4, azt mondták hogy csak nyári conra :( De aztán kitudja ^^
Jaj, egyre inkább úgy érzem, hogy el kéne menni a nyári conra is...
beküldve: 2008-05-30 18:06:00
(#244) Én nemrég írtam emailt a kiadónak, hogy mikorra lesz Kensin 4, azt mondták hogy csak nyári conra :( De aztán kitudja ^^
Nem lenne rossz, de én örülnék előtte egy Kensinnek, a DN úgyis NyaConra lett beharangozva, az meg még odébb van!
Nem is rossz ötlett. A NyaConig jöhetne egy Kensin meg egy Árnybíró, ott meg a Death Note és egy Hellsing/Nana/mindkettő
De jó lenne, ha Csaba is csöpögtetne némi infót...
szerintetek mi lesz a következő, ami "megy a nyomdába"?
Szerintem a Death Note, hogy villoghassanak a csili-vili borítójával
Nem lenne rossz, de én örülnék előtte egy Kensinnek, a DN úgyis NyaConra lett beharangozva, az meg még odébb van!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
én igazán nem tudom mit csinálok @_@"
Vegyünk neked egy homokzsákot?
beküldve: 2008-05-29 21:34:56
(#240) És holnap már tényleg kijön a 92. fejezet. Már ki is van írva. Ha ez is olyan marha érdekfeszítő lesz, mint az utóbbi 3 fejezet, én igazán nem tudom mit csinálok @_@"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az tök jó lesz Azért remélem a többi mangát sem hagyagolják el :(
beküldve: 2008-05-28 14:20:36
(#237) Hát, én már nagyon várom a Hellsing 2-őt, bár még az 1 sincs meg XD De meglesz, csak most előbb NANA-t vettem.. Amúgy, szerintetek mi lesz a következő, ami "megy a nyomdába"?
Hmm.. Tudni már valamit arról, h kb. mikor jön ki a Hellsing 2. kötete? őszi Con?
Remélem nem kell addig várni...