Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
sziasztok!
szeretnék véleményeket hallani a mangáról mert már régebben meg akartam rendelni, csak féltem, h nem fog érdekelni és csak kiadtam rá a pénzt!
szal, mondjatok róla pozitív, negatív véleményt, h mér érdemes, mér nem érdemes megvenni!
előre is köcc!
Hangulatos,poénos,véres...tal n az egyetlen negatívuma hogy már megint vámpírok, de ettől még jószeretnék véleményeket hallani a mangáról mert már régebben meg akartam rendelni, csak féltem, h nem fog érdekelni és csak kiadtam rá a pénzt!
szal, mondjatok róla pozitív, negatív véleményt, h mér érdemes, mér nem érdemes megvenni!
előre is köcc!
Szerk: Tspawn 2008-05-23 17:31:52
beküldve: 2008-05-23 15:49:34
(#219) sziasztok!
szeretnék véleményeket hallani a mangáról mert már régebben meg akartam rendelni, csak féltem, h nem fog érdekelni és csak kiadtam rá a pénzt!
előre is köcc!
előre is köcc!
私は日本のファンです。
Áh, elég annyi. Itt végén még megy is az időhúzás.
Pl shotaWalter 4 fejezet óta röhög, most csak úgy jókedvből lekapott egy zeppelint, mert mégsem akarja lelövetni magát, vagy nemtom mivan :'D De nem történik semmi komoly 4-5 fejezet óta, és ez nem éppen előnyös. Bleh.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-05-21 21:24:42
(#217) Én a hetekben szereztem be ezt a mangát és nagyon megragadott, tényleg egy iszonyatgyors tempóban pörgő akciódús történet. kár, hogy csak 10 kötetes
“There's only one answer: Instinct”
Köszike szépen, akkor erről a mangáról le is mondok :)
Szvsz csak a vér miatt kár lenne...
Egyébként is, a nagyon sok vér/erőszak/stb. éppen ellenkező hatást vált ki (lásd Kill Bill 1, a 88 eszelős lemészárlása)
Köszike a válaszokat, akkor még meggondolom
Gaara21
Szvsz csak a vér miatt kár lenne...
Egyébként is, a nagyon sok vér/erőszak/stb. éppen ellenkező hatást vált ki (lásd Kill Bill 1, a 88 eszelős lemészárlása)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kösz, bár úgy értettem, hogy én nem vagyok annyira vér párti és ahhoz képest sok-e?
Igen nagyon véres, egy idő után hektoliterekben lehet mérni, de szó szerint.
Attól függetlenül nagyon zsír sorozat, valszeg egyébként 10 kötetes lessz.
Gaara21
Kösz, bár úgy értettem, hogy én nem vagyok annyira vér párti és ahhoz képest sok-e?
Igen nagyon véres, egy idő után hektoliterekben lehet mérni, de szó szerint.
Attól függetlenül nagyon zsír sorozat, valszeg egyébként 10 kötetes lessz.
Lehet ostoba kérdés, de szeretném megkérdezni, hogy hány kötetes a manga és nagyon véres-e?
Köszike
Köszike
Még fut a sorozat, és igen, nagyon véres
Gaara21
Lehet ostoba kérdés, de szeretném megkérdezni, hogy hány kötetes a manga és nagyon véres-e?
Köszike
Köszike
Még fut a sorozat, és igen, nagyon véres
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-18 15:30:57
(#210) Lehet ostoba kérdés, de szeretném megkérdezni, hogy hány kötetes a manga és nagyon véres-e?
Köszike
Köszike
Gaara21
Egy ilyen:
[Link]
[Link]
Teljesen korrekt, jó cikk. Igaz, képregényes oldalon van, tehát értenek valamennyire hozzá...
Jah, tényleg jó cikk. Sok amv meg leírás...ti nagyon rá akartok venni Hellsing vásárlásra
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Egy ilyen:
[Link]
[Link]
Teljesen korrekt, jó cikk. Igaz, képregényes oldalon van, tehát értenek valamennyire hozzá...
beküldve: 2008-05-13 12:00:58
(#207) Hah, de ez itt meg Hellsing topik, ezért itt Alucard és környezete a téma. XD
Engem a Hellsingben eléggé zavar az az irdatlanul sok szemüveg? Minek oda annyi?
Amikor múlt héten rpgztünk, mindenki szemüveges volt az asztalnál
Szemüvegeket rajzolni nehezebb. Ezt egyrészt tapasztalatból mondom, másrészt Kishi mester is azért adott Narutonak fejpántot, hogy azt a szemüveget ne kelljen megrajzolni, mert nehéz volt.
Höhh xD