Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-06-15 11:45:15
(#265) Sajna még a mangafan-ék sem tudják pontosan mikor tudják kihozni.
Mi arra tippelünk hgoy agusztus vagy őssz végefele talán már kitud jönni (köszönhető ez annak hogy most rengeteg licenszet vettek meg és nem tudják két havonta kidobálni a projecteket)
Mi arra tippelünk hgoy agusztus vagy őssz végefele talán már kitud jönni (köszönhető ez annak hogy most rengeteg licenszet vettek meg és nem tudják két havonta kidobálni a projecteket)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2008-06-15 10:44:14
(#264) beküldve: 2008-06-14 15:25:26
(#263) Aki pedig nemtud várni a következő manga megjelenésel de kiváncsi a sztorira azoknak melegen ajálom a 13.részes anime és a mostanság is gőzerővel készülő OVA epizódokat.
Lényeges külömbség csak annyi hogy míg a 13.részes anime verzióban sok helyen nagyon eltér a mangától (plusz van benne egy filler karakter a legvégén Incognito).
Addig az OVA részei lapról lapra követik a manga színvonalát a tetejébe véresebb,erőszakosabb és elég jól megvan animálva az egész.(plusz azé jó látni mozgás közben is a karaktereket )
Az OVA részekből eddig 4.rész jött ki ami az első 5 kötetnek a történéseit meséli el (az első 3 részben kötetenként dolgozták fel de mivel a sztori folytatódot mangában a 4.részben már két kötetet dolgoztak fel!! )
De én azt ajálom minden hellsing kezdőnek hogy előbb a sorozatot nézze meg. Már csak a benne áradó hangulata miatt is amit a zenei részével valami hihetetlen módon jól tudtak kombinálni (az opening és ending még mostanában is rajtavan a psp-m zenei részlegében )
Lényeges külömbség csak annyi hogy míg a 13.részes anime verzióban sok helyen nagyon eltér a mangától (plusz van benne egy filler karakter a legvégén Incognito).
Addig az OVA részei lapról lapra követik a manga színvonalát a tetejébe véresebb,erőszakosabb és elég jól megvan animálva az egész.(plusz azé jó látni mozgás közben is a karaktereket )
Az OVA részekből eddig 4.rész jött ki ami az első 5 kötetnek a történéseit meséli el (az első 3 részben kötetenként dolgozták fel de mivel a sztori folytatódot mangában a 4.részben már két kötetet dolgoztak fel!! )
De én azt ajálom minden hellsing kezdőnek hogy előbb a sorozatot nézze meg. Már csak a benne áradó hangulata miatt is amit a zenei részével valami hihetetlen módon jól tudtak kombinálni (az opening és ending még mostanában is rajtavan a psp-m zenei részlegében )
Szerk: Karez 2008-06-14 15:26:29
Se a rajz, se a történet nem szegezett a fotelhez, de van olyan hangulatos, hogy befizessek a folytatásra - annál is inkább, mert elfogadom, hogy ez csak a bevezető volt, ennél már csak minden szempontból jobb jöhet.
Fog is, sokkal jobb, a rajzra pedig pár kötettel később rá se lehet ismerni.
Hiszek neked. Mert akarok.
Se a rajz, se a történet nem szegezett a fotelhez, de van olyan hangulatos, hogy befizessek a folytatásra - annál is inkább, mert elfogadom, hogy ez csak a bevezető volt, ennél már csak minden szempontból jobb jöhet.
Fog is, sokkal jobb, a rajzra pedig pár kötettel később rá se lehet ismerni.
beküldve: 2008-06-13 07:47:16
(#260) Várom a 2. részt.
Eddig meglehetősen közömbös vagyok a manga iránt. Se a rajz, se a történet nem szegezett a fotelhez, de van olyan hangulatos, hogy befizessek a folytatásra - annál is inkább, mert elfogadom, hogy ez csak a bevezető volt, ennél már csak minden szempontból jobb jöhet. Gondolom. Jöjjön is csakhamar.
Eddig meglehetősen közömbös vagyok a manga iránt. Se a rajz, se a történet nem szegezett a fotelhez, de van olyan hangulatos, hogy befizessek a folytatásra - annál is inkább, mert elfogadom, hogy ez csak a bevezető volt, ennél már csak minden szempontból jobb jöhet. Gondolom. Jöjjön is csakhamar.
beküldve: 2008-06-10 21:33:57
(#259) Én ajándékba kaptam egy barátomtól a Hellsing mangát, és azóta a nap óta szinte függő vagyok Na jó, azért nem :) A lényeg annyi, hogy ezt a mangát tényleg érdemes megvenni.
beküldve: 2008-06-08 10:09:24
(#258) Eddig 5 sorozatot ad ki a MangaFan, és majd jön még a Death Note is. Az Árnybíró magyar kiadása 2009 februárja körül befejeződik. Az után biztosan begyorsul a Hellsing, a NANA, vagy a Death Note (remélem ez lesz az).
Nem mostanában, mert még 2-3 hónap. Tehát nagy szerencsétlenségek bekövetkeztében az is lehet, hogy nyáron nem is látunk Hellsing 2.-t.
Nehogymár!!!
Nem szeretnék hellsing ova féle féléves várakozásokat!!
Nem elég hogy Gedeon lusta,hazug dögként készíti el az OVA-kat( emlékezünk a 3 és 4.rész egy éves késésel!!) még a mazgara fordított manga is felveszi ugyenezt a sémát?
Grrr
beküldve: 2008-06-06 14:40:37
(#256) Hello! Ha valaki lenne szíves, és küldene nekem néhány oldalt a Hellsingből megköszönném. Mert nem tudom meg vegyem-e? Tudnátok olyat küldeni, ahol nagyon véres, vagy durva? Mert az alapján szeretném eldönteni. :) (Bírom-e vagy sem ) Köszönöm szépen
Küldhetitek az emailcímemre: laeriel@citromail.hu
Küldhetitek az emailcímemre: laeriel@citromail.hu
Gaara21
beküldve: 2008-06-05 16:56:28
(#255) Nem mostanában, mert még 2-3 hónap. Tehát nagy szerencsétlenségek bekövetkeztében az is lehet, hogy nyáron nem is látunk Hellsing 2.-t.
Üdv.
érdeklődnék hogy kb mikorra várható a Hellsing 2dik kötete?
érdeklődnék hogy kb mikorra várható a Hellsing 2dik kötete?
Azért én is érdeklődnék
Boku wa... Kimi no... Vanilla
beküldve: 2008-06-04 18:43:30
(#253) Naszóval, Hellsing chapter 92. raw.
Végre_történt_valami :'D Ez olyan jó érzés x')
Végre_történt_valami :'D Ez olyan jó érzés x')
Édes Istenkém. Integra vetkőzik. Remélem mire Dokira kerül a sor, a gatyáját veszi le :'DDD Vagy... ő már nincs?! XD *lemaradt*
Na most viszont nem tudtuk meg, hogy mi lett azzal a nyomorék zeppelinnel amivel Waltie akart játszani Wolfie kisebb-nagyobb örömére.
p.s.: Formás cicik ^_^
Na most viszont nem tudtuk meg, hogy mi lett azzal a nyomorék zeppelinnel amivel Waltie akart játszani Wolfie kisebb-nagyobb örömére.
p.s.: Formás cicik ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-06-03 20:57:34
(#252) Gyorsan meggyőztek...
Bár minden ilyen egyszerűen menne...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."