Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
A Mondós részletek nem a legjobbak. Érdemes beszerezni, vagy valakitől kérd kölcsön, ha bátortalan vagy. Végső esetben olvasd ki a könyvesboltban. :)
Hellsing!!!!Nem tok élni nélküled
Ismerős.
olvastam részleteket a mondo-ban de nem igazán fogott meg.
most mégis azon gondolkozom, hogy talán mégis meglehetne-e próbálni
Meg bizony. És azt ne felejtsük el, hogy kötetről kötetre változik, finomul a rajzolás, szóval ha valakit a rajzstílus aggaszt, az is tehet vele egy próbát.
I WANT MOAR POSER SHOTAZ!! >____<
Hát csak beszereztem az ovákat (a harmadik rész endingje volt a fordulópont, borzasztó az a cg zeppelin és Schrödinger füleinek rezegtetni próbálgatása, ennél még nem láttam rosszabbul animált macskafület; de a pózershota mindent visz). Viszont még nem gyűjtöttem elég lelki erőt ahhoz, hogy a hőn szeretett karaktereket az ocsmány Satelight animációval lássam. Lila szemű érsek, rózsaszín szemű nekoshota, jesszus, és néhol az a karakterdizájn. Aágh. Oo
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-09 22:47:52
(#308) olvastam részleteket a mondo-ban de nem igazán fogott meg.
beküldve: 2008-08-09 21:13:34
(#307) beküldve: 2008-08-07 16:02:55
(#306) Nekem megvan a Hellsing első kötete és összehasonlítottam az internetes fordítással,a kettő teljesen más.Néhol az internetes ford. tetszik,néhol a könyv fordítása. Pl.:Az 1. fejezet 20.oldalán a netes fordításban Alucard így kezdi a mondókáját a vámpír papnak:
-Befejezted?Mai fiatalság...Undorító vagy!Nme lehet megkülönböztetni a járdán kószáló mocskos,rohadt, segfej drogos punkoktól!...
A könyvben pedig így van:
-Most már elég.Mai fiatalok...Züllött népség.Semmi méltóság...Semmi stílus.Mint valami városi patkányok.
Egyébként Alucard a kedvenc szereplőm.Egyszer találtam olyan parodiát amiben azt "adták a szájába" hogy:My God! Elég furcsán hangzik egy ősvámpír szájából!
-Befejezted?Mai fiatalság...Undorító vagy!Nme lehet megkülönböztetni a járdán kószáló mocskos,rohadt, segfej drogos punkoktól!...
A könyvben pedig így van:
-Most már elég.Mai fiatalok...Züllött népség.Semmi méltóság...Semmi stílus.Mint valami városi patkányok.
Egyébként Alucard a kedvenc szereplőm.Egyszer találtam olyan parodiát amiben azt "adták a szájába" hogy:My God! Elég furcsán hangzik egy ősvámpír szájából!
Senkiből nem lesz valaki! Vatasiva ojdonyiva nyivarana najsza! Vagyis:Én nem leszek emlék!
beküldve: 2008-08-07 10:54:25
(#305) nagyon tetszett várom a folytatást
Vagyunk így páran...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-06 19:38:03
(#303) 1-2 órával ez előtt vetttem meg a Hellsinget....
itthon 40-50 perc alatt kiolvastam......
és nagyon tetszett várom a folytatást
itthon 40-50 perc alatt kiolvastam......
és nagyon tetszett várom a folytatást
,,Hitler fején ugrálok!"
Az attól függ a TV sorozat vagy az OVA?
Mert a TV sorozat az első néhány rész után eltávolodott a mangától. Elfogyott a nyersanyag és originál sztorit kellett kitalálniuk.
AZ OVA története viszont megeggyezik az mangáéval, már amennyi kijött belőle.
Mert a TV sorozat az első néhány rész után eltávolodott a mangától. Elfogyott a nyersanyag és originál sztorit kellett kitalálniuk.
AZ OVA története viszont megeggyezik az mangáéval, már amennyi kijött belőle.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-28 16:08:15
(#301) A manga története kb.megeggyezik az animéjével?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-07-28 16:04:49
(#300) Nyakunkon az augusztus. Remélem Anderson atya hamarosan visszavág... (Mondjuk Alucardból Neki úgy sem árt... )
ez azt jelenti, hogy a következő fejezet nem lesz olyan kis nyúlszarnyi mint a 93. volt.
jaj azt én is "imádom" mikor egy fejezet 10-12 oldalból áll (bár én beszélek... )
*Hans Günsche-fangirl* XDDD szóval imádom a kis szótlan Kapitány-kutyust : 3
Nyau~ :333
No Hellsing this month >____< Igen, úgy néz ki Hiranonak nem megy egyhuzamban többször havonta elkészülni egy fejezettel. Viszont ez azt jelenti, hogy a következő fejezet nem lesz olyan kis nyúlszarnyi mint a 93. volt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-07-25 17:43:39
(#297) Wah én eddig is imádtam ezt a mangát, és meg is vettem magyarul az első kötetet és a többit is meg fogom!!
Alig várom hogy megjelenjem a Millenium szervezet !!
GRATULA, MANGAFAN, ALAKÍTOTOK!! NAGYON JÓ SOROZATOKAT HOZTOK ;) CSAK ÍGY TOVÁBB!
Alig várom hogy megjelenjem a Millenium szervezet !!
GRATULA, MANGAFAN, ALAKÍTOTOK!! NAGYON JÓ SOROZATOKAT HOZTOK ;) CSAK ÍGY TOVÁBB!
Annak a kötetnek épp akkor kell megjelennie. Tehát reméljük, nem csúszik.
Reméljük... A tegnapiak kissé felzaklattak...
Vááá! Most látom csak: 1235. hozzászólás...
Szerk: alister 2008-07-20 22:15:30